İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

A Annelerin en yorgunu canim benim adet 17 ekimde başladi 3 gün sürdü 4. Gün leke gibi geldi bitti normalde de 5 gün sürer zaten ama kasık karın ağrım hala geçmedi kist falan olabilir mi ki nie ağrır anlamadım çok ta halsizlik var hamilelige ihtimal vermiyorum adet oldum ama sebep nedir sence kadın doğuma sıra alicam artık içim rahat etmedi

kist oldugunu sanmiyorum usutmussun gibi geldi git canm belki skinti vardir.

kist oldugunu sanmiyorum usutmussun gibi geldi git canm belki skinti vardir.
Üsuttugumde hissettiğim karın ağrımla bu agri farklı geldi bana bilemedim çok ta dikkat ettim corapsiz hırkasz gezmiyorum usudugum için ama ins öyledir önemli birşey degildir

Bilmiyorum ki :) ağrıdan uyuyamak ağrı bi dert ssbah kalkamamak çok ayrı bi dert ..

Bilmiyorum ki :) ağrıdan uyuyamak ağrı bi dert ssbah kalkamamak çok ayrı bi dert ..
Bilmiyorum ki o nasıl oluyor ki bizim son ilişki 7 ekimdi 17 ekimde de adet oldum oe olduğunda normal adet görür gibi mi oluyo az mi oluyor
ustune gorme 2 .3 gun suruyor cok kanama olmuyor kayin validem 4 ay adet olmus ordan biliyorm. supeli bir iliaki varsa olur ebeye. sormustum oda ole dedi

İnşallah öyleyimdir süt veren annesin sen içinden geçirdiğib kabul olur :)
vala ben hepinize cok dua ediyorm .kalpten diliyorm rabbim o mucizeyi sanada senin gibi bekleyen tum kadinlara versin inss olur ama icime dogdu burda bir kac kisi o mucizeyi paylasak sende varsin bunun icinde

ustune gorme 2 .3 gun suruyor cok kanama olmuyor kayin validem 4 ay adet olmus ordan biliyorm. supeli bir iliaki varsa olur ebeye. sormustum oda ole dedi
Vala bende şüpheleniyorum ama kendine gel adet oldun hala ümit baglma die kızıyorum yarın bi sağlık ocağında kan mi versem yoksa da bi danissam en azindan kadın doğuma gitmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…