- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
2 kasım canım kasık agrım var hep akıntım beyaz hayırlısı bakalımSenin bat ne zaman B Babygirl16
2 haftadır oldu yaniİlişkş ne zaman oldu ki
insss sende sende sende balimBende varım bende 22 yaşındayımbende bat ı bekliyorum inş hamileyimdir
Inş ya kürtajdan sonra hem korkıyorum hemde çok istiyorum allahım hyrlısını versininsss sende sende sende balim
gecmis olsun allah birdaha yasatmasin umarimInş ya kürtajdan sonra hem korkıyorum hemde çok istiyorum allahım hyrlısını versin
Ya benim onceki gebeligimdede belirtiler erken olmuştu adetime 2 gün kala 135 beta çıkmıştı. Şimdide erkenden hissediyorum sol kasık agrısı var akıntım var gobegimin altında hafif bir çizgi var gogus uçlarımda karardı psikolojikmi hç bilmiyorum Birde kürtajdan buyana hep korunuyorduk bu ay yeni başladık onunda etkisi olabilir diye düşünüyorumİnşallah belirtilerin ne peki :) B Babygirl16
gecmis olsun allah birdaha yasatmasin umarim[/QUOTE
Aminn allah kimseye oyle bir acı yaşatmasın.
Ama senin sonucundada gebelik var gbi gorunuyorsu bel agrisi beni maf edecek su yasima gldim bole agri cekmedim dogum sancisi gibi
bilmiyorm ki canlarim gunum gecmeden teste inanmiyorm cunku en son hamileligimde. kan vermistim cikmamisti 2 vardi bata sonra idrar yapmistim gunumdw cikmisti benm iliskinin uzerinden 10 gun gecti yumurtlamya yakin yada son gunu bu yuzden suphe ediyormAma senin sonucundada gebelik var gbi gorunuyor
Döllenmiş ve çok yeni olabilir adetine ne kadar varkibilmiyorm ki canlarim gunum gecmeden teste inanmiyorm cunku en son hamileligimde. kan vermistim cikmamisti 2 vardi bata sonra idrar yapmistim gunumdw cikmisti benm iliskinin uzerinden 10 gun gecti yumurtlamya yakin yada son gunu bu yuzden suphe ediyorm
gecen ay 25 i yani ilk sattleriydi olmustum 28 gunde bir oluyuyorm takvime gore yarin ama 25 de olmam lazim sasmazsaDöllenmiş ve çok yeni olabilir adetine ne kadar varki
Amin canım inşAllah bir daha yaşatmasın canım :)
Ne olursa olsun hayırlısı olsun kafayı takmamaj gerek aslında ama insanın elinde degil takmadan durulmuyır.25indede olmazsan kan yada evde test yaparsın. Sonucu kesin verir ozamangecen ay 25 i yani ilk sattleriydi olmustum 28 gunde bir oluyuyorm takvime gore yarin ama 25 de olmam lazim sasmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?