- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
canm bana ole bir ekran gelmiyor ki
ugulamadan giriyorm. canmalla alla uygulamadan mı giriyosun ditek internet üzerinden mi
ugulamadan giriyorm. canm
Uygulamadan olmuyor. İnternet sitesinden girmek lazım onun içinugulamadan giriyorm. canm
Kusura bakmayın ama adet görmeyi kirlenme olarak adlandırmayalım bence. Tam tersine temizleniyoruz biz.Merhaba arkadaslar, ben bütün konusmalarinizi okudum allahim hamile olan arkadaslarimiza saglikli bir sekilde bebeklerini kucagina almayi nasip etsin bebek bekleyen tüm arkadaslarada nasip etsin allahim sonra banada versin yarrabim
Benim bi sorum olucak sizlere üstüne kirlenme deniliyor ya o kirlenme normal adet dönemi mi oluyor?
K
Kusura bakmayın ama adet görmeyi kirlenme olarak adlandırmayalım bence. Tam tersine temizleniyoruz biz.
Üstüne görme dediğiniz şey. adet döneminde oluyor.
Mutlaka yaz sonucu. Insallah hamilesindir.yarin test yapacam tekrardan bakalim ne olcak
Aynı durumu bende yaşadım iki gidince. Sonra kesildi. Test yaptın mı sen?Bwnim beyaz akıntım hep var doktora da gitmiştim enfeksiyon mantar falan yok bayanlarda olabilen normal bir durum demişti .. fakat şimdi o süt beyaz akıntının içinde 2 küçük sarıları görünce bi garipsedm ..
Aynı durumu bende yaşadım iki gün once. Sonra kesildi. Test yaptın mı sen?
Estağfurullah sorun değil. :)Yanlis bi kelime kulandiysam kusura bakmayin lütfen. Bilginiz icin tsk ederim
Sıvı tüketme olur heralde yeter artık varsa çıksın stres olduk be :))Başım yerinden çıkacak kadar ağrıyo suratımda yanıyo resmen ilaç alamıyorum ben dayanamicam ya kan testi vericem yada akşam gidince test yapıcam şimdiden tutsam idrarımı 6 gibi yapsam yetmez mi
Canım ben onceki gebeligimde akşama dogru yapmıştm sabah idrarımla degil ama adetime 3 gün vardı silik çıkmuştı. Yada al sabah dene uyanır uyanmazBaşım yerinden çıkacak kadar ağrıyo suratımda yanıyo resmen ilaç alamıyorum ben dayanamicam ya kan testi vericem yada akşam gidince test yapıcam şimdiden tutsam idrarımı 6 gibi yapsam yetmez mi
2. Gebelik mi olcak canim seninCanım ben onceki gebeligimde akşama dogru yapmıştm sabah idrarımla degil ama adetime 3 gün vardı silik çıkmuştı. Yada al sabah dene uyanır uyanmaz
Canım ben onceki gebeligimde akşama dogru yapmıştm sabah idrarımla degil ama adetime 3 gün vardı silik çıkmuştı. Yada al sabah dene uyanır uyanmaz
bencede belirsizlik çok kötü yaSıvı tüketme olur heralde yeter artık varsa çıksın stres olduk be :))
Allah nasip ederse evet. Ilk gebeligim ölümle sonuçlandı 9 haftalıktı.2. Gebelik mi olcak canim senin
4 gün mü kalmıştı senbende akşam yapmıştım bata 1 kala çıkmıştı elimde erken gebelik testi var cumartesi yaptım gölge çıktı sonradan baktım bariz çizgi belli ben akşam yapayım boğazım kötü başımda ağrıyo ilaç içemiyorum ya varsa diye
testyerine gidip kan mı versen acaba sen daha kesin olur canımbencede belirsizlik çok kötü ya
Ya zaten silik çıkınca erken daha 2 3 haftalık oldugunu belli ediyor. Ben ard arada iki tane yaptım sonra ertesi gün kan testi yaptım beta 158 çıkmuştı.bende akşam yapmıştım bata 1 kala çıkmıştı elimde erken gebelik testi var cumartesi yaptım gölge çıktı sonradan baktım bariz çizgi belli ben akşam yapayım boğazım kötü başımda ağrıyo ilaç içemiyorum ya varsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?