- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
4 gün kaldı canımne kadar var ki regline ?woowoo
Amin canım aminn çifter çifter ikiz üçüz versin inşallahhhins hepinizin gobusu kocamn olur. tombis tombis olursunuz aminn:))
Amiiinnnnnins hepinizin gobusu kocamn olur. tombis tombis olursunuz aminn:))
hele hele costun kizAmin canım aminn çifter çifter ikiz üçüz versin inşallahhh
Şu regl geçsin de git canım ihmal etmebenim. de 1 haftadir belim cok agriyo sirf bu yuzden doktora gidecm
kuzum ins sende buranin en genc annesi olursunbenimde hala aynı valla ablacım bel ağrısı devam .. A Annelerin en yorgunu
1 taneyi düşünerek dua ediyorız belki ikiz üçüz olcak bide böyle edelim dedim allahın işine karışmak gibi olmasın amahele hele costun kiz
Kaç yaşındasın canımbenimde hala aynı valla ablacım bel ağrısı devam .. A Annelerin en yorgunu
neden olabilr korkuyorm artk ben en son hamileligimde belden cok cektim enfeksiyon vardi hatta bu yuzden bebgin suyi bile azalmisti bu geliyor aklimaŞu regl geçsin de git canım ihmal etme
bizm buralarda cift findik yersen ikizin olur derler. birde bole dene canm :))1 taneyi düşünerek dua ediyorız belki ikiz üçüz olcak bide böyle edelim dedim allahın işine karışmak gibi olmasın ama
Olabilir Tabi canım sende yarın tekrar bi test yapsananeden olabilr korkuyorm artk ben en son hamileligimde belden cok cektim enfeksiyon vardi hatta bu yuzden bebgin suyi bile azalmisti bu geliyor aklima
İlginçç ilk defa duydum denk gelirsem yerim :) )bizm buralarda cift findik yersen ikizin olur derler. birde bole dene canm :))
Gençmişsin maşallah kız bende 25 yaşındayım çok da büyük değilim abla demene gerek yok :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?