- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
inan yumurtladigimi akintimlavanliyorum boyle yumurta aki gibi kivamli bir. sey geliyorsa o yumurtlama oluyor hangi kasik oldugu bilmiyorum canm bence sagda olur genelikle o taraf sizliyoKuzum bu yumurtlama zamanlarımızda solda ağrı oluyorsa az da olsa sağ kasığa vurması normal mi ?
benimde :)Hadi İnşaAllah
Abla benim oncekisindedd olmadı hemen bulantı koku hassasiyeti olmuştu 1 hafta oncesinden başlamıştı bana hamilemisin diyordu arkadaşlarım şuandada var her koku tuhaf geliyor bana hemen kokuyu alıyorumelifcim birde mide bulantisi oliyor ya o boyle ogurme gibi oluyor. oda belirti sabah kalkar kalkmax oluyorsa oda gebelik belirtisi
Bende akıntımdan anlıyorum boyle yapılan şeffaf bir akıntı olıyor ozamanları hep degerlendirmiştiminan yumurtladigimi akintimlavanliyorum boyle yumurta aki gibi kivamli bir. sey geliyorsa o yumurtlama oluyor hangi kasik oldugu bilmiyorum canm bence sagda olur genelikle o taraf sizliyo
Inşallah inşallahbenimde :)
Anladım kuzum tabi hepimiz aynı yerden yumurtlamayız .inan yumurtladigimi akintimlavanliyorum boyle yumurta aki gibi kivamli bir. sey geliyorsa o yumurtlama oluyor hangi kasik oldugu bilmiyorum canm bence sagda olur genelikle o taraf sizliyo
aynen. canim koku hasasiyeti basliyor. en cok esimin kokusu banA. kotu geliyordu adamdan kaciyorum beni sewmiyor musun diyor:)))Abla benim oncekisindedd olmadı hemen bulantı koku hassasiyeti olmuştu 1 hafta oncesinden başlamıştı bana hamilemisin diyordu arkadaşlarım şuandada var her koku tuhaf geliyor bana hemen kokuyu alıyorum
Ben pkoluyum çok anlamıyorum da afedersin uzayan akıntı oldu bu ayBende akıntımdan anlıyorum boyle yapılan şeffaf bir akıntı olıyor ozamanları hep degerlendirmiştim
Hııı daha o olaya gelmedim ay heveslendim Birde ama enfeksiyonda olabilir adetteaynen. canim koku hasasiyeti basliyor. en cok esimin kokusu banA. kotu geliyordu adamdan kaciyorum beni sewmiyor musun diyor:)))
Bu bende de oluyor :)aynen. canim koku hasasiyeti basliyor. en cok esimin kokusu banA. kotu geliyordu adamdan kaciyorum beni sewmiyor musun diyor:)))
Ben de senin 4. Bebiş geliyor gibi hissediyorumbenimde :)
sabahlari direk kalkip oguruyorsan oda belirtiBu bende de oluyor :)
Ya zaten normalde şoyle bir durum .olıyor kadınlarda adetten sonra 3 gün kuruluk olıyor sonra hafif akıntın başlıyor beyaz gbi sonra şeffafa donuşuyor .şeffaf kesilince sarımsı bir akıntı başlıyor adet yaklaşırken yavaş yavaş vücut kendini adete hazırladıgı için akıntı azalıyor kuru kalıyorBen pkoluyum çok anlamıyorum da afedersin uzayan akıntı oldu bu ay
Yok kuzum benim daha erken yeni değerlendirdik afedersiniz :) bakalım hayırlısısabahlari direk kalkip oguruyorsan oda belirti
Burnunun üstüde belirti degildir be abla :))suan idarar yaparken. cok kokuyor birdr burnumun ustu cok kasiniyor
yaaaa deme oylw ya:)) hangi birini uyutacam uyuyana kadr anami aglatiyorlR:)Ben de senin 4. Bebiş geliyor gibi hissediyorum
Belki önceleri bu kadar dikkat etmediğim içindir kuzum anca anca fark ediyorumYa zaten normalde şoyle bir durum .olıyor kadınlarda adetten sonra 3 gün kuruluk olıyor sonra hafif akıntın başlıyor beyaz gbi sonra şeffafa donuşuyor .şeffaf kesilince sarımsı bir akıntı başlıyor adet yaklaşırken yavaş yavaş vücut kendini adete hazırladıgı için akıntı azalıyor kuru kalıyor
Şimdi ne diyeceğimi bilemedim bak hayırlısı olsun:)yaaaa deme oylw ya:)) hangi birini uyutacam uyuyana kadr anami aglatiyorlR:)
kiz. vala. kasinti oluyor istersen arastr:)Burnunun üstüde belirti degildir be abla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?