- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Inşallah güzel haber alırsam ilk burayla paylaşıcam :)hadi hayirlisi canm insallah guzel haberler alirsin
Bende Mart’ta oldum canım aynı sebepten dolayı Alllah bi daha yaşatmasın ciddi anlamda eylül de ve ekimde denemelere başladım bat son 4 bekliyorum bakalımArkadaşlar ben 3 buçık ay once kürtaj oldum bebegimin kalbi durdu diye. Doktorum rahimin temizlendigini bir sıkıntı olmadıgını soyledi. Bizde bu ay çocuk denemesine başladık . Çok sık beraberlik olmadı ama yumurtlama zamanında hep 2 gün 3 gün içinde hep beraber olduk. Adetime 10 gün var gobegimde çizgi oluştugunu ve gögüslerimde koyulaşma oldugunu farkettim. Kasıklarımda agrıyor psikolojikmi bilmiyorum düşünmedende kendimi alamıyırum biri bana yardımcı olursa sevinirim
yap meylencim benm cizgide golge vardi dun cok sancm vardi adet agrisi. gbi bugun iyiym sanjikızlar yarın sabah bi test daha yapsam mı beklesem mi cumartesi gölge gibi çıktı sonradan baktım net çizgi belli oluyo önceki gebeliğimide öyle öğrenmiştim bat'a 3 gün kalmış oluyo
yap meylencim benm cizgide golge vardi dun cok sancm vardi adet agrisi. gbi bugun iyiym sanji
Foto atsana bi canım. Yarın sabah yap istersen 2. Testi.kızlar yarın sabah bi test daha yapsam mı beklesem mi cumartesi gölge gibi çıktı sonradan baktım net çizgi belli oluyo önceki gebeliğimide öyle öğrenmiştim bat'a 3 gün kalmış oluyo
Foto atsana bi canım. Yarın sabah yap istersen 2. Testi.
olsun yap sende bu ay olmazsa öbür aya yine lazımBende gaza geldim 20li gebelik testi sipariş verdim halbuki belirtilerimin hepsi gitti gögüs uçlarımın sızlaması gitti
oluyo canım ya varsa çkıyo fotodanasil atliyo canm fotoda belli etmoyo
nasil atiliyor pekioluyo canım ya varsa çkıyo fotoda
Evet Evde dursun ne de olsa deniyoruz sürekli arada merak eder bakarımolsun yap sende bu ay olmazsa öbür aya yine lazım
nasil atiliyor peki
gelmesi lazım canım arşiv falan yazıyo hatta dur ekran görüntüsü atayıme dosyo yukleye basiyon bise gelmiyor ekrana
gelmesi lazım canım arşiv falan yazıyo hatta dur ekran görüntüsü atayım
cevapla dosya yukle falan yaziyo tikliyorum foto cek valan yazmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?