İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnternetten octomed siparişi verdim 10 tanesi hemde 15 tl dedim kaçırmıyım yarın kargolanacak salı günü elimde salı günü de bat salı günü yapıcam yani canım :) olmadı yarın bi kaçamak yapar yarın alırım :) C canli

Son düzenleme:
Vala bende şüpheleniyorum ama kendine gel adet oldun hala ümit baglma die kızıyorum yarın bi sağlık ocağında kan mi versem yoksa da bi danissam en azindan kadın doğuma gitmeli miyim
vala. bu durumu en iyisi sen bilirsin en son kizima hamilwyken bole adet oldum .test yaptim kac kere cikmadi .ebeye danistim kan ver cikar dedi digwr ayi beldim kan verdim cikmadi adet gunum gelmisti test yaptim pozitif cikti gic belli olmaz canm

octometi tavsiye ediyorm 3 gebwligimide o testn ogrendim bole bembe bir kutusu var

Allah sana sağlık versin canım. İllaki olur. Kısmet ne zamansa o zaman tabii ki. Bi süre dinlen. Vücudunu dinlendir. Bebeğine hazırla her şeyi.. Hazır olduğunuzda o sizinle olacak inşallah.
Amin hepimize inşallah sağlıklı evlat nasip eyler yaradan saol cnm

Benim eyin yanmış ya afedersin yeni gebelik için eklemenizi söyledi şimdi düştü jeton hayırlısı olsun en hayırlı zamanda canım benim
Önemli değil cnm amin hepimize hayırlı zamanda sağlıkla gelmesini nasip eyler Rabbim inşallah dualar dualarla kabul olurmuş

Oncomed benim dw canım octomed değil :) benim aldığım da normalde 5 tl ama kampanya varmış ondan bu kadar ucuza aldım bende :)

O da merakta ama sonra ben çok üzülücem diye pek belli edemiyo ama ara ara bi kaptırıyo kendini telefonda hep araştırıyor o da :)

Slm hanımlar muhabbete devam :)) baki yorumda valla bende çok meraklandim canlı anne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…