İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar bel karın ağrıma duramıyorum hastahaneye gidicem bakalım ne dicekler dua edin

Ah canım ya ben çok erken hissettim bebeği şimdi uykumdan uyandiriyo vura vura maşallah asla durmuyor. Sürekli bi dönme bi tekme :)

Valla doktora gittim suratıma bakar bakmaz şikayetin ne sen hamile değilsin dedi ultrasonla muayene yaptı sadece . Özele gitmeme rağmen ilgisizlik ters cevaplar para verip rezil oldum bide moralimin bozulması cabası ya . Alttan muayene edeyimmi diyor deli olucam ben bi insan kan testi ister bişey ister alttan muayene olmadım özellikle kan testi istedim ondada saçma sapan bi kan testi yapmış elife atıyorum oda senin hamileliğine bile bakılmamış diyor . Direk kan testi isteyip yok dese eyvallah diycem üzülmiycemde saçmalık ya valla ben hiç bi halt anlamadım belki yeni ultrasonda hemen görünüyormu bilmiyorumda yaptığı testte bu gayet normal deyip yolladı . Bişey değil sabahtan beri ağlıyorum hırsımıda alamadım

Eklentiler

• 2FE81529-5146-421D-A70A-110E2684A906.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 45
kuzum kan sonucun ne

kaynanam bana kizdi sen ilk defa mi gebe kaliyon kizim 1 haftan gecwmeden test yapilir onlara guvenilmez doktora git hamilelik icin degil agrilarin icin git

kaynanam bana kizdi sen ilk defa mi gebe kaliyon kizim 1 haftan gecwmeden test yapilir onlara guvenilmez doktora git hamilelik icin degil agrilarin icin git
Ya abla ben böyle bişey için ilk dega gidiyorum . Elife attım sonucumu hamileliğine bile bakılmamış kan değerleri iliğe filan bakılmış dedi anladığımdan değil yoksa cahilim bu konudada . Neyin var diyip avel avel suratıma bakıp sen hamile değilsin dedi ilgi sıfırdı konuşurken bile gerildim çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…