- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 36
ole deme canim bir bakmissin kucaginda karninda dolmus bekarken bana cocuklarin olcak deselwrdi inanmazdm. hem sizden cokk iyi anne olcak. bundan hic supem yokDeme hele o Doğumdan çıkınca mis gibi koklamak var ya en çok onu yaşamak istiyorumGözüm açık gidecek yoksa
Bu konuda hç bir bilgim yok canım bilenler konuşsunHoş buldum canım bende iğne kullandım ganolf ve pazartesi son vuruldum acayip göğüslerinde ağrı başladı adete daha 13 gun var neden acaba
Merhaba canım iyi geceler
korkutma kuzum beni ya sabah kirmizilari gorursekDogru valla iyi cesaret şmdi 4. Geliyor yandın
hosgeldin sefa getirdin canm burasi guzeldr . canm bol sohpet. dayanisma vardir:))Sizede baktım sohbet güzel buraya geleyim dedim
Hyrlısı abla demekki bu dünyada nasibi yokmuş deriz rabbimize sıgınırız hepimiz için geçerlikorkutma kuzum beni ya sabah kirmizilari gorursekbide
Yetişemiypeum mesajlara düşünSizede baktım sohbet güzel buraya geleyim dedim
aynen elifim cok dogru dedinHyrlısı abla demekki bu dünyada nasibi yokmuş deriz rabbimize sıgınırız hepimiz için geçerli
Senin yerine aşeriyor iştebirazdan donecem kocamin karni acikmis. biseler hazirla diyo. tovbe tovbe ona ne oluyorsa aseriyor kacmayin birvyere
Yetişemiypeum mesajlara düşün
Aynne ya nerde o acaba pozitif çıktımıÇiçekler napıyonuz ne var ne yok :) . Bugünden beri bakıyorum da melteminaa yok merak ettim
Valla bilmiyorum inşallah onun hayırlı haberlerini alırızAynne ya nerde o acaba pozitif çıktımı
Allah razı olsun kuzum benim Aminnnnn İnşaAllah Rabbim nasip eder o günleri görürümole deme canim bir bakmissin kucaginda karninda dolmus bekarken bana cocuklarin olcak deselwrdi inanmazdm. hem sizden cokk iyi anne olcak. bundan hic supem yok
Kız hahahha sorma beeYani konu başlığındaki yazının belirtilerini merak ediyorum ilişkiden hemen sonra hamilelik belirtileri yaşayanlar
Hemen hemen yakın tarihlerimiz . İğnenin etkisi olabilirHoş buldum canım bende iğne kullandım ganolf ve pazartesi son vuruldum acayip göğüslerinde ağrı başladı adete daha 13 gun var neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?