zaten canm artik ozeldede normal dogum yapilabiliyor. esim suan eminiyette calisiyor artk onun haklarindan yararlanabilecem ama is isten gecti artk 4 olursa artikin:))Eğer hamile kalıp sorunsuz gebelik geçirirsem orayı düşünebilirim aklım da olsun o zaman :)
zaten canm artik ozeldede normal dogum yapilabiliyor. esim suan eminiyette calisiyor artk onun haklarindan yararlanabilecem ama is isten gecti artk 4 olursa artikin:))
Tabi yapılıuo ama ücret olarak çok fazla malesefzaten canm artik ozeldede normal dogum yapilabiliyor. esim suan eminiyette calisiyor artk onun haklarindan yararlanabilecem ama is isten gecti artk 4 olursa artikin:))
Hiç duymadım ben canım bunumesela şunu duydum devlet hastaneleri çoğunlukla doğum hızlı olsun uğraşmayalım diye kesi mutlaka yapıyolarmış normal doğumlarda ama özel hastanelerde bu oran çok çok az kesi olmadan da normal doğum yapılıyomuş
Ven göremedim malesef canımAma çok hayali belkide gözüm yanılıyor
Görüşürüz canım kolay gelsinneyse kizlar ben cikiyorm esimin nobeti var birazdan kalkar yemek ister .hadi mujdeli haberlwri verin
valaa tam cikiyordum gozm carpti teprikler bariz cikmis hamilesin.Ama çok hayali belkide gözüm yanılıyor
göremedim ben canımAma çok hayali belkide gözüm yanılıyor
kirmizi olan degil mi ya ben mi yanlis gordumgöremedim ben canım
evet ben baya kişiden duydum ve doktoruma sordum şart mı kesi diye hayır 10 hastam oluyosa en az 4-5i kesi olmadan doğum yapıyo demiştiHiç duymadım ben canım bunu
o değil sanırım o başlangıç yeri gibikirmizi olan degil mi ya ben mi yanlis gordum
Bence beklemeniz en iyisi. Çok erken şu an. Döllenme , sperm ile yumurtanın birleşmesidir. Sonra tüplerde yolculuk başlıyor.döllenmeden 6 gün sonra falan rahime ulaşıyor. Rahime ulaştıktan 4 gün sonra falan da artık yerleşmiş oluyor ve kese falan filan gelişiyor,, değişiyor. Döllenmeden 10 gün sonra,, Adetine 3- 4 gün kala demek bu.Döllenme belirtisi dediğiniz bebeğin tutunma aşamasımı acaba inşallah doğru anlıyorum dur
Umuyorum bakalım bu ay pek umudum yok o vakit haptan dolayı . Kasımın 4 üne kadar oldu oldu artık :)Bence beklemeniz en iyisi. Çok erken şu an. Döllenme , sperm ile yumurtanın birleşmesidir. Sonra tüplerde yolculuk başlıyor.döllenmeden 6 gün sonra falan rahime ulaşıyor. Rahime ulaştıktan 4 gün sonra falan da artık yerleşmiş oluyor ve kese falan filan gelişiyor,, değişiyor. Döllenmeden 10 gün sonra,, Adetine 3- 4 gün kala demek bu.
beklesene bi bakalım koyulaşcak mı benimki gibi ben atıcam kendi testimin öncesini sonrasınıYa orası değil fotoğrafta belli olmuyor yakınlaşıncada netliği gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?