İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Arkadaşlar ben 3 buçık ay once kürtaj oldum bebegimin kalbi durdu diye. Doktorum rahimin temizlendigini bir sıkıntı olmadıgını soyledi. Bizde bu ay çocuk denemesine başladık . Çok sık beraberlik olmadı ama yumurtlama zamanında hep 2 gün 3 gün içinde hep beraber olduk. Adetime 10 gün var gobegimde çizgi oluştugunu ve gögüslerimde koyulaşma oldugunu farkettim. Kasıklarımda agrıyor psikolojikmi bilmiyorum düşünmedende kendimi alamıyırum biri bana yardımcı olursa sevinirim

Aslnda insan kendi vücudunu daha iyi tanıyor bi farklılık var mi yok mu belirtiler kişiden kisiye değişebiliyor canim ins hamilesndr

Aslnda insan kendi vücudunu daha iyi tanıyor bi farklılık var mi yok mu belirtiler kişiden kisiye değişebiliyor canim ins hamilesndr
Tabi dogru soylüyorsun ama erken degişiklil olması bana psikolojik gbi geldi. Neyse ya olucagı varsa olur inşallaj. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar dün çok bakamadım mesajlarınıza inşallah hamile haberlerinizi alırız en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…