Yapalım akşam mı yarın mı :)Bekleyen testten dah a iyi çıkmış kız. Hadi hayırlısı. İnşallah yanılmıyoruzdur.
Kan testi yapalım beraber :)))
Kız geçen gün ben de emziriyordum. Hem de üçüzlerim vardı. :)))Kızlar okuldan geldim 3 buçukta uyumuşum şimdi kalktım daha yatsam da yatarım on gün önce rüyamda bebek emziriyordum az önceki uykumda da çok güzel bi bebeğim vardı onu emziriyordum bata son 6
En güzeli kan testiYaaa kızlar şimdi geldim test yaptım. Daha önce çıkan gölge bile çıkmadı. Sıfır yani. Hiç bi şey yok(((
Yapalım akşam mı yarın mı :)[/QUOTEyapin yapin kizlarr bence seninki net yani Allahın izniyleee
1 saat önce Okulda tuvalete gitmiştim dayanamayıp. Saatlerdir de bi şey içmiyorum. Eve geldim direk testi yaptım. İdrarım çok yoktu. Ondan mı acabaEn güzeli kan testi
Bat son 4 kimyasal olmasından korkuyorumYapin yapin kizlarr çok sevindim vallahii yaaa
Tatbiki olabilir yarın sabah yapsaydın keşke bende altıma kaçırmamak için nasıl eve geldim bilmiyorum1 saat önce Okulda tuvalete gitmiştim dayanamayıp. Saatlerdir de bi şey içmiyorum. Eve geldim direk testi yaptım. İdrarım çok yoktu. Ondan mı acaba
Bekle canım kırmızıları görene kadar modu düşürme her bünye bir değil çıkmayada bilir şuan :))Yaaa kızlar şimdi geldim test yaptım. Daha önce çıkan gölge bile çıkmadı. Sıfır yani. Hiç bi şey yok(((
Erkn gebelik testi değilmi bu hııımm kimyasal hakkinda hiçBat son 4 kimyasal olmasından korkuyorum
Evet erken gebelik testi cumartwsi yaptığımda gölge vardı en iyisi gidip yarın kan vereyim anlarızErkn gebelik testi değilmi bu hııımm kimyasal hakkinda hiç
Bi bilgim yok inşalalhhda değildirr
Eki Görüntüle 2200021 Bunuda az önce yaptım :) ne diyorsunuz öbüründe 5 dakika da gölge vardı bunda silik çizgi
Kesinlikle kan ver Allah bilir ama bence var inşalahh seninledir maşşalalhhEvet erken gebelik testi cumartwsi yaptığımda gölge vardı en iyisi gidip yarın kan vereyim anlarız
Kaç gün kaldı bataEki Görüntüle 2200021 Bunuda az önce yaptım :) ne diyorsunuz öbüründe 5 dakika da gölge vardı bunda silik çizgi
Düşürme modunu hemen kirmizilari görmedin daha istersen kan tahlilini tekrarla yarina canmKızlar bi şey anlatacağım size. Ben cumartesi günü ağrım çok var diye gidip kan testi vermiştim. 5.88 çıktı sonuç. 3. Haftanın alt sınırı da 5.80 Pek sevinmedim çünkü çatlatma iğnesi kullandım ben. O iğneler de hcg yi artırıyormuş. Doktor arkadaşım bunu söyledi. O yüzden bekleyip tekrar yaparım demiştim. Bütün ağrılarım da geçti. Şimdi bu testi de böyle görünce bütün modum düştü.(((( yine olmadı yaaaa
İnşallah çok teşekkür ederim dayanabilirsem yarın dayanamazsam bu akşam vericem :)Tebrikler canim bence bide bi kan testi vermelisin cok heycanli bi durum.. allahim insallah minigini seninledir
çatlatma iğnesinden dolayı yükselmiştir diye burda da yazmadım. Yazsam siz umutlu şeyler söylerseniz sonra olmazsa çok üzülürüm diye tekrar kan testi yapmayı bekledim. Şimdi sıfır görünce iğneden kaynaklandığına inandım artık.Kızlar bi şey anlatacağım size. Ben cumartesi günü ağrım çok var diye gidip kan testi vermiştim. 5.88 çıktı sonuç. 3. Haftanın alt sınırı da 5.80 Pek sevinmedim çünkü çatlatma iğnesi kullandım ben. O iğneler de hcg yi artırıyormuş. Doktor arkadaşım bunu söyledi. O yüzden bekleyip tekrar yaparım demiştim. Bütün ağrılarım da geçti. Şimdi bu testi de böyle görünce bütün modum düştü.(((( yine olmadı yaaaa
Amin inşallah çok teşekkür ederimKesinlikle kan ver Allah bilir ama bence var inşalahh seninledir maşşalalhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?