İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

yoktur o zaman canım umut işte çok iyi anlıyorum inşallah en yakın zamanda kalırsın
Ins bu aydan umidimi kesmistim ama iste kasık ağrısı düşündürüyor bklm ins muhim bisey degildr saolasin Rabbim her isteyenr nasip etsin hayrlisindan ins

Ins bu aydan umidimi kesmistim ama iste kasık ağrısı düşündürüyor bklm ins muhim bisey degildr saolasin Rabbim her isteyenr nasip etsin hayrlisindan ins

yani geçmezse bi jinekolojik muayene olabilirsin canım dediğin gibi farklı bişeyden olabilir basit bi kist oluşmuştur üşütme vardır yada iltihap vardır ki gebelik varsa bile ultrasonda çıkar o zaman ihmal etme yinede

Oyle tabiki cnm hayrlisi ins tsk ederim

Başım yerinden çıkacak kadar ağrıyo suratımda yanıyo resmen ilaç alamıyorum ben dayanamicam ya kan testi vericem yada akşam gidince test yapıcam şimdiden tutsam idrarımı 6 gibi yapsam yetmez mi
Son bi kaç saat sıvı tüketmezsen olur diye biliyorum canım. Sabah idrarın olma sebebi sıvı tüketmeden idrarın birikmesi zaten bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…