- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Ya bende oyleydim bir yerde okudum sonra 3 ay kendimi gözlemledim hakkatende oyleymişBelki önceleri bu kadar dikkat etmediğim içindir kuzum anca anca fark ediyorum
Ovulasyon takibi iyi de kendi vücudumuzu bilmemiz de güzelYa bende oyleydim bir yerde okudum sonra 3 ay kendimi gözlemledim hakkatende oyleymiş
once buyuk kizi uyutuyorum onun yataginin yanina bebgin besini koyduk ayni anda salliyorum:) oglum bir yarim saat bekliyor sonra onuda ayagimda saliyorm pertim cikiyor:)Şimdi ne diyeceğimi bilemedim bak hayırlısı olsun:)
Allah yardımcın olsun kuzum sağlıkla büyüsünleronce buyuk kizi uyutuyorum onun yataginin yanina bebgin besini koyduk ayni anda salliyorum:) oglum bir yarim saat bekliyor sonra onuda ayagimda saliyorm pertim cikiyor:)
kiz. vala. kasinti oluyor istersen arastr:)[/QUOTE
Ay inşallah gebeyizdir sende istemiyordun artk istiyorsun he gözümden kaçtı sanma :)))
Allah kolaylık versin valla zoronce buyuk kizi uyutuyorum onun yataginin yanina bebgin besini koyduk ayni anda salliyorum:) oglum bir yarim saat bekliyor sonra onuda ayagimda saliyorm pertim cikiyor:)
Merhaba canım iyi gecelerIyi geceler kizlarrrr merhaba:)
İyi geceler canım hoş geldin:)Iyi geceler kizlarrrr merhaba:)
Dimi dimi :)))Ne yalan söyleyeyim o benimde gözümden kaçmadı :)
EVet evet :)Dimi dimi :)))
Ne güzel işte rabbim banada ver bir tane hayırlısıyla yaaaagebelik guzel de dogumuda guzel ama dunyaya gelince vyandik. maddi acidan degilde manevi olrakta :) inan 5 tane cocugumun olmasini istiyorm
Deme hele o Doğumdan çıkınca mis gibi koklamak var ya en çok onu yaşamak istiyorumgebelik guzel de dogumuda guzel ama dunyaya gelince vyandik. maddi acidan degilde manevi olrakta :) inan 5 tane cocugumun olmasini istiyorm
Aminnnnn İnşaAllah en kısa zamanda yaşarız .Ne güzel işte rabbim banada ver bir tane hayırlısıyla yaaaa
hahay isterim tabi ki olsun da. zor kizlar valla bakmasini gectim hepsi cok kucuk en buyu 4 .digeri 2 kucugu 4 aylik millete sasiroyor ne ara yaptin dogurdun diye:)Dimi dimi :)))
AminnnnnnAminnnnn İnşaAllah en kısa zamanda yaşarız .
İyi geceler canım hoş geldin:)
Dogru valla iyi cesaret şmdi 4. Geliyor yandınhahay isterim tabi ki olsun da. zor kizlar valla bakmasini gectim hepsi cok kucuk en buyu 4 .digeri 2 kucugu 4 aylik millete sasiroyor ne ara yaptin dogurdun diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?