Kanda ne çıkacak Bakalım bende eşimi bekliyorum gelince gidicem :)gordummm tatlim cokkkkkkkkkk. sevindim kacirdim o arada kocise yemek veryordum beni aglattii giderken zatenamaaaa senin adina cok sewinsim
Kanda ne çıkacak Bakalım bende eşimi bekliyorum gelince gidicem :)
Şu an en yaşınız benim :)Yaslarimiz asagi yukari birbirine yakin bende 26yasindayim
Noldu yaaa? Niye ağlattıgordummm tatlim cokkkkkkkkkk. sevindim kacirdim o arada kocise yemek veryordum beni aglattii giderken zatenamaaaa senin adina cok sewinsim
Şu an en yaşınız benim :)
erkek milletine yaranmaz ya cocugu asiya gotrdum geldim satt beste kaldr yemek hazirladim hatta ona sandivc bile hazirladim ise gotrsun sabahtan beri agzima bisey koymadim cocuklarin arkasndan kostrmak. yemege otrdum sen yemegi hak ettin mi diyor saka dese gucume giitti agladim .saka yaptim desrde basladm aglamayaNoldu yaaa? Niye ağlattı
aslinda 28 gunde bir hesablayinca adet gunum yarin ama 25 olurum olmazsa zaten test yapacagim canmKac günün kaldi peki
ya. valla senden daha cok merak ediyormmm ama bence kanda cikacak. demek senin. hemen dollenmisKanda ne çıkacak Bakalım bende eşimi bekliyorum gelince gidicem :)
Sua etsin öyle çıkın :)Namaz kılıyo kızlar çıkıcaz birazdan :)
aslinda 28 gunde bir hesablayinca adet gunum yarin ama 25 olurum olmazsa zaten test yapacagim canm
Hoş bi şaka olmamış açıkçası. Boşver takma. Şaka diyorsa gül geç. Hiç komik değildi deerkek milletine yaranmaz ya cocugu asiya gotrdum geldim satt beste kaldr yemek hazirladim hatta ona sandivc bile hazirladim ise gotrsun sabahtan beri agzima bisey koymadim cocuklarin arkasndan kostrmak. yemege otrdum sen yemegi hak ettin mi diyor saka dese gucume giitti agladim .saka yaptim desrde basladm aglamaya
Ayy ben de her şeyi yanlış yazar oldum bu akşam yaaaSua etsin öyle çıkın :)
aynen canm bekleyecegiz.Yani 3gün daha mi bekliceksin
vala bilmiyorm cok duygusallastim genelde aglamam ama herseye agliyorm. iste bu yuzden erkek milletine yaranmazHoş bi şaka olmamış açıkçası. Boşver takma. Şaka diyorsa gül geç. Hiç komik değildi de
aynen canm bekleyecegiz.
Kiz buna mi ağladın erkekler boyle ya bizim alinacagimizi bilmeden saka yapıyorlar güya bizde bazen sacma sapan seylere alinacagimiz tutuyor gerci farkli düşünüyoruzerkek milletine yaranmaz ya cocugu asiya gotrdum geldim satt beste kaldr yemek hazirladim hatta ona sandivc bile hazirladim ise gotrsun sabahtan beri agzima bisey koymadim cocuklarin arkasndan kostrmak. yemege otrdum sen yemegi hak ettin mi diyor saka dese gucume giitti agladim .saka yaptim desrde basladm aglamaya
Canım yaa :) bu konularda benden daha tecrübeli olabilirsiniz amaBüyügümüz olsun bize yol gösterenimizin olmasi güzel
Canım yaa :) bu konularda benden daha tecrübeli olabilirsiniz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?