İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bende de pko var ınofolıc kullanmaya başladım İnşaAllah bebeklerimiz bizi bulur canım en yakın zamanda

Yüzümde uçsuz koca koca sivilceler çıktı, benim hamileliğimde de yüzüm de aynı tür sivilceler olmuştu. Kasık ağrılarım devam ediyor ama çok azaldı. Hafta sonu adet olmam gerek bakalım sonuç ne olacak bir kere daha kazara hamile kalırsam eğer korunma yöntemimizi kesin değiştirmeliyim.

hayat imtihan bazen alir bazen verir. cok olunca isyan edeeiz olmayincada bu yuzden herseyin hayirlisi be kizlar demekki saglikli bir gebelik degilmis bu yuzden sukur et
Doktorlar da oylr diyr abla engellide olabilirmiş insan o an inanmak istemiyor ama işte olıyor. Birde anneler hisseder derler ya gerçekten oyle onun öldügüni rüyamda gordum aglayarak uyandım ertesi gün doktora gttm karnımda ölmüş.

sizin var mi cocuk

Şiddetli bel, sırt ağrılarım var. Kasıklarıma batma oluyor .. yüzüstü ve sırtüstü yatamıyorum ağrıdan . Göğsümde küçük küçük pıtırcıklar oluştu. Sigara kullanıyorum ve tiksinti geliyor içtikçe.. kabızdım bugün ishal oldum. Karnımda fokurdamalar oluyor .. sabahlara kadar uyku yok sabahta kalkamıyorum :)

Bendede bel ve sırt agrısı var akıntın varmı peki çünkü adet olucagın zamanlar akıntı kesilirmiş

offf cok zor bir durum hamilelerin hisleri ruyalari hep dogru cikar bende. annemin oldugunu goriyord cok degil 1 ay sonra oldu allh bizlere bole acilari yastmasin inan suan aglamakli oldum

Benim akıntım hep oluyor ki kızlar :) sadece geçen gün akıntımın içinde 2 sarı kabarcık vardı :)

sizin var mi cocuk
Evet 14 aylık bir kızım var. Kendisi tek defa korunmasız iliskimizden oldu ve gecen hafta yine bu durum gerçekleşti ve sonradan farkettimki yine ovulasyon günlerime denk gelmiş, o yüzden paniklemiş durumdayım. Herşeyi ya hamilelige yoruyorum ya da gerçekten hamileyim hayırlısı bakalım.
Sizin de var değil mi çocuğunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…