kasimda ask baska deerler oglum kasimda olmustu esim askerden gelmisti izne dusun kasimi degerlendirirsnz olmazsa
ilk kizima hamilwyken kullaniyordum. zaten 1 kac hafta sonra biraktim igrenncc. geldi cok sukur 6 yila yakinda kullanmiyormbu arada kızlar sigara kullanan var mı
ilk kizima hamilwyken kullaniyordum. zaten 1 kac hafta sonra biraktim igrenncc. geldi cok sukur 6 yila yakinda kullanmiyorm
ama 4üncüyü istiyosunsu bebisler bir gelsin. o zamn gorecem hepinizi .testleri gelisimi boyu bosu kilosu derken dogum geliyor sancilar o zamn keske hamile kalmasydim diyorsun hele ikinirken esime az soylenmedim
Bende kullanıyorum malesef kibu arada kızlar sigara kullanan var mı
zaten sigaradan tiksiniyorsun. ister istemez buda vesile olur benm yengem hamileyken allahim nasil kullaniyordu. deli gibi bebek nasl sakat kalmadi hala dusunuyormben içiyorum öğrenir öğrenmez kesicem inşallah
Doğurmak çok kolaydı ama o sancılarrrsu bebisler bir gelsin. o zamn gorecem hepinizi .testleri gelisimi boyu bosu kilosu derken dogum geliyor sancilar o zamn keske hamile kalmasydim diyorsun hele ikinirken esime az soylenmedim
allah var colugu cocugu cok sewiyorm cok sukur ev kres gibi bakiyorm olsun omrum gencligim gizelligim onlarin olsun bebis. 1 yasini doldursaydi o zamn hic korkum olmazdi zaten bu 3 cusu ikizdi tutunamadi. herseyde bi hayir varama 4üncüyü istiyosun
İtiraf etmeliyim ki hiç bula tım olmadı tiksinme vs ve hiç bırakamafım ama içmesem de olur denicek kadar az içtim mesela günde 3den fazla asla içmedim gerçi içiyosan 1 tane bile çok sakıncalı ama bırakamadımzaten sigaradan tiksiniyorsun. ister istemez buda vesile olur benm yengem hamileyken allahim nasil kullaniyordu. deli gibi bebek nasl sakat kalmadi hala dusunuyorm
vala hepsi normL oldu. en zoru ilk olandi sonrasunda nasil cikiyorlar anlamadim:))Doğurmak çok kolaydı ama o sancılarrr
en çokta o yüzden erken öğrenmek istiyorum bi bahanem olmalı bırakamıyorum yoksaBende kullanıyorum malesef ki
aynen canim. inss birakirsinz. ama is ortaminda da istemeden de kullaniyorsunİtiraf etmeliyim ki hiç bula tım olmadı tiksinme vs ve hiç bırakamafım ama içmesem de olur denicek kadar az içtim mesela günde 3den fazla asla içmedim gerçi içiyosan 1 tane bile çok sakıncalı ama bırakamadım
senin cocuk vardi deil mien çokta o yüzden erken öğrenmek istiyorum bi bahanem olmalı bırakamıyorum yoksa
Çıkarmakta sorun yok zaten erken doğum yaptım ama ben 16 saate yakın sancı çektim ve tek korkum bu kadar uzun tekrar sacıı çekmekvala hepsi normL oldu. en zoru ilk olandi sonrasunda nasil cikiyorlar anlamadim:))
Yanlış alıntı yapmışsın benim var evet :))senin cocuk vardi deil mi
Test var canım. Oncomed 2 taneTesti al sabah yap o zaman canım bilmem ki :))
bebegin kilosuylada alakali bir durum birde ilk dogum gercekten zor ya. bu ikisini cok kolay dogurdum bagirmadim bile:)))Çıkarmakta sorun yok zaten erken doğum yaptım ama ben 16 saate yakın sancı çektim ve tek korkum bu kadar uzun tekrar sacıı çekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?