- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
gunaydin canm iyiyiz sen naslsinGünaydin kizlar nasilsiniz hayirli güzel hafta sonlari diliyorum hepinize
Varda guvenemiyorm iştesiliklik var canm
e yapsana tekrarVarda guvenemiyorm işte
Şimdi evi falan topluyorm hazırlanıp bir yere gitmem lazım. Bugun kaldı anca pazartesi yaparıme yapsana tekrar
cok yorma kendini bari ne olur olmaz oyle camasir suyuyulada. hasir nesir olma kuzumŞimdi evi falan topluyorm hazırlanıp bir yere gitmem lazım. Bugun kaldı anca pazartesi yaparım
Hımm tamam abla. İnşallah dgrudur ya varsa bile sevinemiyorum bu kahrolası yanlış testler yuzundencok yorma kendini bari ne olur olmaz oyle camasir suyuyulada. hasir nesir olma kuzum
gunaydin canm iyiyiz sen naslsin
ewet canim hastalanmadim cok agrim var esime dedim adamin nobeti vardi randevulara bakiyorm hep doli bendw oZele gidecem yapacak bise yok sag olasin bu aradaSagol canim bende iyiyim gecmis olsun sen baya fena olmussun ya doktora fln gittin mi
inss vardir canim bunu teget esebilmwn icin test .alman lazimHımm tamam abla. İnşallah dgrudur ya varsa bile sevinemiyorum bu kahrolası yanlış testler yuzunden
ewet canim hastalanmadim cok agrim var esime dedim adamin nobeti vardi randevulara bakiyorm hep doli bendw oZele gidecem yapacak bise yok sag olasin bu arada
aynen canim gebeligi gectim bu agrilar hep adet agrisi uautsem .bir kac gun surer gecer gecen cumadan beridir belim agriyor kramp girip duruyor bir sure geciyor bi bakiyorm adet agrisi gene basliyor ayni adette. gibi agrilarInsalalh kötü bisey cikmaz canim ihmal etme sakin
aynen canim gebeligi gectim bu agrilar hep adet agrisi uautsem .bir kac gun surer gecer gecen cumadan beridir belim agriyor kramp girip duruyor bir sure geciyor bi bakiyorm adet agrisi gene basliyor ayni adette. gibi agrilar
Dayanamadm gittim test aldm ama sabah baya su içtim . Neyse bakalım ne çıkıcakinss vardir canim bunu teget esebilmwn icin test .alman lazim
Dayanamadm gittim test aldm ama sabah baya su içtim . Neyse bakalım ne çıkıcak
gecti canm testt yapiyorum ince bir cizgi cikiyor .bakalim 1 hafta gecsin gidip kam testi yaparimBat inda gecti demi canim senin
gecti canm testt yapiyorum ince bir cizgi cikiyor .bakalim 1 hafta gecsin gidip kam testi yaparim
sag ol kuzum. allah herkesin kalbine gore versin sende durumlar. naslOy canim benim hersey gönlünce olsun insallah ama kötü bisey cikmasin yeterki
Glzüb aydin canim allahim mercimegini sag salim kucagina almayi nasip etsin.. insallah test yaniltmamistir ama gördügüm kadariyla silik bi cizgi var
yaptin mi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?