- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
hayat imtihan bazen alir bazen verir. cok olunca isyan edeeiz olmayincada bu yuzden herseyin hayirlisi be kizlar demekki saglikli bir gebelik degilmis bu yuzden sukur etAmin canım inş
Senin ne belirtilerin var canımBiz seninle sabahı bekleyenlerdeniz yani ablacım :) A Annelerin en yorgunu
emin olun ilk sizinle paylasirimmmmNe olursa olsun hayırlısı olsun kafayı takmamaj gerek aslında ama insanın elinde degil takmadan durulmuyır.25indede olmazsan kan yada evde test yaparsın. Sonucu kesin verir ozaman
Bende de pko var ınofolıc kullanmaya başladım İnşaAllah bebeklerimiz bizi bulur canım en yakın zamandaGeçen ay iğne ile önce bi tarafta 4 - 5 yumurta diğer tarafta koc abi kist vardı. Bi kaç gün sonra gittiğimde kist kaybolmuş onun yerinde 10 civarı yumurta oluşmuştu. Her iki tarafta topluma 20 civarı yumurta vardı. Doktor direk tüp bebeğe geçelim dedi ama eşimle normal devam etme kararı aldık. Çatlatma iğnesi yaptık. Sonrası malum. Göğüslerim çok folgundu ve acıyordu. Şişkinliğim vardı çok falan. Ağrılar bilmem neler. Kesin hamileyim dedim. Hatta doktor çoğul gebelik olabilir dedi. Adet 1 Ekim Di. 26 eylül de falan erken test yaptım. Gölge çıktı. Sonra alerji den dolayı nefes alamadığım için test yapıp ona göre ilaç alayım dedim. 28 i sabah kanamam oldu. Yine de gidip test yaptım. 0.6 çıktı değer. Doktor yumurtalar birbirini engellemiş dedi. Zaten I kanama da adetmiş. İlk defa akıntı olmadan pat diye güzelce kanadım. Ve 25. Günde. Doktor o gün muayene ederken 4-5 kist oluşmuş dedi. Bunlar geçmeden tedaviye devam edemeyiz dedi. 3-4 ayda anca adetle gider bunlar dedi. Adetin bitince gel bakalım dedi. Adetim bitti bi cumartesi gidecektim doktor yoktu. 10 unda çarşamba sabah gittim. Muayene etmeden yine aynı şeyleri söyledi. Keşke senin yumurtaları alsaydık dedi. O kistler geçmeden tedaviye devam edemeyiz dedi. Geçtin muayene odasına. Bi baktı Kistler gitmiş hatta bi yumurta oluşmuş da büyümüş. Çatlar dedi ama yine de çatlatma iğnesi verdi. Derken sonrası malum yine :) sonra sarı akıntı. 6-7gğn sonra kahve leke ve ağrılar. Benim süreç böyle. Geçen ay başladık ama neler oldu :))) bu ay böyle olması çok tuhaf.. Uzun oldu kusura bakmayın. Dediğin gibi Allah kısmet ederse olur. Yoksa ne yapsak boş.
aynen kuzum. inss sen hamis olursunn yaBiz seninle sabahı bekleyenlerdeniz yani ablacım :) A Annelerin en yorgunu
İnşaAllah sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım sağlıcakla kucağına alırsın24,48 kızlar sonuç sevinmek için erken Çarşamba bi daha bercdm
Doktorlar da oylr diyr abla engellide olabilirmiş insan o an inanmak istemiyor ama işte olıyor. Birde anneler hisseder derler ya gerçekten oyle onun öldügüni rüyamda gordum aglayarak uyandım ertesi gün doktora gttm karnımda ölmüş.hayat imtihan bazen alir bazen verir. cok olunca isyan edeeiz olmayincada bu yuzden herseyin hayirlisi be kizlar demekki saglikli bir gebelik degilmis bu yuzden sukur et
sizin var mi cocukYüzümde uçsuz koca koca sivilceler çıktı, benim hamileliğimde de yüzüm de aynı tür sivilceler olmuştu. Kasık ağrılarım devam ediyor ama çok azaldı. Hafta sonu adet olmam gerek bakalım sonuç ne olacak bir kere daha kazara hamile kalırsam eğer korunma yöntemimizi kesin değiştirmeliyim.
Sonuçlarını bekliyoruz. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahemin olun ilk sizinle paylasirimmmm
Hayırlısı olur inşallah hakkında haberlerini bekliyorum inş bu hepimizin hamile ayı olurBen sabah regl olmazsam eğer gidip kan vericem :)
Bendede bel ve sırt agrısı var akıntın varmı peki çünkü adet olucagın zamanlar akıntı kesilirmişŞiddetli bel, sırt ağrılarım var. Kasıklarıma batma oluyor .. yüzüstü ve sırtüstü yatamıyorum ağrıdan . Göğsümde küçük küçük pıtırcıklar oluştu. Sigara kullanıyorum ve tiksinti geliyor içtikçe.. kabızdım bugün ishal oldum. Karnımda fokurdamalar oluyor .. sabahlara kadar uyku yok sabahta kalkamıyorum :)
offf cok zor bir durum hamilelerin hisleri ruyalari hep dogru cikar bende. annemin oldugunu goriyord cok degil 1 ay sonra oldu allh bizlere bole acilari yastmasin inan suan aglamakli oldumDoktorlar da oylr diyr abla engellide olabilirmiş insan o an inanmak istemiyor ama işte olıyor. Birde anneler hisseder derler ya gerçekten oyle onun öldügüni rüyamda gordum aglayarak uyandım ertesi gün doktora gttm karnımda ölmüş.
darisi sana hanim efendi:))Gelsin bebek haberleri kızlar
Evet 14 aylık bir kızım var. Kendisi tek defa korunmasız iliskimizden oldu ve gecen hafta yine bu durum gerçekleşti ve sonradan farkettimki yine ovulasyon günlerime denk gelmiş, o yüzden paniklemiş durumdayım. Herşeyi ya hamilelige yoruyorum ya da gerçekten hamileyim hayırlısı bakalım.sizin var mi cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?