- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Ayy inşallah inşallah gönlünce olur :)Ahh bende kalsam da bebişe bakmaktan yorgunluktan uyuya kalsam :)
Ay ne güzel dedin inşallaahh AminnnnAhh bende kalsam da bebişe bakmaktan yorgunluktan uyuya kalsam :)
Olsun sen gene yarın bi test yap olmadı bat geçince de yaparsın inşallah kırmızı görmessin psikolojik de yasayabilirsin belirtileri üstüne fazla düşme o geleceği zamanı biliyorYa 4 gün önce negatifti işte. Ama belirtilerim arttı artık bi de ara ara içimde kalkıyor böyle karnıma bıçak saplandıkça midem kalkıyo
yaptim canm iki gun once ikincisi golge silik gbi cikti yarin daha net cikarSlm hanımlar muhabbete devam :)) baki yorumda valla bende çok meraklandim canlı anne :))
Öyle maalesefEvet sabır kesinlikle sabır .Kendimizde belirtiler arıyoruz ya o da engelliyor hamileliği
Kiz sen hiç uyumuyor musun?Öyle maalesef
Yeni uyandim kız GünaydııııınnnnKiz sen hiç uyumuyor musun?
Günaydın canım günaydın:)Yeni uyandim kız Günaydııııınnnn
Orda gece sanırım şimdi sen napiorsun uyuyamadin miGünaydın canım günaydın:)
Burda 12:14 eşim uyuyor ben buraya takildimOrda gece sanırım şimdi sen napiorsun uyuyamadin mi
Himmm ben de hemen uyuyamam ya Kızar hatta oynasip durma telefonla die ama ışte laf anlayan yok :)Burda 12:14 eşim uyuyor ben buraya takildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?