İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Çok erken gibi ama olmaz diye bişey yok bekleyip görelim canım :)

cok erken belki dollenmeini. belirtsini cekiyorsundur

Bilmiyorum belkide çok istediğim için psikolojikmi ama hiç böyle olmamıştım aklımdada yoktu karnımın şişinden ve belimin ağrısından acaba dedim internetten belirtilere baktım . Aklımdan çıkmıyor ya napcam ben

Beklemekten başka çaren yok canım bizim ki gibi sabırsızsan erkenden gebelik testi yapmaya başlarsın

yumurtlama dönemindesin muhtemelen :) bu belirtiler o zaman olur gebelik 14 gün kala belirti yapmaz ki zaten gebelik yoktur bile :)

35 haftalik diyelim gene haftasina gore zayifmiss. olsun. saglikli olsunlarda onemli dwgil kilosu .kizim 4 kilo dogdu tam 11 dikisim vardi oglum dogdu 8. dikis. oda 3100. bu kizimda 3500 gibi dogdu 5 dikis git gide azaldi:))
Aynen sağlıklı olsunlar da :)) demek ki doğumlae da genişliyo dikişler azaaldığına göre hem kolay hem az dikişli :))

kizlar cok acelece davraniyorz gelin hep beraber adet gunumuz gectikten sonra yapalim testi. en onemli belirti adet gunu gecmesi bendw dahil olmak uzwre cok acelwce davraniyorz. batlarimiz hemen hemn .ayni

Dayanamadım test yaptım ama gözüm yanılıyo sanki çoook hayali bi çizgi gördüm ya da gözüm yanılıyo

yumurtlama günlerin demekki iyi değerlendir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…