- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
kist oldugunu sanmiyorum usutmussun gibi geldi git canm belki skinti vardir.A Annelerin en yorgunu canim benim adet 17 ekimde başladi 3 gün sürdü 4. Gün leke gibi geldi bitti normalde de 5 gün sürer zaten ama kasık karın ağrım hala geçmedi kist falan olabilir mi ki nie ağrır anlamadım çok ta halsizlik var hamilelige ihtimal vermiyorum adet oldum ama sebep nedir sence kadın doğuma sıra alicam artık içim rahat etmedi
ben tecrubeliyimde .ne oldu 4 ayda unuttum hepsiniValla araştırıyoruz eediyoruz tecrübelilere soruyoruz kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz bi sonucu görsek mare artık :)
acaba udtune mi gordun.A Annelerin en yorgunu valla sabah 5 i buluyor uyumam ama sabah değil öğlen zor kalkıyprum kalkcam diyorum uyuya kalıyorum :)
Üsuttugumde hissettiğim karın ağrımla bu agri farklı geldi bana bilemedim çok ta dikkat ettim corapsiz hırkasz gezmiyorum usudugum için ama ins öyledir önemli birşey degildirkist oldugunu sanmiyorum usutmussun gibi geldi git canm belki skinti vardir.
meltem cim onu prensese yazacaktim pardon canm . k bakma .senin hamilelik ya bence. demedi demeacaba udtune mi gordun.
acaba sen ustune adet mi gordunÜsuttugumde hissettiğim karın ağrımla bu agri farklı geldi bana bilemedim çok ta dikkat ettim corapsiz hırkasz gezmiyorum usudugum için ama ins öyledir önemli birşey degildir
Bilmiyorum ki o nasıl oluyor ki bizim son ilişki 7 ekimdi 17 ekimde de adet oldum oe olduğunda normal adet görür gibi mi oluyo az mi oluyoracaba sen ustune adet mi gordun
Rabbim gönlündeki verir ins hayırlı haber alırsın çanimBilmiyorum ki :) ağrıdan uyuyamak ağrı bi dert ssbah kalkamamak çok ayrı bi dert ..
Bilmiyorum ki :) ağrıdan uyuyamak ağrı bi dert ssbah kalkamamak çok ayrı bi dert ..
ustune gorme 2 .3 gun suruyor cok kanama olmuyor kayin validem 4 ay adet olmus ordan biliyorm. supeli bir iliaki varsa olur ebeye. sormustum oda ole dediBilmiyorum ki o nasıl oluyor ki bizim son ilişki 7 ekimdi 17 ekimde de adet oldum oe olduğunda normal adet görür gibi mi oluyo az mi oluyor
vala ben hepinize cok dua ediyorm .kalpten diliyorm rabbim o mucizeyi sanada senin gibi bekleyen tum kadinlara versin inss olur ama icime dogdu burda bir kac kisi o mucizeyi paylasak sende varsin bunun icindeİnşallah öyleyimdir süt veren annesin sen içinden geçirdiğib kabul olur :)
amin canm sen testi ne zamn yapacanİnşallah canım benim inşallah Rabbim'de sana kolaylık versin inşallah :)
Vala bende şüpheleniyorum ama kendine gel adet oldun hala ümit baglma die kızıyorum yarın bi sağlık ocağında kan mi versem yoksa da bi danissam en azindan kadın doğuma gitmeli miyimustune gorme 2 .3 gun suruyor cok kanama olmuyor kayin validem 4 ay adet olmus ordan biliyorm. supeli bir iliaki varsa olur ebeye. sormustum oda ole dedi
İyi geceler canim kan tabiki kesin sonuc ama sabır gerektiriyor hepsiİyi geceler arkadaşlar bu testlerle başım dertte benden tavsiye kesinlikle kan verin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?