İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kuzum bu yumurtlama zamanlarımızda solda ağrı oluyorsa az da olsa sağ kasığa vurması normal mi ?
inan yumurtladigimi akintimlavanliyorum boyle yumurta aki gibi kivamli bir. sey geliyorsa o yumurtlama oluyor hangi kasik oldugu bilmiyorum canm bence sagda olur genelikle o taraf sizliyo

elifcim birde mide bulantisi oliyor ya o boyle ogurme gibi oluyor. oda belirti sabah kalkar kalkmax oluyorsa oda gebelik belirtisi
Abla benim oncekisindedd olmadı hemen bulantı koku hassasiyeti olmuştu 1 hafta oncesinden başlamıştı bana hamilemisin diyordu arkadaşlarım şuandada var her koku tuhaf geliyor bana hemen kokuyu alıyorum

inan yumurtladigimi akintimlavanliyorum boyle yumurta aki gibi kivamli bir. sey geliyorsa o yumurtlama oluyor hangi kasik oldugu bilmiyorum canm bence sagda olur genelikle o taraf sizliyo
Bende akıntımdan anlıyorum boyle yapılan şeffaf bir akıntı olıyor ozamanları hep degerlendirmiştim

Abla benim oncekisindedd olmadı hemen bulantı koku hassasiyeti olmuştu 1 hafta oncesinden başlamıştı bana hamilemisin diyordu arkadaşlarım şuandada var her koku tuhaf geliyor bana hemen kokuyu alıyorum
aynen. canim koku hasasiyeti basliyor. en cok esimin kokusu banA. kotu geliyordu adamdan kaciyorum beni sewmiyor musun diyor:)))

Ben pkoluyum çok anlamıyorum da afedersin uzayan akıntı oldu bu ay
Ya zaten normalde şoyle bir durum .olıyor kadınlarda adetten sonra 3 gün kuruluk olıyor sonra hafif akıntın başlıyor beyaz gbi sonra şeffafa donuşuyor .şeffaf kesilince sarımsı bir akıntı başlıyor adet yaklaşırken yavaş yavaş vücut kendini adete hazırladıgı için akıntı azalıyor kuru kalıyor

Belki önceleri bu kadar dikkat etmediğim içindir kuzum anca anca fark ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…