Pekii hamile kalınca şey yaparız o zaman :))Bence kalsın bu konu. Sonuçta hepimiz ilişki sonrası hamilelik belirtilerini konuşuyoruz. :)
Aynen, inşallah :))))Pekii hamile kalınca şey yaparız o zaman :))
Artık kalırsakPekii hamile kalınca şey yaparız o zaman :))
ewet canm birde yorgunluk var zaten bebegim sutumu begenmiyor gbi geliyorPeki senden uzayan akıntı var mı? Benim o da gelmeye başladı az az.
Amin canım .. benim belirtilrre bir yenisi daha eklendi hep akıntım beyaz olurfu hep oluyor zaten ama bu akşam bi bakayım dedim böyle sarı sarı 1 2 pelte vardı peçetede bu normal mi sizce ?
yarin test yapacam tekrardan bakalim ne olcakPeki senden uzayan akıntı var mı? Benim o da gelmeye başladı az az.
Hayırlısı olsun ins cnm senin adet ne zmndiyarin test yapacam tekrardan bakalim ne olcak
25 oldum ama 28 gunde oldugu icin 23 denk geliyor adet hesaplamada yapiyorm ole cikiyor. gecenki yaptgimda cizgi vardiHayırlısı olsun ins cnm senin adet ne zmndi
uyukluyor musun peki uyku hali falanBwnim beyaz akıntım hep var doktora da gitmiştim enfeksiyon mantar falan yok bayanlarda olabilen normal bir durum demişti .. fakat şimdi o süt beyaz akıntının içinde 2 küçük sarıları görünce bi garipsedm ..
Adete 2 gün var yani çizgi ciktysa vardır sanki küçük bebeğin vardi bildiğim ins nasıl hayirliysa öyle olsun cnm hersey Allah tan25 oldum ama 28 gunde oldugu icin 23 denk geliyor adet hesaplamada yapiyorm ole cikiyor. gecenki yaptgimda cizgi vardi
ewet canm yarin tam 4 aylik olacak. zaten sutumu sevmiyor gibi geldi tuafAdete 2 gün var yani çizgi ciktysa vardır sanki küçük bebeğin vardi bildiğim ins nasıl hayirliysa öyle olsun cnm hersey Allah tan
Ayy kuzum küçük daha nasip artık :)ewet canm yarin tam 4 aylik olacak. zaten sutumu sevmiyor gibi geldi tuaf
al benden de o kadar. olursada yapacak bise yok. hersey allahtanAyy valla hepimizin psikolojisi çöktü şu belirtiler yüzünden bi belli olsalardaa gülse yüzümüz artık :)
aynen senin hamilelik durumun var miydi unuttum vallaAyy kuzum küçük daha nasip artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?