İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar okuldan geldim 3 buçukta uyumuşum şimdi kalktım daha yatsam da yatarım on gün önce rüyamda bebek emziriyordum az önceki uykumda da çok güzel bi bebeğim vardı onu emziriyordum bata son 6

Yaaa kızlar şimdi geldim test yaptım. Daha önce çıkan gölge bile çıkmadı. Sıfır yani. Hiç bi şey yok (((

Kızlar okuldan geldim 3 buçukta uyumuşum şimdi kalktım daha yatsam da yatarım on gün önce rüyamda bebek emziriyordum az önceki uykumda da çok güzel bi bebeğim vardı onu emziriyordum bata son 6
Kız geçen gün ben de emziriyordum. Hem de üçüzlerim vardı. :)))

1 saat önce Okulda tuvalete gitmiştim dayanamayıp. Saatlerdir de bi şey içmiyorum. Eve geldim direk testi yaptım. İdrarım çok yoktu. Ondan mı acaba
Tatbiki olabilir yarın sabah yapsaydın keşke bende altıma kaçırmamak için nasıl eve geldim bilmiyorum

Kızlar bi şey anlatacağım size. Ben cumartesi günü ağrım çok var diye gidip kan testi vermiştim. 5.88 çıktı sonuç. 3. Haftanın alt sınırı da 5.80 Pek sevinmedim çünkü çatlatma iğnesi kullandım ben. O iğneler de hcg yi artırıyormuş. Doktor arkadaşım bunu söyledi. O yüzden bekleyip tekrar yaparım demiştim. Bütün ağrılarım da geçti. Şimdi bu testi de böyle görünce bütün modum düştü. (((( yine olmadı yaaaa

Düşürme modunu hemen kirmizilari görmedin daha istersen kan tahlilini tekrarla yarina canm

çatlatma iğnesinden dolayı yükselmiştir diye burda da yazmadım. Yazsam siz umutlu şeyler söylerseniz sonra olmazsa çok üzülürüm diye tekrar kan testi yapmayı bekledim. Şimdi sıfır görünce iğneden kaynaklandığına inandım artık. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…