İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Üzülme boşver espri yapmaya çalışmış sen hakettin mi derdim bende yerinde olsam al sana şaka :)

Bence tercübeye bakmyior bu ben ilk hamileligimde hic farkina varmadan hamile kalmisim ama 7aydir ikinci bebek icin deniyoruz ama olmuyor.. allahim ne zaman ol derse olur..
İşte ben 1 yıl korunmadım. Olmadı. Pcoluyum zaten. Tedaviye yeni başladım olmayınca. Ama o 1 yıl içerisinde araştırmadım hiç. Yeni yeni bakıyorum bi şeylere. Siz bi süreç yaşadığınız için bazı şeyleri daha iyi bilirsiniz benden

Yasadim ama üstünden 4sene gecti hic birsey hatirlamiyorum

Bence tercübeye bakmyior bu ben ilk hamileligimde hic farkina varmadan hamile kalmisim ama 7aydir ikinci bebek icin deniyoruz ama olmuyor.. allahim ne zaman ol derse olur..
Geçen ay iğne ile önce bi tarafta 4 - 5 yumurta diğer tarafta koc abi kist vardı. Bi kaç gün sonra gittiğimde kist kaybolmuş onun yerinde 10 civarı yumurta oluşmuştu. Her iki tarafta topluma 20 civarı yumurta vardı. Doktor direk tüp bebeğe geçelim dedi ama eşimle normal devam etme kararı aldık. Çatlatma iğnesi yaptık. Sonrası malum. Göğüslerim çok folgundu ve acıyordu. Şişkinliğim vardı çok falan. Ağrılar bilmem neler. Kesin hamileyim dedim. Hatta doktor çoğul gebelik olabilir dedi. Adet 1 Ekim Di. 26 eylül de falan erken test yaptım. Gölge çıktı. Sonra alerji den dolayı nefes alamadığım için test yapıp ona göre ilaç alayım dedim. 28 i sabah kanamam oldu. Yine de gidip test yaptım. 0.6 çıktı değer. Doktor yumurtalar birbirini engellemiş dedi. Zaten I kanama da adetmiş. İlk defa akıntı olmadan pat diye güzelce kanadım. Ve 25. Günde. Doktor o gün muayene ederken 4-5 kist oluşmuş dedi. Bunlar geçmeden tedaviye devam edemeyiz dedi. 3-4 ayda anca adetle gider bunlar dedi. Adetin bitince gel bakalım dedi. Adetim bitti bi cumartesi gidecektim doktor yoktu. 10 unda çarşamba sabah gittim. Muayene etmeden yine aynı şeyleri söyledi. Keşke senin yumurtaları alsaydık dedi. O kistler geçmeden tedaviye devam edemeyiz dedi. Geçtin muayene odasına. Bi baktı Kistler gitmiş hatta bi yumurta oluşmuş da büyümüş. Çatlar dedi ama yine de çatlatma iğnesi verdi. Derken sonrası malum yine :) sonra sarı akıntı. 6-7gğn sonra kahve leke ve ağrılar. Benim süreç böyle. Geçen ay başladık ama neler oldu :))) bu ay böyle olması çok tuhaf.. Uzun oldu kusura bakmayın. Dediğin gibi Allah kısmet ederse olur. Yoksa ne yapsak boş.

Canim insallah bu sefer bebegin seninledir insallah sendende güzel haberler aliriz. Bence mucizen bubsefer sana tutundu bi an öyle his ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…