- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Geçen ay kaçında olmuştun canım benim geçti düzensiz gibi benimde geçen aya göre 3 gün geçti yarın bende yapsam mı?Yok canm gecmedi. Daha dgrusu adetlerim duzensz oldugu için belli olmuyo ne zmn olcagm
Ayyy nolur bu akşam bol bol dua edin bana sabah yıne yapcam
yap tabi 3 gün yani varsa çikar Allahin izniyleGeçen ay kaçında olmuştun canım benim geçti düzensiz gibi benimde geçen aya göre 3 gün geçti yarın bende yapsam mı?
Ayyy bbelli değilki daha. Bi kaç kere böyle çıktı ama snra yabılttı beniinsallah canim tum isteyenlere suan cok mutlusundur. tebrik edrim seni canim benm
İnşallah bakalım yarın yazıcam size :)yap tabi 3 gün yani varsa çikar Allahin izniyle
Yap canım allahın izniyle inşallah vardr. Banada dua eder msn suan heycandan herseyi unutms gibiyimGeçen ay kaçında olmuştun canım benim geçti düzensiz gibi benimde geçen aya göre 3 gün geçti yarın bende yapsam mı?
Sende gebelik testi madurlarindansin bende geçen ay öyle oldu ama hep silik ti o yüzden sabah yaparsan daha net görünür varsa eğerAyyy bbelli değilki daha. Bi kaç kere böyle çıktı ama snra yabılttı beniondan dolayı inanamıyorm
Hangi testen yaptın erken gebeliği gösterenlerden miAyyy bbelli değilki daha. Bi kaç kere böyle çıktı ama snra yabılttı beniondan dolayı inanamıyorm
Evet canm çok korkuyorm gerçek değilse diye. Varsa bile sevinemiyorm suan offfSende gebelik testi madurlarindansin bende geçen ay öyle oldu ama hep silik ti o yüzden sabah yaparsan daha net görünür varsa eğer
Yok canm kaset test. Bi kaç defa daha silik çıkmstı ama bu kadar erken çıkmamstı biraz bekledikten snra çıkmstı. Suan emin olamıyorm bu yuzdenHangi testen yaptın erken gebeliği gösterenlerden mi
İnşallah canım Rabbim sağlıklı güzel bir bebiş nasip etsin :)Yap canım allahın izniyle inşallah vardr. Banada dua eder msn suan heycandan herseyi unutms gibiyim
Amin canım allah razı olsun. İnşallah gerçek pozitiftir. Nolur bana dua edin bu akşam kızlarİnşallah canım Rabbim sağlıklı güzel bir bebiş nasip etsin :)
Aminnnn allah razı olsun seninde canm . İnşallah mucizem gelmiştir allahın izniyle hayırlısıyla . Bu mubarek cuma akşamı rabbim duysun duamıKorkma canım İnşalalhh seninledir bebeğin değilsede bir dahaki ayı var canım.... ben şuan o moddayım sabah yap bakalim Allah gönlüne göre versin
AminnnnnAminnnn allah razı olsun seninde canm . İnşallah mucizem gelmiştir allahın izniyle hayırlısıyla . Bu mubarek cuma akşamı rabbim duysun duamı
AmiiinnnnnAminnnnn
İnşallahhh canımmmm ❤❤❤❤İkinizinde güzel haberlerni bekliyorum kizlar
Yarına yeni yeni haberler gelcek bakalım :)İkinizinde güzel haberlerni bekliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?