İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bat salı demişsin canım yrn bi test al benim 5/6gun kala test yaptım çıkmıştı bi dene bakalım valla ben 5/6 tane test yaptım adete çok vardı dayanamadım hep yapardım

Ya 4 gün önce negatifti işte. Ama belirtilerim arttı artık bi de ara ara içimde kalkıyor böyle karnıma bıçak saplandıkça midem kalkıyo

Ya bi de ağrım soldaydı şimsi sağda ama belim kopuyor artık yan yatmaktan ya

Ya 4 gün önce negatifti işte. Ama belirtilerim arttı artık bi de ara ara içimde kalkıyor böyle karnıma bıçak saplandıkça midem kalkıyo
Olsun sen gene yarın bi test yap olmadı bat geçince de yaparsın inşallah kırmızı görmessin psikolojik de yasayabilirsin belirtileri üstüne fazla düşme o geleceği zamanı biliyor

Bu ay kırmızı hissetmiyorum çünkü 1 hafta olacak bugün bu ağrıları çekiyorum ben normalde 1 ve 2 önceden ağrılarım olurdu ama mide kalkması, yanlarımın ağrıması,kuyruk sokumu ağrısı olmuyor normalde. Bi normal kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor yani reglimde. Ayaklarım bi ateş topu bi kar topu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…