- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Kuzumesim. nobette .adam. sokaklarda bu sogukta. calisiyor mahalle mahalle. gidelim diyor. kiyamiyorm daha asaleti onaylanmamis ozele gidecegiz pazartesi;(
inan bebegi gectim. bise olsa cocuklara kim bakacak. bir tanesi emziklu digerleri anne. anne diyor baska bise demiyorlarKuzumAllah yardımcınız olsun .İnşaAllah iyisindir bir sıkıntı yoktur tek bebek olsun
benim. adet olayim soyle oldu dogumu normal yaptim ama cok riskliydi suyum bitmisti. dogum esnasinda rahim kasilmadi kan. tam temizlenmedi. kanamam 15 gun surdu hep leke gordum sonra cogun 40 cikti 15 gun sonra bir kanama gordum boyle bebek parcasi geliyordu sanki kaynamama dedim bise olmaz. dedi zaten cocuklarimda hastaydi. agrilari pek onemsemesim neyse temizlendim. bir kac gun sonra parcalar devam etti sonra duzeldi adettim. 27 .oldum en sonda 25 oldum .ama. o esnada temiz .adet oldum duzene girdi .esimle. supeli iliskimiz oldu 13. ekimde. test yaptim cikmiyor net adet olmadim ama cok agrim var tuaf degil mi senceKuzumAllah yardımcınız olsun .İnşaAllah iyisindir bir sıkıntı yoktur tek bebek olsun
Abla sen sabah bida test yapsana nolur nolmaz benim belimde karnımda aynı acısından yatamıyorum hafta içi devlete gidip baktırıcam adet sancısı gibi ama vurduğu zaman kıvrandırıyor beni idrar testimdede bişey çıkmadı enfeksiyondur dedim ama başka bi sıkıntı var böyle acı vermesi normal değil yoksa bendede 2 gecedir var bu önceside oluyoduda çok hafif hafifti önemsememiştimbenim. adet olayim soyle oldu dogumu normal yaptim ama cok riskliydi suyum bitmisti. dogum esnasinda rahim kasilmadi kan. tam temizlenmedi. kanamam 15 gun surdu hep leke gordum sonra cogun 40 cikti 15 gun sonra bir kanama gordum boyle bebek parcasi geliyordu sanki kaynamama dedim bise olmaz. dedi zaten cocuklarimda hastaydi. agrilari pek onemsemesim neyse temizlendim. bir kac gun sonra parcalar devam etti sonra duzeldi adettim. 27 .oldum en sonda 25 oldum .ama. o esnada temiz .adet oldum duzene girdi .esimle. supeli iliskimiz oldu 13. ekimde. test yaptim cikmiyor net adet olmadim ama cok agrim var tuaf degil mi sence
Evet diyorum ya hiç bi şekilde ağrı kesici bile vermedi aynı öyle eve geldim eğer orda cıngar çıkarsaydım eşimi tutamazdım zaten bekletiyorlar diye birsürü söylendi hastahanede bağıra bağıra . Bide hamile kalırsam oraya götür beni dersim saha evlendiğimden beri allahım korusun ders oldu banaİnsan ilgi alaka istiyor tabi sinir oluyor geçen ay ben de gitmiştim kadın Doğum acile bi hastayla kavga etmişler hasta şikayet etmiş beni ultrAsona aldı rahim kalınlaşması var hafta içi polikliniğe gel dedi yolladı hiç bir şey anlamadım sinir olmuştum. Haklısın ama fazla kafana takma İnşaAllah ağrıların geçer .
uzulme canim. allaha havale et . ne diyecegimi. sasirdimEvet diyorum ya hiç bi şekilde ağrı kesici bile vermedi aynı öyle eve geldim eğer orda cıngar çıkarsaydım eşimi tutamazdım zaten bekletiyorlar diye birsürü söylendi hastahanede bağıra bağıra . Bide hamile kalırsam oraya götür beni dersim saha evlendiğimden beri allahım korusun ders oldu bana
Çok tuhaf kuzum sen neden gitmedin doktora kesinlikle gitmelisin Allah korusun ya .benim. adet olayim soyle oldu dogumu normal yaptim ama cok riskliydi suyum bitmisti. dogum esnasinda rahim kasilmadi kan. tam temizlenmedi. kanamam 15 gun surdu hep leke gordum sonra cogun 40 cikti 15 gun sonra bir kanama gordum boyle bebek parcasi geliyordu sanki kaynamama dedim bise olmaz. dedi zaten cocuklarimda hastaydi. agrilari pek onemsemesim neyse temizlendim. bir kac gun sonra parcalar devam etti sonra duzeldi adettim. 27 .oldum en sonda 25 oldum .ama. o esnada temiz .adet oldum duzene girdi .esimle. supeli iliskimiz oldu 13. ekimde. test yaptim cikmiyor net adet olmadim ama cok agrim var tuaf degil mi sence
Allah korusunEvet diyorum ya hiç bi şekilde ağrı kesici bile vermedi aynı öyle eve geldim eğer orda cıngar çıkarsaydım eşimi tutamazdım zaten bekletiyorlar diye birsürü söylendi hastahanede bağıra bağıra . Bide hamile kalırsam oraya götür beni dersim saha evlendiğimden beri allahım korusun ders oldu bana
Ayyy evet ne konuşsak :)kizlar nese agrilarimiz bir kenara atalimmm. boswerinnn konu acalim kimse yok
Bilemedim şimdiAyyy evet ne konuşsak :)
aynen benm zaten bunun icin gitmem gerekiyor bu gebeligim cok riskliydi .amyotik band sendromu var dediler. plesantam egriymis yok ikiz varmis bilmem .ne. ama o parcalar diger bebekten gelwbilir. senceÇok tuhaf kuzum sen neden gitmedin doktora kesinlikle gitmelisin Allah korusun ya .
hadi konu acalimAyyy evet ne konuşsak :)
Okuduğumda acaba bebekten mi diye düşündüm ama öyle bir şey olsa söylenirdi sonuçta Doğumdan sonra kontrole de gitmişsindir ama sen aksatma git görünaynen benm zaten bunun icin gitmem gerekiyor bu gebeligim cok riskliydi .amyotik band sendromu var dediler. plesantam egriymis yok ikiz varmis bilmem .ne. ama o parcalar diger bebekten gelwbilir. sence
Konumuz ne olsun kuzum :)hadi konu acalim
Konumuz ne olsun kuzum :)
vala ben doktorlara hic guvenmiyorm. bebege her ay rutin kontrole gidiyoruz hem bebegin cinsiyetini 6 aya kadr yanlis diyorlar hemde. bebegin sikintili oldugunu soylemiyorlar tesadufen allah bin kere razi olsun o doktordan hem. sikintisini fark etti hemde cinsiyetini. onun sayesinde ikiz gebeligimide ogrenmis oldumOkuduğumda acaba bebekten mi diye düşündüm ama öyle bir şey olsa söylenirdi sonuçta Doğumdan sonra kontrole de gitmişsindir ama sen aksatma git görün
konumuz parmak:)Konumuz ne olsun kuzum :)
Oyyyyy kurban olduğum ya Rabbim bir daha yaşatmasın kuzum .vala ben doktorlara hic guvenmiyorm. bebege her ay rutin kontrole gidiyoruz hem bebegin cinsiyetini 6 aya kadr yanlis diyorlar hemde. bebegin sikintili oldugunu soylemiyorlar tesadufen allah bin kere razi olsun o doktordan hem. sikintisini fark etti hemde cinsiyetini. onun sayesinde ikiz gebeligimide ogrenmis oldumfakat eks olmus
O konudan çıkamayız ki :)konumuz parmak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?