Bence sevin canım tebrik ederimmm24,48 kızlar sonuç sevinmek için erken Çarşamba bi daha bercdm
Darısı bizim başımıza bi gün inşallah24,48 kızlar sonuç sevinmek için erken Çarşamba bi daha bercdm
Daha adetine var canım umarım yükselir çok sevindimm senin adınaa hayırlı olsunn24,48 kızlar sonuç sevinmek için erken Çarşamba bi daha bercdm
Gözünaydn kzum24,48 kızlar sonuç sevinmek için erken Çarşamba bi daha bercdm
Amin canım inşallah tşk ederim kaynanamdayım yazamıyorumYaaa süperr.. İnşallah çarşamba 2 kat olur canım. Çok çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşallah.
İnşallah çıkarsa 2 katına olcak canım çok sağolGözünaydn kzum
aynen o anda dusunemedim keske desydim: .)Üzülme boşver espri yapmaya çalışmış sen hakettin mi derdim bende yerinde olsam al sana şaka :)
24,48 kızlar sonuç sevinmek için erken Çarşamba bi daha bercdm
hamilesin daha cok yeni. 2 gunde degerin iki katina cikacak cok sevindim vala24,48 kızlar sonuç sevinmek için erken Çarşamba bi daha bercdm
Hayırlısı olsun bakalım canım bende hiç bi belirti yok regl olcakmışım gibi hissediyorum ilginç ama ağrım da yokinşallah kızlar şimdi de belirtilerime ishal eklendi ..
Çıkar kuzm sen testle yarn koyulaşmayı takip et yinedeİnşallah çıkarsa 2 katına olcak canım çok sağol
Ayy maşşalahhh canım rabbim tammina erdirsin inşalalhhh çok sevindim inankii bizlerede dua et olur mu tekrardan. Maşşalalhh24,48 kızlar sonuç sevinmek için erken Çarşamba bi daha bercdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?