keske devlete gitseydin aciline cok sancim var. en azindan bthgcne bakarlardiYa abla ben böyle bişey için ilk dega gidiyorum . Elife attım sonucumu hamileliğine bile bakılmamış kan değerleri iliğe filan bakılmış dedi anladığımdan değil yoksa cahilim bu konudada . Neyin var diyip avel avel suratıma bakıp sen hamile değilsin dedi ilgi sıfırdı konuşurken bile gerildim çok moralim bozuldu
parani geri isteseydin mal. doktorAğrıyada bişey demiyorki ultrasonla baktı kist var adet olursan dökülür bunlar kötü huylu değil dedi karnın belin ağrıyorsada o benim ilgi alanım değil diyip yolladı
Abla sıkıntı stres değil cidden ben zaten ağrılarım için gittim kan testi istese gebelik yok dese tamam bu ay olmadı bidahaki aylara dicem . Bu kan testinde hangi değerlere bakılıyor anlamadımki sen anladınmı bişey nerden anlıyorsunuz . Ağırlarım halen devam ediyo zaten duramadığım için gittim doktora bende çıktım devlete gittim ordada bakmadılar paramla rezil oldum anlıycağın . Hani öyle bi dediki psikolojimi bozdu yaya yavrucum sen niye bu kadat evham stres yaptin. daha 8 gunun var. canm bende gunum gecmeden gebe oldugumu anlamazdim test yapiyordum. hep silik. biraz sabir et olmazsada olmasin sagligindan psikolojinden onemli mi
banada atsana degerlerin neymisAbla sıkıntı stres değil cidden ben zaten ağrılarım için gittim kan testi istese gebelik yok dese tamam bu ay olmadı bidahaki aylara dicem . Bu kan testinde hangi değerlere bakılıyor anlamadımki sen anladınmı bişey nerden anlıyorsunuz . Ağırlarım halen devam ediyo zaten duramadığım için gittim doktora bende çıktım devlete gittim ordada bakmadılar paramla rezil oldum anlıycağın . Hani öyle bi dediki psikolojimi bozdu ya
Neden ağlıyorsun direk yönetime gidecektin ben beta istiyorum adam bunları yaptı diyeValla doktora gittim suratıma bakar bakmaz şikayetin ne sen hamile değilsin dedi ultrasonla muayene yaptı sadece . Özele gitmeme rağmen ilgisizlik ters cevaplar para verip rezil oldum bide moralimin bozulması cabası ya . Alttan muayene edeyimmi diyor deli olucam ben bi insan kan testi ister bişey ister alttan muayene olmadım özellikle kan testi istedim ondada saçma sapan bi kan testi yapmış elife atıyorum oda senin hamileliğine bile bakılmamış diyor . Direk kan testi isteyip yok dese eyvallah diycem üzülmiycemde saçmalık ya valla ben hiç bi halt anlamadım belki yeni ultrasonda hemen görünüyormu bilmiyorumda yaptığı testte bu gayet normal deyip yolladı . Bişey değil sabahtan beri ağlıyorum hırsımıda alamadım
ha gordum simdi harbiden gebelik. degeri yok canim. ama sende enfeksiyon. falan var galiba. suan cok uzuldum ya betahgc neden bakmadilr pufValla doktora gittim suratıma bakar bakmaz şikayetin ne sen hamile değilsin dedi ultrasonla muayene yaptı sadece . Özele gitmeme rağmen ilgisizlik ters cevaplar para verip rezil oldum bide moralimin bozulması cabası ya . Alttan muayene edeyimmi diyor deli olucam ben bi insan kan testi ister bişey ister alttan muayene olmadım özellikle kan testi istedim ondada saçma sapan bi kan testi yapmış elife atıyorum oda senin hamileliğine bile bakılmamış diyor . Direk kan testi isteyip yok dese eyvallah diycem üzülmiycemde saçmalık ya valla ben hiç bi halt anlamadım belki yeni ultrasonda hemen görünüyormu bilmiyorumda yaptığı testte bu gayet normal deyip yolladı . Bişey değil sabahtan beri ağlıyorum hırsımıda alamadım
Inşallaj en kısa zamanda bn da hepimiz goruruzAy İnşallah güzel bir süpriz olur görürsün o ikinci çizgiyi
banada atsana degerlerin neymis
Enfeksiyon yok dedi kan değerlerin normal dedi . Halen ağrım var dahada doktora gitmiycem alt üst etti beni devlete gidicektim bakmadılar doktormu ne yokmuşhey allahim ne insanlar var okumus cahiller altan bakayim mi. usg den bakayim mi bu kizin adetr 1 haftasi var. mallilk ya para tuzagi
Evet kuzum tüm kan sayımı gibi bir şey olmuş yani kan değerlerine bakılmış . Dikkat et kendine sen sıkma moralini bozma .Ya abla ben böyle bişey için ilk dega gidiyorum . Elife attım sonucumu hamileliğine bile bakılmamış kan değerleri iliğe filan bakılmış dedi anladığımdan değil yoksa cahilim bu konudada . Neyin var diyip avel avel suratıma bakıp sen hamile değilsin dedi ilgi sıfırdı konuşurken bile gerildim çok moralim bozuldu
Kan değerlerin iyi görünüyor bir sıkıntı olmasın tekEnfeksiyon yok dedi kan değerlerin normal dedi . Halen ağrım var dahada doktora gitmiycem alt üst etti beni devlete gidicektim bakmadılar doktormu ne yokmuş
orda olsaydim keske. vala cingar cikartirdimÖyle tabi ben halen aynıyım ama yatamıyorum halen ağrımdan üzüldüğüm bebekte değil beni hiç bi şekilde rahatlatmayıp yolladılar verdiğim parayla kaldım .
İnsan ilgi alaka istiyor tabi sinir oluyor geçen ay ben de gitmiştim kadın Doğum acile bi hastayla kavga etmişler hasta şikayet etmiş beni ultrAsona aldı rahim kalınlaşması var hafta içi polikliniğe gel dedi yolladı hiç bir şey anlamadım sinir olmuştum. Haklısın ama fazla kafana takma İnşaAllah ağrıların geçer .Öyle tabi ben halen aynıyım ama yatamıyorum halen ağrımdan üzüldüğüm bebekte değil beni hiç bi şekilde rahatlatmayıp yolladılar verdiğim parayla kaldım .
Bence acile gitmelisin bebek için değil kuzum da görünmelisino degilde kizlar ben cok kotuyum adet olmayi gectim kasiklarim sanki adet olmusum gibi agriyor keza belimde .midem bulaniyor. randevu alacam. birazdan. artk korkmaya basldim hic bu denli agrilarim olmadi
esim. nobette .adam. sokaklarda bu sogukta. calisiyor mahalle mahalle. gidelim diyor. kiyamiyorm daha asaleti onaylanmamis ozele gidecegiz pazartesi;(Bence acile gitmelisin bebek için değil kuzum da görünmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?