İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnşallah belirtilerin ne peki :) B Babygirl16
Ya benim onceki gebeligimdede belirtiler erken olmuştu adetime 2 gün kala 135 beta çıkmıştı. Şimdide erkenden hissediyorum sol kasık agrısı var akıntım var gobegimin altında hafif bir çizgi var gogus uçlarımda karardı psikolojikmi hç bilmiyorum Birde kürtajdan buyana hep korunuyorduk bu ay yeni başladık onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum

Ama senin sonucundada gebelik var gbi gorunuyor
bilmiyorm ki canlarim gunum gecmeden teste inanmiyorm cunku en son hamileligimde. kan vermistim cikmamisti 2 vardi bata sonra idrar yapmistim gunumdw cikmisti benm iliskinin uzerinden 10 gun gecti yumurtlamya yakin yada son gunu bu yuzden suphe ediyorm

Döllenmiş ve çok yeni olabilir adetine ne kadar varki

gecen ay 25 i yani ilk sattleriydi olmustum 28 gunde bir oluyuyorm takvime gore yarin ama 25 de olmam lazim sasmazsa
Ne olursa olsun hayırlısı olsun kafayı takmamaj gerek aslında ama insanın elinde degil takmadan durulmuyır.25indede olmazsan kan yada evde test yaparsın. Sonucu kesin verir ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…