- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Evet sabır kesinlikle sabır .Kendimizde belirtiler arıyoruz ya o da engelliyor hamileliğiİyi geceler canim kan tabiki kesin sonuc ama sabır gerektiriyor hepsi
vala. bu durumu en iyisi sen bilirsin en son kizima hamilwyken bole adet oldum .test yaptim kac kere cikmadi .ebeye danistim kan ver cikar dedi digwr ayi beldim kan verdim cikmadi adet gunum gelmisti test yaptim pozitif cikti gic belli olmaz canmVala bende şüpheleniyorum ama kendine gel adet oldun hala ümit baglma die kızıyorum yarın bi sağlık ocağında kan mi versem yoksa da bi danissam en azindan kadın doğuma gitmeli miyim
Amin hepimize inşallah sağlıklı evlat nasip eyler yaradan saol cnmAllah sana sağlık versin canım. İllaki olur. Kısmet ne zamansa o zaman tabii ki. Bi süre dinlen. Vücudunu dinlendir. Bebeğine hazırla her şeyi.. Hazır olduğunuzda o sizinle olacak inşallah.
benm dedigim oncomed isim benzwrligi var bole bembe 5 tlye satiliyorduoctometi tavsiye ediyorm 3 gebwligimide o testn ogrendim bole bembe bir kutusu var
Önemli değil cnm amin hepimize hayırlı zamanda sağlıkla gelmesini nasip eyler Rabbim inşallah dualar dualarla kabul olurmuşBenim eyin yanmış ya afedersin yeni gebelik için eklemenizi söyledi şimdi düştü jeton hayırlısı olsun en hayırlı zamanda canım benim
aynen balim. ben yarin ondan alacam bakalim sonuclari buraya atarizYok bu beyaz canım kutusu ya beyazlı pembeli dur bakıcam şimdi bi daha netten A Annelerin en yorgunu
canm . yorumlarimda. defalarca yazdim kanda cikmadi idrar da cikti belli olmuyoİyi geceler arkadaşlar bu testlerle başım dertte benden tavsiye kesinlikle kan verin .
zaten bu erkekleri anlamiyorum . herseyi onlar bilior ama hic bise bilmiyorlarBende yarın çıkıp alcam dayanamıyorum meraktan eşim hadi dese şimdi uça uça gidip alcam da :)
vay ne guzelll o zamn ben test yaptim esim kac kere sordu ne oldu diye 4 geldi mi diyor:))O da merakta ama sonra ben çok üzülücem diye pek belli edemiyo ama ara ara bi kaptırıyo kendini telefonda hep araştırıyor o da :)
Ee kolaymi coluk çocuk es zor tbiBende ama uyuya kaldı sanırıımGonlugzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?