Anlafım canım umarım hamile kalırız sağ sağlim alırız kucaklatımızaAllah nasip ederse evet. Ilk gebeligim ölümle sonuçlandı 9 haftalıktı.
Senin ilk gebeliginmiAnlafım canım umarım hamile kalırız sağ sağlim alırız kucaklatımıza
Ya zaten silik çıkınca erken daha 2 3 haftalık oldugunu belli ediyor. Ben ard arada iki tane yaptım sonra ertesi gün kan testi yaptım beta 158 çıkmuştı.
4 gün mü kalmıştı sen
testyerine gidip kan mı versen acaba sen daha kesin olur canım
Hayır canım 1 kızım var 1 kürtaj bu üçüncü olucak benim de nasipse inşallah :)Senin ilk gebeliginmi
Acaba neden olıyor boyle patalojiden sonuçta belli olmadı benimkinde hayırlı evlat versin rabbim .benimde kaybım var 6+6 da kalbi durdu ben öğrendiğimde 22yle öğrenmiş bide haziranda kimyasal yaşadım adete 4 gün kala testte çıktı test yaptırdım 50,14 çıkmıştı varsa çıkar inşallah bu akşam görücez
Nasıl istersen canım test yap bakalım o zaman akşamevet cuma bat gnüm testte görmeden vermek istemiyorum canım ya hüsran oluyo sonra bilemedim
Acaba neden olıyor boyle patalojiden sonuçta belli olmadı benimkinde hayırlı evlat versin rabbim .
Devlet hastanesine gidiceksen verkan testi orda bekleme eve git netten bak sonuçları artk anlıyoruz ben tekrar doktora gitmemiştimevet cuma bat gnüm testte görmeden vermek istemiyorum canım ya hüsran oluyo sonra bilemedim
Nasıl istersen canım test yap bakalım o zaman akşam
Hadi bakalım güzel haberler ver bize inşallahh :)aynen eğer bunda da silik yakalarsam o zaman veririm testi bakalım koyulaşmış mı benim derdim o
özele giidyorum canım dediğin gibi mail atıyolar onlarda bende doktora gitmiyorum ne zaman ki 5 haftalık olur o zaman giderim kese için vs.Devlet hastanesine gidiceksen verkan testi orda bekleme eve git netten bak sonuçları artk anlıyoruz ben tekrar doktora gitmemiştim
Hadi bakalım güzel haberler ver bize inşallahh :)
Evet canım vardı ama baya silik di görmüştüminşallah o beklemiş testide atıcam akşam bakarsınız bi önceki attığımı görmüşsündür zaten
işte koyulaştıysa o zaman kana giderim hayırlısıyla 2,5 gün önce yapmış oluyorum onu cumartesi sabahı yapmıştımEvet canım vardı ama baya silik di görmüştüm
Aynn inş haberlerini bekliyoruzHadi bakalım güzel haberler ver bize inşallahh :)
Akşam bekliyoruz ozaman hem güzel haberlerini hemde testi.inşallah o beklemiş testide atıcam akşam bakarsınız bi önceki attığımı görmüşsündür zaten
Aynn inş haberlerini bekliyoruz
Akşam bekliyoruz ozaman hem güzel haberlerini hemde testi.
Üstüne gormede normal adet gibi mi olur yoksa lekelenme gibi mi olur ki cnm bende supheleniyorum adetten sonra gecmeyen kasik karın agrimdan dolayı belirtiler devam ediyor umudum bitmisti adet olunca ama simdi acaba diyorum varsa üstüne gormede ne zmn test yapsam dogru sonuc alirimÜstüne görme dediğiniz şey. adet döneminde oluyor.
Üstüne gormede normal adet gibi mi olur yoksa lekelenme gibi mi olur ki cnm bende supheleniyorum adetten sonra gecmeyen kasik karın agrimdan dolayı belirtiler devam ediyor umudum bitmisti adet olunca ama simdi acaba diyorum varsa üstüne gormede ne zmn test yapsam dogru sonuc alirim
Bnm normalde de cok yogun adetim olmuyor cnm gunde bi ped bile batmadi yani ama leke gibi degildi tabikikanın rengi ya kahve ya pembe olmalı adı üstünde lekelenme damla damla düzensiz gelmeli normal adette günde en az 2 ped doluyor ve kan kırmızı parlak oluyor adet ve yerleşme kanamasını ayırt eder herkes diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?