İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ağrıyada bişey demiyorki ultrasonla baktı kist var adet olursan dökülür bunlar kötü huylu değil dedi karnın belin ağrıyorsada o benim ilgi alanım değil diyip yolladı

keske devlete gitseydin aciline cok sancim var. en azindan bthgcne bakarlardi

ya yavrucum sen niye bu kadat evham stres yaptin. daha 8 gunun var. canm bende gunum gecmeden gebe oldugumu anlamazdim test yapiyordum. hep silik. biraz sabir et olmazsada olmasin sagligindan psikolojinden onemli mi
Abla sıkıntı stres değil cidden ben zaten ağrılarım için gittim kan testi istese gebelik yok dese tamam bu ay olmadı bidahaki aylara dicem . Bu kan testinde hangi değerlere bakılıyor anlamadımki sen anladınmı bişey nerden anlıyorsunuz . Ağırlarım halen devam ediyo zaten duramadığım için gittim doktora bende çıktım devlete gittim ordada bakmadılar paramla rezil oldum anlıycağın . Hani öyle bi dediki psikolojimi bozdu ya

banada atsana degerlerin neymis

Neden ağlıyorsun direk yönetime gidecektin ben beta istiyorum adam bunları yaptı diye

ha gordum simdi harbiden gebelik. degeri yok canim. ama sende enfeksiyon. falan var galiba. suan cok uzuldum ya betahgc neden bakmadilr puf

hey allahim ne insanlar var okumus cahiller altan bakayim mi. usg den bakayim mi bu kizin adetr 1 haftasi var. mallilk ya para tuzagi
Enfeksiyon yok dedi kan değerlerin normal dedi . Halen ağrım var dahada doktora gitmiycem alt üst etti beni devlete gidicektim bakmadılar doktormu ne yokmuş

Eklentiler

• D6DC939F-BC49-4208-ADBC-EF72B194BA1C.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 28
Evet kuzum tüm kan sayımı gibi bir şey olmuş yani kan değerlerine bakılmış . Dikkat et kendine sen sıkma moralini bozma .

Yokya geçti şimdi ne diyimki bunların eline kaldıysak yandık

Öyle tabi ben halen aynıyım ama yatamıyorum halen ağrımdan üzüldüğüm bebekte değil beni hiç bi şekilde rahatlatmayıp yolladılar verdiğim parayla kaldım .

o degilde kizlar ben cok kotuyum adet olmayi gectim kasiklarim sanki adet olmusum gibi agriyor keza belimde .midem bulaniyor. randevu alacam. birazdan. artk korkmaya basldim hic bu denli agrilarim olmadi

Öyle tabi ben halen aynıyım ama yatamıyorum halen ağrımdan üzüldüğüm bebekte değil beni hiç bi şekilde rahatlatmayıp yolladılar verdiğim parayla kaldım .
İnsan ilgi alaka istiyor tabi sinir oluyor geçen ay ben de gitmiştim kadın Doğum acile bi hastayla kavga etmişler hasta şikayet etmiş beni ultrAsona aldı rahim kalınlaşması var hafta içi polikliniğe gel dedi yolladı hiç bir şey anlamadım sinir olmuştum. Haklısın ama fazla kafana takma İnşaAllah ağrıların geçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…