İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Neyse bu ay çok umutluydum ya en azından sizin sayenizde bu kadar umut bağlamamış olurum allahtan ümit kesilmez iyi değerlendireyim o vakit :)

zaten canm artik ozeldede normal dogum yapilabiliyor. esim suan eminiyette calisiyor artk onun haklarindan yararlanabilecem ama is isten gecti artk 4 olursa artikin:))

mesela şunu duydum devlet hastaneleri çoğunlukla doğum hızlı olsun uğraşmayalım diye kesi mutlaka yapıyolarmış normal doğumlarda ama özel hastanelerde bu oran çok çok az kesi olmadan da normal doğum yapılıyomuş

benmde ne adette olsun ne gebelikte olsun. agrim sizim olmazdi 1 haftadir bel agrisi cekiyorm tuaf doktora godecem bunun icin

Ama çok hayali belkide gözüm yanılıyor

Eklentiler

• IMG_20181022_163851.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 61
Hiç duymadım ben canım bunu

Döllenme belirtisi dediğiniz bebeğin tutunma aşamasımı acaba inşallah doğru anlıyorum dur
Bence beklemeniz en iyisi. Çok erken şu an. Döllenme , sperm ile yumurtanın birleşmesidir. Sonra tüplerde yolculuk başlıyor.döllenmeden 6 gün sonra falan rahime ulaşıyor. Rahime ulaştıktan 4 gün sonra falan da artık yerleşmiş oluyor ve kese falan filan gelişiyor,, değişiyor. Döllenmeden 10 gün sonra,, Adetine 3- 4 gün kala demek bu.

Umuyorum bakalım bu ay pek umudum yok o vakit haptan dolayı . Kasımın 4 üne kadar oldu oldu artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…