- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
yok canm. ya .sadece emin olmak icin sordum:)Yanlış alıntı yapmışsın benim var evet :))
Aynen 1980 gr doğdu benim ki 1 tane dikişim vardıbence daha cekme
bebegin kilosuylada alakali bir durum birde ilk dogum gercekten zor ya. bu ikisini cok kolay dogurdum bagirmadim bile:)))
Çok erken gibi ama olmaz diye bişey yok bekleyip görelim canım :)Merhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim allah nasip ederse çocuk sahibi olmak istiyoruz . Yasmin kullandım 11 ay kadar ve bu ayki adetimde kullanmamaya karar verdik yanlız adetim 11 inde bitti şuan ayın 22 si tabi sonraki adetim kasımın 4 ü . Sormak istediğim çok zayıfım normalde ve hayatta karnımın bu kadar şiş olduğunu görmedimaşırı bir şekilde gaz var ve bu hep böyle gece yüz üstü bile yatırmıyor sabah kalkıyorum karnımın şişi halen aynı 3 4 gündürde feci şekilde belimde batma ağrı var . Halsizlik yok midemde bulanmıyor göğüslerimde hassaslıkta yok ama büyüdüler nedense adetime 14 gün var daha eşimede çaktırmak istemiyorum vücudumu dinlemektende alı koyamıyorum kendimi sizce hamile olabilirmiyim belirtiler bu kadar erken başlarmıki önceden hiç böyle olmamıştım bel ağrım sadece adet yaklaşımında olurdu
cok erken belki dollenmeini. belirtsini cekiyorsundurMerhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim allah nasip ederse çocuk sahibi olmak istiyoruz . Yasmin kullandım 11 ay kadar ve bu ayki adetimde kullanmamaya karar verdik yanlız adetim 11 inde bitti şuan ayın 22 si tabi sonraki adetim kasımın 4 ü . Sormak istediğim çok zayıfım normalde ve hayatta karnımın bu kadar şiş olduğunu görmedimaşırı bir şekilde gaz var ve bu hep böyle gece yüz üstü bile yatırmıyor sabah kalkıyorum karnımın şişi halen aynı 3 4 gündürde feci şekilde belimde batma ağrı var . Halsizlik yok midemde bulanmıyor göğüslerimde hassaslıkta yok ama büyüdüler nedense adetime 14 gün var daha eşimede çaktırmak istemiyorum vücudumu dinlemektende alı koyamıyorum kendimi sizce hamile olabilirmiyim belirtiler bu kadar erken başlarmıki önceden hiç böyle olmamıştım bel ağrım sadece adet yaklaşımında olurdu
Peki karar verdin mi ne zaman yapcaksın :)Test var canım. Oncomed 2 tane
alla. alla erken dogumdan dolayi demek kac haftalik tiAynen 1980 gr doğdu benim ki 1 tane dikişim vardı
34+5 di canımalla. alla erken dogumdan dolayi demek kac haftalik ti
Döllenme belirtisi dediğiniz bebeğin tutunma aşamasımı acaba inşallah doğru anlıyorum durcok erken belki dollenmeini. belirtsini cekiyorsundur
Beklemekten başka çaren yok canım bizim ki gibi sabırsızsan erkenden gebelik testi yapmaya başlarsınBilmiyorum belkide çok istediğim için psikolojikmi ama hiç böyle olmamıştım aklımdada yoktu karnımın şişinden ve belimin ağrısından acaba dedim internetten belirtilere baktım . Aklımdan çıkmıyor ya napcam ben
yumurtlama dönemindesin muhtemelen :) bu belirtiler o zaman olur gebelik 14 gün kala belirti yapmaz ki zaten gebelik yoktur bile :)Merhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim allah nasip ederse çocuk sahibi olmak istiyoruz . Yasmin kullandım 11 ay kadar ve bu ayki adetimde kullanmamaya karar verdik yanlız adetim 11 inde bitti şuan ayın 22 si tabi sonraki adetim kasımın 4 ü . Sormak istediğim çok zayıfım normalde ve hayatta karnımın bu kadar şiş olduğunu görmedimaşırı bir şekilde gaz var ve bu hep böyle gece yüz üstü bile yatırmıyor sabah kalkıyorum karnımın şişi halen aynı 3 4 gündürde feci şekilde belimde batma ağrı var . Halsizlik yok midemde bulanmıyor göğüslerimde hassaslıkta yok ama büyüdüler nedense adetime 14 gün var daha eşimede çaktırmak istemiyorum vücudumu dinlemektende alı koyamıyorum kendimi sizce hamile olabilirmiyim belirtiler bu kadar erken başlarmıki önceden hiç böyle olmamıştım bel ağrım sadece adet yaklaşımında olurdu
35 haftalik diyelim gene haftasina gore zayifmiss. olsun. saglikli olsunlarda onemli dwgil kilosu .kizim 4 kilo dogdu tam 11 dikisim vardi oglum dogdu 8. dikis. oda 3100. bu kizimda 3500 gibi dogdu 5 dikis git gide azaldi:))34+5 di canım
Aynen sağlıklı olsunlar da :)) demek ki doğumlae da genişliyo dikişler azaaldığına göre hem kolay hem az dikişli :))35 haftalik diyelim gene haftasina gore zayifmiss. olsun. saglikli olsunlarda onemli dwgil kilosu .kizim 4 kilo dogdu tam 11 dikisim vardi oglum dogdu 8. dikis. oda 3100. bu kizimda 3500 gibi dogdu 5 dikis git gide azaldi:))
aynen birde hastahanede cok onemli. ondan da kaynaklaniyorAynen sağlıklı olsunlar da :)) demek ki doğumlae da genişliyo dikişler azaaldığına göre hem kolay hem az dikişli :))
Bilmiyorum belkide çok istediğim için psikolojikmi ama hiç böyle olmamıştım aklımdada yoktu karnımın şişinden ve belimin ağrısından acaba dedim internetten belirtilere baktım . Aklımdan çıkmıyor ya napcam ben
gönder bakalım canımDayanamadım test yaptım ama gözüm yanılıyo sanki çoook hayali bi çizgi gördüm ya da gözüm yanılıyo
Nerde yaptın devlette mi canım zeynep kamilde yaptım benaynen birde hastahanede cok onemli. ondan da kaynaklaniyor
At bakalımmDayanamadım test yaptım ama gözüm yanılıyo sanki çoook hayali bi çizgi gördüm ya da gözüm yanılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?