İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ah canım ya ben çok erken hissettim bebeği şimdi uykumdan uyandiriyo vura vura maşallah asla durmuyor. Sürekli bi dönme bi tekme :)
evet evet erken hıssedeblrsn ama sonra daha da guclenıcek ben de 17. haftamdan berı hıssedıyorum ama her hafta şaşıyorsun huy değiştiriyor onu demek ıstedm canm:)

O konudan çıkamayız ki :)
heya cikamyiz vala. zaten bugun buranin tadi yok kimse yok bir biz variz varsad keyifler yok. diyorum herkese dunyanin sonu degil ki burdakilerin hepsini yadi gebelige elverisli yaslar sanki hic olmayacak evhami yasiyoruz. degmez kizlar allahin dedigi olur

Yok be abla ben ağrıkesici içtim iyiyim şimdi gülperiyi izliyodum akşam kaynanamdaydımda bakamadım abla allahın dediği olur benim teyzem 49 yaşında ve evladı olmadı evlat evlat diye tutuştu senelerce önce eşindeydi problem boşandı o zamanda yaşı geçti nasip olmadı onun elinde büyüdüm bende . 21 yaşındayım daha korunmayıda bu ay bıraktım zaten ben böyle 2 3 ay deniycem baktım olmuyor ondan sonra hastahaneye giderim . Ha doktor bu akşam normalsin gebe kalabilirsin dedi ama ne kadar doğru tartışılır tabi

Evet bu gece tadı tuzu yok buranın cidden . Üzülüyoruz ama Rabbimin dediği olur Rabbim daha güzel günler hazırlıyordur bize .

Olur tabi canım Rabbim istedikten sonra neler olmaz ki .

Olur tabi canım Rabbim istedikten sonra neler olmaz ki .
Aynen öyle umutsuz olmak huyum değildir zaten ben sadece doktora sinirlendim bunlar zaten hamilelik belirtisi olamaz kabızım tuvalete çıkamıyorum diyorum bizle alakası yok diyor belim karnım ağrıyor diyorum ultrasona sokup bakıyor . Belki hamileyim belki değilim bunu öğrenmeden alttan muayene yapayımmı demesi acayipti varsayalımki hamileydim . Kızdığım şey işi bilmeyen insanları koyuyorlar çoğu özelde okuyor buraya gelip bilip bilmeden teşhis koyuyorlar bilmedikleri için yardımcı olamıyorlar geçiştiriyorlar bizde para kazandırıyoruz kabusu olurum inşallah kancık karı delirtti beni ya

yollsaydin keske o kariyi:)

Kızlar dünki testin son hali bu ama maalesef inanmıyorum. Tekrarlıycaktm bugun ama bi haber aldm bir yere gitmem gerek onun için kaldı bugun

Eklentiler

• 20181027_103446.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…