- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
canim bat gununu bekle hic psikolojini bozma belki gebelik vardir ama. biraz bekle tatlimKızlar belirti aramıyım diyorum ama 2 gündür sol kasığıma inanılmaz ağrılar giriyor arada kıvrandırıyor bide sulu akıntım oluyor bat 5 kasım bu arada
Özellikle yumurtlamadan sonra başladı kasık ağrım sadece sol taraf 9 günüm var daha ve zaman geçmiyor.canim bat gununu bekle hic psikolojini bozma belki gebelik vardir ama. biraz bekle tatlim
kiz inan bakmasi cok zor kuzum sabahtandir benm canavalar kavga ediyor babalarini kac kere uyandirdilar bana kiziyoAynen abla ya ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin çiçem
insalah hamissindir cektigimiz agrilar meleklerimizin mujdesi kendini cok fazla dinleme kafani dagit birak kendi kendine yerlessinÖzellikle yumurtlamadan sonra başladı kasık ağrım sadece sol taraf 9 günüm var daha ve zaman geçmiyor.
Abla seninkilerde çok minnaklar normal ama ya bak büyüdüklerinde en büyük destekçin olurlar evermeye kıyamazsın sonrakiz inan bakmasi cok zor kuzum sabahtandir benm canavalar kavga ediyor babalarini kac kere uyandirdilar bana kiziyosonra ikisinide kaynanamlara postaldim kucuk bebek basladi aglama siyiracam en son
kiyamam valla hele kizlarimi elin oglu gelip alacak hayatta vermem;;(Abla seninkilerde çok minnaklar normal ama ya bak büyüdüklerinde en büyük destekçin olurlar evermeye kıyamazsın sonra
Eeee abla senide elin oğlu gelip almadımk napcankiyamam valla hele kizlarimi elin oglu gelip alacak hayatta vermem;;(
elin oglu bizi kandirdi.Eeee abla senide elin oğlu gelip almadımk napcan
İnşallah canım inofolic combi kullanıyorm daha bitmedi zaten bakalım inşallah bu ayın sonunda guzel haberi alırım :)Hayirlisi olsun canim insallah cift cizgiyi görürsün yanilirsin
Valla abla bende eşim için bir arkadaşla iddaya girdim ha ayarlarsın ha ayarlayamazsın evlendik bakelin oglu bizi kandirdi.
Çizgi yok testte. Ama daha adet olmama var galiba çünkü inofolic combi kullanıyorm daha 8 tane var. İnşallah faydasını görürümhadi ya .nie ole oldu ki
İnşallah canım inofolic combi kullanıyorm daha bitmedi zaten bakalım inşallah bu ayın sonunda guzel haberi alırım :)
N’aptınız kızlar dün kınamız vardı bakamadım çok var mı yeni haberler
Selam canim pco mu var sendeÇizgi yok testte. Ama daha adet olmama var galiba çünkü inofolic combi kullanıyorm daha 8 tane var. İnşallah faydasını görürüm
BEN DE ınofolıc kullandım :) İnşaAllah güzel haberler alırız kızlarİnşallah canım inofolic combi kullanıyorm daha bitmedi zaten bakalım inşallah bu ayın sonunda guzel haberi alırım :)
ahh ahh ne gunler si beValla abla bende eşim için bir arkadaşla iddaya girdim ha ayarlarsın ha ayarlayamazsın evlendik bak
Sürekli açım ve uykum var :) onun dışında iyiyim çok şükürHosgeldin canim.. nasilsin nasil his edioun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?