- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Akintin hala devam mı?galiba ben hamileyim ya
Günümü beklicem sanırım hayal kırıklığı olmasın diye :)İnşallah yerleşme ağrısıdır. Benim de 26 ekim.kan testi yaptırmayı düşünür misin?
evet sut gibi bir akintim var bugun cok yogun agrim var belimi sardim. o kadar agriyorAkintin hala devam mı?
AZ kaldı :) sabır diliyorum o zaman :)Günümü beklicem sanırım hayal kırıklığı olmasın diye :)
Hayırlısını iste. Korkun stres oluşturur ve vücut bundan çok etkilenir. Kadın doğumcu arkadaşımın dediği bi şey var. Gerilince yükselen bazı hormonlar işi bozuyormuş. Rahat olmaya çalış ve hayırlısını dile.Yarın doktora danışacağım inşaallah kötü bi sonuç olmazsa yarına kadar çok korkuyorummm dua edin nolur ilk hamileliğim çok heveslenmemeye çalıştım ama başaramadım galiba çoktan kurmuşum bebekle bağ
Bekleyin o zaman. İnşallah güzel şeyler olur hayırlıysa.Yapıcam da bekleyeyim salı gününğ diyorum eşimde bekleyelim bi diyo bilmiyorum şaşırdım nr yapacağımı artık
Merak etmeyin birşey olmaz inşallah..zaten yarın randevunuz varmış strese girmeyin, genelde ağrı ile birlikte kanamalar tehlikelidir.Yarın doktora danışacağım inşaallah kötü bi sonuç olmazsa yarına kadar çok korkuyorummm dua edin nolur ilk hamileliğim çok heveslenmemeye çalıştım ama başaramadım galiba çoktan kurmuşum bebekle bağ
Aaa hadi hayırlısı olsn :)4 .cu olcak canm bebegim daha 4 aylik. bugun kayinvalidem. diyordu gece ruyamda seni gordum gebeymissin hemde ikiz olmus diyor. pazartesi tekra yapacam bakalim ne olcak
Peki senden uzayan akıntı var mı? Benim o da gelmeye başladı az az.evet sut gibi bir akintim var bugun cok yogun agrim var belimi sardim. o kadar agriyor
Olsun cnm benim kardeşim yeter ki gönüller bir olsun tatile gitmiştik ailelerimizin yanına döndüğümde hava değişimi yüzünden çok hasta oldum direncim yok moral sıfır aynı devam ama herşeye rağmen hayat devam ediyor elhamdulillah. İşe başlamana sevindim cnm nereye açtınız topiği arada buraya girip üç beş bakmaya çalıştım ama sizi göremedim canısıSultansusultansu merhaba canım. Nasılsın? Uzun zamandır sana yazamadım gerçekten çok üzgünüm ben nasıl sana yazmam,halini hatrini sormam ya ise başlamıştım bide başka topik açınca canimsin sen benim ablam
Geçmiş olsun canım üzüldüm. Moralini duzelt artik yahu. Kolay değil yaşadığın ama buna da şükür deyip geçeceksin. Yine hamile kalacaksın sağlıkla kucağına alacaksın. Hastalığın içinde vitamin al güzel beslen bol bol dinlenOlsun cnm benim kardeşim yeter ki gönüller bir olsun tatile gitmiştik ailelerimizin yanına döndüğümde hava değişimi yüzünden çok hasta oldum direncim yok moral sıfır aynı devam ama herşeye rağmen hayat devam ediyor elhamdulillah. İşe başlamana sevindim cnm nereye açtınız topiği arada buraya girip üç beş bakmaya çalıştım ama sizi göremedim canısı
Amin inşallah çok sağol canım hepimize hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip eyler inşallah Rabbim. 31 Ağustos’ta kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadığı için doktor üç ay beklememizi söyledi canım bizim durumlar karışık Rabbim neyler neylerse güzel eylerSultansusultansu çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda, en güzel zamanda nasip eder anne olmayı inşallah.
Geçmiş olsun canım anlamadığım 3 ay kalbi atmayan bebek için bekleme süresi fazla değil mi yoksa yanlış mı yazdınız. Tekrar tekrar hatırlatmak istemem ama kusıra bakmayınAmin inşallah çok sağol canım hepimize hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip eyler inşallah Rabbim. 31 Ağustos’ta kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadığı için doktor üç ay beklememizi söyledi canım bizim durumlar karışık Rabbim neyler neylerse güzel eyler
Allah sana sağlık versin canım. İllaki olur. Kısmet ne zamansa o zaman tabii ki. Bi süre dinlen. Vücudunu dinlendir. Bebeğine hazırla her şeyi.. Hazır olduğunuzda o sizinle olacak inşallah.Amin inşallah çok sağol canım hepimize hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip eyler inşallah Rabbim. 31 Ağustos’ta kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadığı için doktor üç ay beklememizi söyledi canım bizim durumlar karışık Rabbim neyler neylerse güzel eyler
Benim eyin yanmış ya afedersin yeni gebelik için eklemenizi söyledi şimdi düştü jeton hayırlısı olsun en hayırlı zamanda canım benimGeçmiş olsun canım anlamadığım 3 ay kalbi atmayan bebek için bekleme süresi fazla değil mi yoksa yanlış mı yazdınız. Tekrar tekrar hatırlatmak istemem ama kusıra bakmayın
Bence kalsın bu konu. Sonuçta hepimiz ilişki sonrası hamilelik belirtilerini konuşuyoruz. :)Kızlar bizde yeni topik mi açsak yoksa burdan devam mı etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?