- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Ben normal bi şekilde adet olmam ki. Olmazsam ve gebelik yoksa 50 gün bekleyip ilaçla adet olacağım. Doktorum öyle demişti.Düşürme modunu hemen kirmizilari görmedin daha istersen kan tahlilini tekrarla yarina canm
4 canım cuma günüKaç gün kaldı bata
Dur hemen yaktın gemileri bi bakalım değerin nolmuş canımBen normal bi şekilde adet olmam ki. Olmazsam ve gebelik yoksa 50 gün bekleyip ilaçla adet olacağım. Doktorum öyle demişti.
Git ver canım istersen. İnşallah senin olmuştur. Senden güzel haber alırız inşallahİnşallah çok teşekkür ederim dayanabilirsem yarın dayanamazsam bu akşam vericem :)
Pko mu var sendedeBen normal bi şekilde adet olmam ki. Olmazsam ve gebelik yoksa 50 gün bekleyip ilaçla adet olacağım. Doktorum öyle demişti.
Ama kaç gün önce yaptığımda gölge hemen çıktı. Bu sefer sıfır. Hiç yok. Tertemiz bir TDur hemen yaktın gemileri bi bakalım değerin nolmuş canım
Eşime sölicem ya banane biraz da o yaşasın stresGit ver canım istersen. İnşallah senin olmuştur. Senden güzel haber alırız inşallah
Ama idrarın yokmuş geçmemiştir belki Allah büyük umudunu yitirme hemen kan ver ve bak bakalım nolmuşAma kaç gün önce yaptığımda gölge hemen çıktı. Bu sefer sıfır. Hiç yok. Tertemiz bir T
:) ee tabiii yaşasin söyle payina düşeni alsin odaEşime sölicem ya banane biraz da o yaşasın stres
Evet canımPko mu var sendede
Off bendede varmişş yeni ögrendim bendeeEvet canım
Öyle midir ki acaba yaaa.Ama idrarın yokmuş geçmemiştir belki Allah büyük umudunu yitirme hemen kan ver ve bak bakalım nolmuş
Nerden belli belki bende Yok sende var umutsuzluk yok bu ay kalamadıysak bile öbür aya öbür aya bir sonraki aya devam umutsuzluk yokÖyle midir ki acaba yaaa.
İnşallah çok teşekkür ederim dayanabilirsem yarın dayanamazsam bu akşam vericem :)
Eşime söylim mi söylesem hemen götürür@Meylen yapıcan mı kan testi şimdi
Ben kullanmıyorum canımbu arada kızlar sigara kullanan var mı
O zaman kocam olan sevdiğim beye hastaneye gidelim demem lazımBence bu aksam gitmelisin
Hepimiz tiryakiymişizBen kullanmıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?