İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

yumurtlama dönemindesin muhtemelen :) bu belirtiler o zaman olur gebelik 14 gün kala belirti yapmaz ki zaten gebelik yoktur bile :)
Hadi yaaaaa üf ama nerdeyse 1 senelik evliyim hiç olmadı hayırlısı inşallah bende kendimi bi umuda bağlamak istemiyorum belkide hapla korunuyordum bu ay bırakınca ondan oldu önceden hiç hissetmiyordum çünkü belki hap kullanıyorum diye umut etmiyordum bilemiyorum ki

hap ister istemez hormonları değiştiriyor canım kaç günde bir adet oluyosun ve adetin ne zaman başladı

bide zaten doğum kontrol hapları yumurtlamayı engellediği için hamilelik oluşmuyor bu ay bırakınca yumurtlamışsındır o yüzden bunları hissediyosun :)

ilk ikisini umranye kadin dogumda yaptim. simdi olnida bizim burda hastahane vardi fatih sultan memet arastrmada yaptim harika vala en iyisi devlet
Devlet iyi mi kötü mü tartışılır geliştirilmesi gereken şeyler var mesela zeynep kamil de ki doğumhane 10 yatak her yatakta 2-3 hasta i leyen bağıran hamile kadınlar o yönden kötü tabi her doğumhane böyle mi bilemiyorum :)

bide zaten doğum kontrol hapları yumurtlamayı engellediği için hamilelik oluşmuyor bu ay bırakınca yumurtlamışsındır o yüzden bunları hissediyosun :)
Normalde 24 günde adet oluyorum ekimin 5 inde adet oldum normalde 9 unda bittim sanıyordum ilişki yaşadık ama 10 unda ve 11 inde günde 1 kez olmak şartıyla lekelendim ovulasyon günüme görede kasımın 4 ünde adet olmam gerekiyor bakalım çok umutluydum yaaa

Aynı durumu bende yaşadım iki gidince. Sonra kesildi. Test yaptın mı sen?
Hamilelik bu kadar erken belirti vermiyor malesef büyük ihtimal yumurtlama donemindesin. O dönemlerde benimde sisligim oluyor.

zwynep kamil e hep kotu diyorlar vala benm bu son yaptigim dogumda tek odada sanci cektim tv bonyo hersey vardi

bu aydan sonra belli olur canım düzenin oturur ilk ay takip et bakalım ne zaman regl olcaksın kaç günde bir olcaksın şimdi hapı yeni bırakmışsın o yüzden konuşmak zor inşallah biz yine hamilesindir diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…