- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
dogru soyluyorsun .canm. vala haklisin amann inss hepiniz olursunuz ya vala ben sizin olmanizi cok istiyormmmÜzme kendini . Eger hamileysen üzüntüdem uzak dur
AminnnBaşın sağ olsun mekanı cennet olsun İnşaAllah. Rabbim sizlere ömür versin. Okuyunca gözlerim doldu
acilde yap kuzu. netten ogrenirsin sonucinuEşimle gidip kan vermek istiyorum o yüzden o da 5ten sonra geliyor :/
Bu ayın sonunda belli olur benimki bakalım sonuç ne olucakdogru soyluyorsun .canm. vala haklisin amann inss hepiniz olursunuz ya vala ben sizin olmanizi cok istiyormmm
Evet acilden yap eve dönene kadar zaten çıkıyor sonucuacilde yap kuzu. netten ogrenirsin sonucinu
evet canim olmadi barkot istersin.Devletteyken de internetten sonuca bakabiliyor muyuz ki
Tabi canım 45 dk içinde nete de yazıyorlar .Devletteyken de internetten sonuca bakabiliyor muyuz ki
Evet canım o hastanenin nette labarotuar sonucuna bir barkot nosunj yaz çıkıyorDevletteyken de internetten sonuca bakabiliyor muyuz ki
Uyu canım gene bir yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum geceleri anne uykudayken tutunma olur diye bende de uyku sorunu var çok üzülmüştüm . Ama gece uykusunun yerini tutmaz .O zaman ben sabah 7ye kadar uyumayayım ve sabah eşimle gidip kan vereyim gelince uyurum :)
Uyu niye uyumuyorsunki daha 7 ye çok var bende 7 de kalkıcam o yüzden şimdi uyumam şart hem uyursan zaman çabuk geçer düşünmemiş olursunO zaman ben sabah 7ye kadar uyumayayım ve sabah eşimle gidip kan vereyim gelince uyurum :)
Hayırlı gecelerHerkese hayırlı geceler 
hahahhayy deme. 5 aylik hamileyim karin agrisiyla gidiyorm acile betahgcme bakiyorlar karinm pek cikmadgi icin gebelikten suphe ediyor doktorlar:)Bizim bir kaç kere kan verdiğimiz belli oluyor :)
iyi geceler elifffmm. bende uyuyacagimmm simcikHerkese hayırlı geceler 
sonucu paylas vala gebertirim paylasmazsanO zaman ben sabah 7ye kadar uyumayayım ve sabah eşimle gidip kan vereyim gelince uyurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?