Bnm normalde de cok yogun adetim olmuyor cnm gunde bi ped bile batmadi yani ama leke gibi degildi tabiki
Ins bu aydan umidimi kesmistim ama iste kasık ağrısı düşündürüyor bklm ins muhim bisey degildr saolasin Rabbim her isteyenr nasip etsin hayrlisindan insyoktur o zaman canım umut işte çok iyi anlıyorum inşallah en yakın zamanda kalırsın
Ins bu aydan umidimi kesmistim ama iste kasık ağrısı düşündürüyor bklm ins muhim bisey degildr saolasin Rabbim her isteyenr nasip etsin hayrlisindan ins
Oyle tabiki cnm hayrlisi ins tsk ederimyani geçmezse bi jinekolojik muayene olabilirsin canım dediğin gibi farklı bişeyden olabilir basit bi kist oluşmuştur üşütme vardır yada iltihap vardır ki gebelik varsa bile ultrasonda çıkar o zaman ihmal etme yinede
inşallah canım rica ederimOyle tabiki cnm hayrlisi ins tsk ederim
Yapsam mı ki :))) yarın sabah yaparım demiştimsen test yapcan mı canım bugün K Kutsal Alerji
Son bi kaç saat sıvı tüketmezsen olur diye biliyorum canım. Sabah idrarın olma sebebi sıvı tüketmeden idrarın birikmesi zaten benceBaşım yerinden çıkacak kadar ağrıyo suratımda yanıyo resmen ilaç alamıyorum ben dayanamicam ya kan testi vericem yada akşam gidince test yapıcam şimdiden tutsam idrarımı 6 gibi yapsam yetmez mi
yok içmiyorum hiç bişey canım öyle bekliyorumSon bi kaç saat sıvı tüketmezsen olur diye biliyorum canım. Sabah idrarın olma sebebi sıvı tüketmeden idrarın birikmesi zaten bence
sabah gene adet sancisi cektim gecti adet olsam kurtulsaminşallah canım rica ederim
sabah gene adet sancisi cektim gecti adet olsam kurtulsam
sende test varsa yap sart degil ki su zamn vu zamninşallah canım rica ederim
sende test varsa yap sart degil ki su zamn vu zamn
aynen balim en azindan bebek 1 yasini doldusaydigerçekten yoksa inşallah olurda kurtulursun canım oda kötü
anladim canm inslahh olursun ya burayi karnaval alanina cevirirzakşam yapıcam çalışıyorum ya o yüzden hcg idrarda biriksin diye öyle dedik
inşallahhhhhhhhhanladim canm inslahh olursun ya burayi karnaval alanina cevirirz
cikmasada. uzulme adet gunun gectigi zamn gene yaparsin teste ciktiysa cikmiatr benceinşallahhhhhhhhh
çıkmazsa kahretmiyorum ama üzülüyorum hani keşke olsaydı gibi bakalım Hayırlısı ne diyimcikmasada. uzulme adet gunun gectigi zamn gene yaparsin teste ciktiysa cikmiatr bence
Testi al sabah yap o zaman canım bilmem ki :))Yapsam mı ki :))) yarın sabah yaparım demiştim
kasimda ask baska deerler oglum kasimda olmustu esim askerden gelmisti izne dusun kasimi degerlendirirsnz olmazsaçıkmazsa kahretmiyorum ama üzülüyorum hani keşke olsaydı gibi bakalım Hayırlısı ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?