Tamam ama yapınca belirdi cok hafif ama yani hayali gibi ama görüyorum adetime daha var perşembe cuma falan ondan şuan cıkması zor zatenbeklesene bi bakalım koyulaşcak mı benimki gibi ben atıcam kendi testimin öncesini sonrasını
Eve gidince yaparım canım.Peki karar verdin mi ne zaman yapcaksın :)
Yani evet bebek kiloluysa ve rahat çıkması için kesi atıyolat kolay çıkması içinevet ben baya kişiden duydum ve doktoruma sordum şart mı kesi diye hayır 10 hastam oluyosa en az 4-5i kesi olmadan doğum yapıyo demişti
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine henüz yok akşam test yapıcaklar var umatım alırız güzel haberler onlardan bidaha ki ayda senden inşallahSelam kiZlar varmi bir gelişme Ben hala kirmizi kartliyim hepinizden çift çizgi bekliyorum Allahin izniyle pek aktif olamiyorum ağir bi grip geçiriyorum merak ettim naptıniz diye
Sağol canım inşallahh ay ne güzel bi emoji darisi bütün isteyenlere hepimizeGeçmiş olsun canım dikkat et kendine henüz yok akşam test yapıcaklar var umatım alırız güzel haberler onlardan bidaha ki ayda senden inşallah
Ay hiç beceremem bence ben. Zor geliyor bana. Her sabah aynı saatte ölçmek gerekiyormuş Bi de onun stresini çekemem :))))Kizlar ben bu ay eteş ölçme yöntemini denicem deneyeniniz varmi
Amin canım aminn hayırlısı bakalım :) ateşi bende deniycektim ama dedikleri gibi her sabah aynı saatte ölçmek gerekiyomuş diyince şuanlık vazgeçtimKizlar ben bu ay eteş ölçme yöntemini denicem deneyeniniz varmi
Ay şaşirdim ne yapacağimi vallahiiiAy hiç beceremem bence ben. Zor geliyor bana. Her sabah aynı saatte ölçmek gerekiyormuş Bi de onun stresini çekemem :))))
Canım ben bekleyen teste güvenmiyorum yaaa.Eki Görüntüle 2200013 Kızlar bu cumartesi yaptığım bekleyen test
Yeni yaptığımı gördün mü :)Canım ben bekleyen teste güvenmiyorum yaaa.
Ayyy maşşalalhh gecn günki beklediğinden dolayi öyle gözüküyo fakt bugunkinde var sankiii kizzz ayy darisi başimizaaEki Görüntüle 2200021 Bunuda az önce yaptım :) ne diyorsunuz öbüründe 5 dakika da gölge vardı bunda silik çizgi
Var var baya bildiğin silik hayalet falan değil canım tebrik ederimmEki Görüntüle 2200021 Bunuda az önce yaptım :) ne diyorsunuz öbüründe 5 dakika da gölge vardı bunda silik çizgi
Ay heyecan yaptım kan yaptırayım mı :) amin inşallah vardır ve en kısa zamanda başınızaAyyy maşşalalhh gecn günki beklediğinden dolayi öyle gözüküyo fakt bugunkinde var sankiii kizzz ayy darisi başimizaa
Bekleyen testten dah a iyi çıkmış kız. Hadi hayırlısı. İnşallah yanılmıyoruzdur.Eki Görüntüle 2200021 Bunuda az önce yaptım :) ne diyorsunuz öbüründe 5 dakika da gölge vardı bunda silik çizgi
İnşallah canım inşallah vardır :)Var var baya bildiğin silik hayalet falan değil canım tebrik ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?