İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

su bebisler bir gelsin. o zamn gorecem hepinizi .testleri gelisimi boyu bosu kilosu derken dogum geliyor sancilar o zamn keske hamile kalmasydim diyorsun hele ikinirken esime az soylenmedim

zaten sigaradan tiksiniyorsun. ister istemez buda vesile olur benm yengem hamileyken allahim nasil kullaniyordu. deli gibi bebek nasl sakat kalmadi hala dusunuyorm
İtiraf etmeliyim ki hiç bula tım olmadı tiksinme vs ve hiç bırakamafım ama içmesem de olur denicek kadar az içtim mesela günde 3den fazla asla içmedim gerçi içiyosan 1 tane bile çok sakıncalı ama bırakamadım

aynen canim. inss birakirsinz. ama is ortaminda da istemeden de kullaniyorsun

Merhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim allah nasip ederse çocuk sahibi olmak istiyoruz . Yasmin kullandım 11 ay kadar ve bu ayki adetimde kullanmamaya karar verdik yanlız adetim 11 inde bitti şuan ayın 22 si tabi sonraki adetim kasımın 4 ü . Sormak istediğim çok zayıfım normalde ve hayatta karnımın bu kadar şiş olduğunu görmedim aşırı bir şekilde gaz var ve bu hep böyle gece yüz üstü bile yatırmıyor sabah kalkıyorum karnımın şişi halen aynı 3 4 gündürde feci şekilde belimde batma ağrı var . Halsizlik yok midemde bulanmıyor göğüslerimde hassaslıkta yok ama büyüdüler nedense adetime 14 gün var daha eşimede çaktırmak istemiyorum vücudumu dinlemektende alı koyamıyorum kendimi sizce hamile olabilirmiyim belirtiler bu kadar erken başlarmıki önceden hiç böyle olmamıştım bel ağrım sadece adet yaklaşımında olurdu

bence daha cekme
Çıkarmakta sorun yok zaten erken doğum yaptım ama ben 16 saate yakın sancı çektim ve tek korkum bu kadar uzun tekrar sacıı çekmek
bebegin kilosuylada alakali bir durum birde ilk dogum gercekten zor ya. bu ikisini cok kolay dogurdum bagirmadim bile:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…