Hamilesin derler umarım :)Kızlar bel karın ağrıma duramıyorum hastahaneye gidicem bakalım ne dicekler dua edin
İnşallah canım :) umudum yokta umarım körü bişi değildir adetime 8 gün var dahaHamilesin derler umarım :)
Korkma canım üşütmüş olabilirsin belki havalar soğudu malumİnşallah canım :) umudum yokta umarım körü bişi değildir adetime 8 gün var daha
Geçmiş olsun canım bizide haberdar etKızlar bel karın ağrıma duramıyorum hastahaneye gidicem bakalım ne dicekler dua edin
Aynen inşallah ikimizde hamileyizdir hayırlısoyla :)Yarına yeni yeni haberler gelcek bakalım :)
Korkma canm inşallah önemli bşy yoktrİnşallah canım :) umudum yokta umarım körü bişi değildir adetime 8 gün var daha
Ah canım ya ben çok erken hissettim bebeği şimdi uykumdan uyandiriyo vura vura maşallah asla durmuyor. Sürekli bi dönme bi tekme :)senin de cok degıl kız:) bizim de bitmek üzere mobilyalarımız haftaya cuma rengi atarlarken bakmaya gidicez sonra kulplarını secıcez ve gelıcek ınsallah:) ah ne hareketlıyız artık kaburgama da vurmaya basladı bazen cok canım yanıyor. tahmınımce başı dönmüş olabılır asagı yanı anca ayakla okadar sıddetlı vurulabılır heralde :)ozellıkle 28 haftadan sonra mevcut hareketlerının 2katını yapıyor hazırlıklı ol birden degısıyor huy edınmeye baslıyor mesela ben şuan o kendı pozısyonunu bulmadan uykuya dalamıyorum aksi halde pıtır pıtır durmuyor anne benım yerımı ayarla once der gb:) karnım çok fazla çıktı catlamasınsan korkuyorum suan bısey yok ama saglıkocagında ebeler leblebı yutmuş solucan gbsın dıyorlarazcık bile eğılemıyorum cok canım yanıyor onun dışında sırt ağrılarım başladı ama dınlenınce geçiyor şükür herleye değer işte biliyosun
Olsun her yer bizim bak bi tık kadar uzağız :)En uzağo benim galiba kızlarr :) adıyamandayım görev gereği
Aynen canım bu grup iyi geldi bana kafam dağılıyor bilgileniyorum en önemlisi elifin parmak olayıOlsun her yer bizim bak bi tık kadar uzağız :)
Kız ben buraya girdikten sonra cahil olduğumu falan düşünmeye başlamıştım herşeyi öğrendim gibi bişeyAynen canım bu grup iyi geldi bana kafam dağılıyor bilgileniyorum en önemlisi elifin parmak olayısenden ovulasyon testi falan güzel oluyor :))
Al bendende o kadar iki aydır çocuk istiyorum edindiğim bütün bilgiler burdan hep :)Kız ben buraya girdikten sonra cahil olduğumu falan düşünmeye başlamıştım herşeyi öğrendim gibi bişey
kuzum kan sonucun neValla doktora gittim suratıma bakar bakmaz şikayetin ne sen hamile değilsin dedi ultrasonla muayene yaptı sadece . Özele gitmeme rağmen ilgisizlik ters cevaplar para verip rezil oldum bide moralimin bozulması cabası ya . Alttan muayene edeyimmi diyor deli olucam ben bi insan kan testi ister bişey ister alttan muayene olmadım özellikle kan testi istedim ondada saçma sapan bi kan testi yapmış elife atıyorum oda senin hamileliğine bile bakılmamış diyor . Direk kan testi isteyip yok dese eyvallah diycem üzülmiycemde saçmalık ya valla ben hiç bi halt anlamadım belki yeni ultrasonda hemen görünüyormu bilmiyorumda
Valla attım ablada görünüyormu bilmiyorumkuzum kan sonucun ne
Ya abla ben böyle bişey için ilk dega gidiyorum . Elife attım sonucumu hamileliğine bile bakılmamış kan değerleri iliğe filan bakılmış dedi anladığımdan değil yoksa cahilim bu konudada . Neyin var diyip avel avel suratıma bakıp sen hamile değilsin dedi ilgi sıfırdı konuşurken bile gerildim çok moralim bozuldukaynanam bana kizdi sen ilk defa mi gebe kaliyon kizim 1 haftan gecwmeden test yapilir onlara guvenilmez doktora git hamilelik icin degil agrilarin icin git
ya yavrucum sen niye bu kadat evham stres yaptin. daha 8 gunun var. canm bende gunum gecmeden gebe oldugumu anlamazdim test yapiyordum. hep silik. biraz sabir et olmazsada olmasin sagligindan psikolojinden onemli miValla attım ablada görünüyormu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?