- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
aynen benimkide birakta uyu der hep :) hm hm diyorum sonra devammHimmm ben de hemen uyuyamam ya Kızar hatta oynasip durma telefonla die ama ışte laf anlayan yok :)
aynen benimkide birakta uyu der hep :) hm hm diyorum sonra devamm
Evet yapicam canim :) sabırsızlikla bekliyorum bakalim artiktest yapicak msn sabah
Aslnda insan kendi vücudunu daha iyi tanıyor bi farklılık var mi yok mu belirtiler kişiden kisiye değişebiliyor canim ins hamilesndrArkadaşlar ben 3 buçık ay once kürtaj oldum bebegimin kalbi durdu diye. Doktorum rahimin temizlendigini bir sıkıntı olmadıgını soyledi. Bizde bu ay çocuk denemesine başladık . Çok sık beraberlik olmadı ama yumurtlama zamanında hep 2 gün 3 gün içinde hep beraber olduk. Adetime 10 gün var gobegimde çizgi oluştugunu ve gögüslerimde koyulaşma oldugunu farkettim. Kasıklarımda agrıyor psikolojikmi bilmiyorum düşünmedende kendimi alamıyırum biri bana yardımcı olursa sevinirim
Yapınca beni de etiketle canim ins hayr olsunEvet yapicam canim :) sabırsızlikla bekliyorum bakalim artik
Muhakkak etiketlerim :) merak etmeYapınca beni de etiketle canim ins hayr olsun
yaaa benide etiketle bende cok merak ediyorum seniiiMuhakkak etiketlerim :) merak etme
Tamamdir canım :)yaaa benide etiketle bende cok merak ediyorum seniii
dun yapmissin silik cikmis yeni gordum mesajlari insallah bu yapacagin testte cift cizgi cikar yaa kendim test yapacakmisim gibi heyecanlandimmTamamdir canım :)
Tabi dogru soylüyorsun ama erken degişiklil olması bana psikolojik gbi geldi. Neyse ya olucagı varsa olur inşallaj. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAslnda insan kendi vücudunu daha iyi tanıyor bi farklılık var mi yok mu belirtiler kişiden kisiye değişebiliyor canim ins hamilesndr
hadi inşallah canım varfır sendee de :)dun yapmissin silik cikmis yeni gordum mesajlari insallah bu yapacagin testte cift cizgi cikar yaa kendim test yapacakmisim gibi heyecanlandimm
Bende çok istiyprum o çift çizgiyi gormeyi rabbim inş nasip eder :)Kızlar test yapıcaklar beni de etiketleyin umarım çift öizgileri görürsünüz bariz bi şekilde
ben pek umutlu degilim canim yaa bi kac gun oncesine kadar cok belirtim vardi kasik bel agrisi gogus agrisi falan simdi hic biri yokHadi inşallH
hadi inşallah canım varfır sendee de :)
ben adet gunumu beklicem test icin ama yapinca cift cizgiyi gorursem etiketlerim canimmKızlar test yapıcaklar beni de etiketleyin umarım çift öizgileri görürsünüz bariz bi şekilde
bat ne zaman canimBende çok istiyprum o çift çizgiyi gormeyi rabbim inş nasip eder :)
Kasım2 canım 10 gün kaldıbat ne zaman canim
hadi hayirlisi canm insallah guzel haberler alirsinKasım2 canım 10 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?