Dosya büyük diyor yaaagönder bakalım canım
yumurtlama dönemindesin muhtemelen :) bu belirtiler o zaman olur gebelik 14 gün kala belirti yapmaz ki zaten gebelik yoktur bile :)
Hadi yaaaaa üf ama nerdeyse 1 senelik evliyim hiç olmadı hayırlısı inşallah bende kendimi bi umuda bağlamak istemiyorum belkide hapla korunuyordum bu ay bırakınca ondan oldu önceden hiç hissetmiyordum çünkü belki hap kullanıyorum diye umut etmiyordum bilemiyorum ki
ilk ikisini umranye kadin dogumda yaptim. simdi olnida bizim burda hastahane vardi fatih sultan memet arastrmada yaptim harika vala en iyisi devletNerde yaptın devlette mi canım zeynep kamilde yaptım ben
Dosya büyük diyor yaaa
Dosy yükle diyim tekrarçek canım galeriden yüklemeDosya büyük diyor yaaa
bide zaten doğum kontrol hapları yumurtlamayı engellediği için hamilelik oluşmuyor bu ay bırakınca yumurtlamışsındır o yüzden bunları hissediyosun :)Hadi yaaaaa üf ama nerdeyse 1 senelik evliyim hiç olmadı hayırlısı inşallah bende kendimi bi umuda bağlamak istemiyorum belkide hapla korunuyordum bu ay bırakınca ondan oldu önceden hiç hissetmiyordum çünkü belki hap kullanıyorum diye umut etmiyordum bilemiyorum ki
ay darısı başıma bi ben tiksinemiyorum :/ bebektendir inşallahBende sigara kullanıyorum ama bu aralar nedense tiksinti geliyor midem kalkıyor
Devlet iyi mi kötü mü tartışılır geliştirilmesi gereken şeyler var mesela zeynep kamil de ki doğumhane 10 yatak her yatakta 2-3 hasta i leyen bağıran hamile kadınlar o yönden kötü tabi her doğumhane böyle mi bilemiyorum :)ilk ikisini umranye kadin dogumda yaptim. simdi olnida bizim burda hastahane vardi fatih sultan memet arastrmada yaptim harika vala en iyisi devlet
Normalde 24 günde adet oluyorum ekimin 5 inde adet oldum normalde 9 unda bittim sanıyordum ilişki yaşadık ama 10 unda ve 11 inde günde 1 kez olmak şartıyla lekelendim ovulasyon günüme görede kasımın 4 ünde adet olmam gerekiyor bakalım çok umutluydum yaaabide zaten doğum kontrol hapları yumurtlamayı engellediği için hamilelik oluşmuyor bu ay bırakınca yumurtlamışsındır o yüzden bunları hissediyosun :)
Az kaldı azz :)aay saatler geçmedi bugün 5 olsa da eve gitsem
Aynı durumu bende yaşadım iki gidince. Sonra kesildi. Test yaptın mı sen?
Hamilelik bu kadar erken belirti vermiyor malesefMerhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim allah nasip ederse çocuk sahibi olmak istiyoruz . Yasmin kullandım 11 ay kadar ve bu ayki adetimde kullanmamaya karar verdik yanlız adetim 11 inde bitti şuan ayın 22 si tabi sonraki adetim kasımın 4 ü . Sormak istediğim çok zayıfım normalde ve hayatta karnımın bu kadar şiş olduğunu görmedimaşırı bir şekilde gaz var ve bu hep böyle gece yüz üstü bile yatırmıyor sabah kalkıyorum karnımın şişi halen aynı 3 4 gündürde feci şekilde belimde batma ağrı var . Halsizlik yok midemde bulanmıyor göğüslerimde hassaslıkta yok ama büyüdüler nedense adetime 14 gün var daha eşimede çaktırmak istemiyorum vücudumu dinlemektende alı koyamıyorum kendimi sizce hamile olabilirmiyim belirtiler bu kadar erken başlarmıki önceden hiç böyle olmamıştım bel ağrım sadece adet yaklaşımında olurdu
zwynep kamil e hep kotu diyorlar vala benm bu son yaptigim dogumda tek odada sanci cektim tv bonyo hersey vardiDevlet iyi mi kötü mü tartışılır geliştirilmesi gereken şeyler var mesela zeynep kamil de ki doğumhane 10 yatak her yatakta 2-3 hasta i leyen bağıran hamile kadınlar o yönden kötü tabi her doğumhane böyle mi bilemiyorum :)
Normalde 24 günde adet oluyorum ekimin 5 inde adet oldum normalde 9 unda bittim sanıyordum ilişki yaşadık ama 10 unda ve 11 inde günde 1 kez olmak şartıyla lekelendim ovulasyon günüme görede kasımın 4 ünde adet olmam gerekiyor bakalım çok umutluydum yaaa
İnşallah yine de içiyorum ama kalkıyor midem yine de işte öğürtü yapıyor @Meylen
Eğer hamile kalıp sorunsuz gebelik geçirirsem orayı düşünebilirim aklım da olsun o zaman :)zwynep kamil e hep kotu diyorlar vala benm bu son yaptigim dogumda tek odada sanci cektim tv bonyo hersey vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?