İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Öyle tabi ben halen aynıyım ama yatamıyorum halen ağrımdan üzüldüğüm bebekte değil beni hiç bi şekilde rahatlatmayıp yolladılar verdiğim parayla kaldım .
Geçmiş olsun canım
Kesin kıbrıstı okumuştur bizde öyle bir tabir var sıkma canını daha kötü bişey dememiş Allah'tan sen bi devlete git bu ağrılarının sebebini öğren canım

Dün akşam kırmızıları gördüm malesef bir dahaki ay artık ovulasyon testiyle denicem eğer gelcek ay olmazsa doktora görünmeyi düşünüyorum abla
allah allah bu sayfadakilerin neden yuzu gulmuyor anlamdim kizlar inanin cok uzuluyorum sanki. benm basima gelmis gibi caniniz sag olsun

bise olmaz canm vala hala ayniyim midem bulaniyor. cok halsizim anlamadim giiti bu iaten bise
Üşütme olmazın abla bu ara havalar çok kötü dün bende öyleydim bunların yanında çok kötü bi baş ağrısıda vardır gebelik vardır diye ilaçta içmedim artık boy bol içerim

Valla abla bana dün hamieliğini engelliycek bi sıkıntıl yok iki tane kistin var oda adetinle dökülür dedi . İdrardan korktum en çok enfeksiyon filan vardır diye oda yok çok şükür. Böyle bi 2 ay daha deneyeyim diyorum sonra komple kendimi bi bakıma sokarım @canli anne

balim niye olsun ki yeter ki canin sag olsun. bu ay gebe kalsaydin allah korusun hasta falan olsaydin ne yapacaktin. her isye bir hayir var

Kızlar belirti aramıyım diyorum ama 2 gündür sol kasığıma inanılmaz ağrılar giriyor arada kıvrandırıyor bide sulu akıntım oluyor bat 5 kasım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…