- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Seni üzmek istemedim.offf cok zor bir durum hamilelerin hisleri ruyalari hep dogru cikar bende. annemin oldugunu goriyord cok degil 1 ay sonra oldu allh bizlere bole acilari yastmasin inan suan aglamakli oldum
benimde cok ayiptr soylemesi. boyle uzayan koyu sari bir akinti gelmisti suan bole islaklik var adet oldum saniyorm yok bise beyaz yapis yapis akinti varBenim akıntım hep oluyor ki kızlar :) sadece geçen gün akıntımın içinde 2 sarı kabarcık vardı :)
Benim akıntım hep oluyor ki kızlar :) sadece geçen gün akıntımın içinde 2 sarı kabarcık vardı :)[/QUOTE
Ozaman sabah sonuçları bekliyoruz
amin kuzum. offf nese yav hamilelik moduna girdk galiba cunku cok diygusallasdk herseye agliyormSeni üzmek istemedim.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
eeevet benimde emen bir kizim iki de afacanim var:)Evet 14 aylık bir kızım var. Kendisi tek defa korunmasız iliskimizden oldu ve gecen hafta yine bu durum gerçekleşti ve sonradan farkettimki yine ovulasyon günlerime denk gelmiş, o yüzden paniklemiş durumdayım. Herşeyi ya hamilelige yoruyorum ya da gerçekten hamileyim hayırlısı bakalım.
Sizin de var değil mi çocuğunuz?
adete yakin da oluyor muyduO beyaz akıntı bende hep var işte hep :) benimde o sarılar pelte şeklindeydi işte :)
ay 3 çocuk çok güzel ya:) 4. de geliyor olabilir sanırım. Hayırlısı olsun bakalım sonuclarimiz ne olacak:) Yalnız ben de gördüm sizin ikici çizgiyi silik de olsa..eeevet benimde emen bir kizim iki de afacanim var:)
Üzme kendini . Eger hamileysen üzüntüdem uzak duramin kuzum. offf nese yav hamilelik moduna girdk galiba cunku cok diygusallasdk herseye agliyorm
Ayyy İnşaAllah çokça Aminnnndarisi sana hanim efendi:))
Yarın ikinizdende güzel haberler bekliyorum inşallah A Annelerin en yorgunuO sarı pelte olmuyordu ilk defa oluyor bu :) A Annelerin en yorgunu
Seni üzmek istemedim.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Seni üzmek istemedim.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
offf cok zor bir durum hamilelerin hisleri ruyalari hep dogru cikar bende. annemin oldugunu goriyord cok degil 1 ay sonra oldu allh bizlere bole acilari yastmasin inan suan aglamakli oldum
ben testi 25 yapacagim elifcim tabi yarin olmzsaYarın ikinizdende güzel haberler bekliyorum inşallah A Annelerin en yorgunu
Kuzum en güzeli kan ver. Testler bazen yanıltıyor beni yanılttı . Netten laboquick almıştım ben de.Test sipariş verdim internetten ama gelmedi henüz olmadı yarın eczaneye kaçıp alacağım çünkü çok heyecanlıyım :)
sizler sag olun canm allah kimseye yasatmasin olumu cok ani oldu annem dogumuma yakin oldu oglumun dogmasina sevinemedim doguma giderken agliyordummmBaşın sağ olsun mekanı cennet olsun İnşaAllah. Rabbim sizlere ömür versin. Okuyunca gözlerim doldu
Aminnnn Rabbim kimseye yaşatmasın . Ölüm Allah’ın emri de iştesizler sag olun canm allah kimseye yasatmasin olumu cok ani oldu annem dogumuma yakin oldu oglumun dogmasina sevinemedim doguma giderken agliyordummm
Geç olsun güç olmasın :)ben testi 25 yapacagim elifcim tabi yarin olmzsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?