- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Ay ben de ve buradaki konuşmalar geldi aklıma. :)Senin yerine aşeriyor iştetamam abla buralardsyız gözüm gitmezse aa uyku demişken bugub sabah rüya gordum net hatırlıyorum
İnşaAllah çıkmıştır yarın güzel haberi verirAynne ya nerde o acaba pozitif çıktımı
Açıkcası benim de çok bilgim yok ama İnşaAllah bebeğin tutunuyordur canımHemen hemen yakın tarihlerimiz . İğnenin etkisi olabilir
Hayırlı geceler ben de yatacağım :) sağlıkla kalın .Neyse kızlar yatıyırum ben hayırlı geceler inşallah hepinize :) <3
Selamlar, bu yöntemi duydum ben. Doğru. Gülmeyin kızlar, eskiden ebeler böyle muayene edip anlarmış :)Kızlar yeni bir yontem ogrendim. eskiden ebeler kadının hamile olduğunu böyle anlarlarmış. ellerini güzelce yıkayıp orta parmağını vajinaya sokuyorsun. gittiği yere kadar. eğer parmağının ucuna birşey dayanıyorsa hamile değilsin. adet olacağın için rahim aşağıda ve elin ona değiyor. eğer parmağının ucuna birşey değmez sonsuz bi boşluk gibi hissedersen rahim yukarıda hamilesin demekmiş . Ne kadar dogru bilemem . Cesareti olan yapsın benim yok açıkcası korkıyırum
ee ne cikti kuzum ruyandaSenin yerine aşeriyor iştetamam abla buralardsyız gözüm gitmezse aa uyku demişken bugub sabah rüya gordum net hatırlıyorum
aaa ole deme larmakSelamlar, bu yöntemi duydum ben. Doğru. Gülmeyin kızlar, eskiden ebeler böyle muayene edip anlarmış :)
Há bi de parmağa gerek (ihtiyaç) var mı sizce?
Selamlar, bu yöntemi duydum ben. Doğru. Gülmeyin kızlar, eskiden ebeler böyle muayene edip anlarmış :)
Há bi de parmağa gerek (ihtiyaç) var mı sizce?
Ya rüyamda çocuk istiyordum sonra eltim geliyordu oldu bu iş falan bugun yinr rüya gordum hatırlıyorun hepsini. Ama hatırlasam ne sabah uyandım idrarım koyulaşmış adet olıcak gbi kan çıkar gbiydi kesinadet olucam artk sizden hayırlı haber bekliyorum canlarimee ne cikti kuzum ruyanda
Günaydın canım progestan verdi her ihtimale karşı bugün bi tane daha test ver içimiz rahat etsin evet gebelik var ama bakalım yine 2 katına çıktı mı dedi kan tahlillerime baktı hormon va herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi çok şükür bakalım birazdan hastaneye gidicem kan vericem@Meylen sonuçlar ne canım iyimisim
Iyi iyi ikinizde iyi olunda gerisi mühim degil canımGünaydın canım progestan verdi her ihtimale karşı bugün bi tane daha test ver içimiz rahat etsin evet gebelik var ama bakalım yine 2 katına çıktı mı dedi kan tahlillerime baktı hormon va herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi çok şükür bakalım birazdan hastaneye gidicem kan vericem
Bel ağrımdan korktuğumu söyledim hayır korkacak bişey yok kasıklarında ve karnında şiddetli ağrı olursa lekelenmem vs olursa o zaman gel dedi bel için şuan düşük tehlikesi diyemeyiz dedi inşallah hayırlısıyla sağlıklı gider bide kasımın 3 ünde çağırdı kese için gelin o zaman bakalım dediIyi iyi ikinizde iyi olunda gerisi mühim degil canım
Iyi işte ne güzel bşeyin yok çok şükür kalp atımınıda belki duyarsın5. Haftaya giriveksinn ozamanBel ağrımdan korktuğumu söyledim hayır korkacak bişey yok kasıklarında ve karnında şiddetli ağrı olursa lekelenmem vs olursa o zaman gel dedi bel için şuan düşük tehlikesi diyemeyiz dedi inşallah hayırlısıyla sağlıklı gider bide kasımın 3 ünde çağırdı kese için gelin o zaman bakalım dedi
Allah sizi birbirinize bağışlasın canım. İnşallah her şey yoluna gider de kocaman göbüşünün fotolarını atarsın bize :)Günaydın canım progestan verdi her ihtimale karşı bugün bi tane daha test ver içimiz rahat etsin evet gebelik var ama bakalım yine 2 katına çıktı mı dedi kan tahlillerime baktı hormon va herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi çok şükür bakalım birazdan hastaneye gidicem kan vericem
Rabbim o günleri göstersin inşallah hayırlısıyla canım çok sağolIyi işte ne güzel bşeyin yok çok şükür kalp atımınıda belki duyarsın5. Haftaya giriveksinn ozaman
Amin canım benim inşallah sende arkamdan gelirsin bi an önce bak benimki de bu kadar oldu diye :)Allah sizi birbirinize bağışlasın canım. İnşallah her şey yoluna gider de kocaman göbüşünün fotolarını atarsın bize :)
Ben bunu burda okudum ve denedim doğru. Çok ileri değil de girişte. Hamile değilkende denedim. Hamilelik beklediğim ayda. Bende doğru çıktıKızlar yeni bir yontem ogrendim. eskiden ebeler kadının hamile olduğunu böyle anlarlarmış. ellerini güzelce yıkayıp orta parmağını vajinaya sokuyorsun. gittiği yere kadar. eğer parmağının ucuna birşey dayanıyorsa hamile değilsin. adet olacağın için rahim aşağıda ve elin ona değiyor. eğer parmağının ucuna birşey değmez sonsuz bi boşluk gibi hissedersen rahim yukarıda hamilesin demekmiş . Ne kadar dogru bilemem . Cesareti olan yapsın benim yok açıkcası korkıyırum
Her vücut farklıdır ama bulantı o kadar erken başlamıyor. Benim bildiğim kadarıyla. Benim kese oluştuktan sonra başladı doktorda bebek oluşuyor dedi. Tabi dediğim gibi herkes aynı değil.Kizlar midem bulanıyor yemek görünce yiyesim gelmiyor sonra hemen acıkıyorum hadi diyorum birşeyler atistirayim yok mutfakta geziyirum tam bunu yiyim ama yok yine canım istemiyor adetime 10gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?