- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
zaten bir suru borcum var 3 hamillelikten kalma:) oda eklensinYemin etme abla 3 gün oruç tutmak zorunda kalırsın :))
Allah yardımcın olsun ne diyim :))zaten bir suru borcum var 3 hamillelikten kalma:) oda eklensin
Yok canım parmaktan sonra yok :)altan muyane ediyorlar dusunun artk karniniz burnunuzda mantikmen rahim. asaga kadar inmis olmasi lazim gene gittigi yere kadar gidiyor .usg le baltilari zamn. tam. vajina yakin yerdrn bastiriyorlar cihazi o yuzden el yokk:)
vala beni kocam oyle gorse tovbe tovbeYok canım parmaktan sonra yok :)
Bu kadınların yapmayacağı şey yok derler :) tevbe ciddenvala beni kocam oyle gorse tovbe tovbesapittin artk der
o borc baya kabardi zaten amin diyelim:)Allah yardımcın olsun ne diyim :))
Iyiki bşey dedim he demez olaydım :)Bu kadınların yapmayacağı şey yok derler :) tevbe cidden
aynen kadin milletinden korkulur:))Bu kadınların yapmayacağı şey yok derler :) tevbe cidden
elifim. iyiki varsin kuzum. .:)Iyiki bşey dedim he demez olaydım :)
Ya bende alt kasıkta sızı başladı sol kasıktada hafif bir agrı goguslerim şiş Birde kalbimin agzımdan atıyor sankio borc baya kabardi zaten amin diyelim:)
Heh bu iyi oldu :)) sende iyiki varsınelifim. iyiki varsin kuzum. .:)
vallah sol kasik agrisi hep gebelik belirtisi. sana deyimYa bende alt kasıkta sızı başladı sol kasıktada hafif bir agrı goguslerim şiş Birde kalbimin agzımdan atıyor sanki
Oyyyy kuzum :)Iyiki bşey dedim he demez olaydım :)
Animmm cidden mi :)vallah sol kasik agrisi hep gebelik belirtisi. sana deyim
Ama arada hafif sağada vuruyor kirpiklerim zaten birbirine girdivallah sol kasik agrisi hep gebelik belirtisi. sana deyim
Oyyyy kuzum :)
Kuzum bu yumurtlama zamanlarımızda solda ağrı oluyorsa az da olsa sağ kasığa vurması normal mi ?Animmm cidden mi :)
elifcim birde mide bulantisi oliyor ya o boyle ogurme gibi oluyor. oda belirti sabah kalkar kalkmax oluyorsa oda gebelik belirtisiHeh bu iyi oldu :)) sende iyiki varsın
Hadi İnşaAllahAma arada hafif sağada vuruyor kirpiklerim zaten birbirine girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?