İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

gebelik yoksa neden silik yada golge cikariyor. anlamis degilim
Abla bugün balık temizleyeyim dedim bi öğürtüyle bıraktım şuan acayip bi şekilde midem bulanıyo ama kusamıyorum . Bi saat önce başım çok ağrıyordu ağrı kesici içeyim dedim ondan sonra böyle oldu napıcam ben ya

Sürekli açım ve uykum var :) onun dışında iyiyim çok şükür

Oy canim normal artik bunlar :) bol bol uyuku ki bebisde dogduktan sonra uykuyu sevsin :) bende hamileyken hep uyurdum simdi kizimda uykuyu cok seviyor :) hic bilmem bebekken uykudan uyandirdigini geceleri :)

allah allah. nieye boyle olsun daha senin batina var. batin bir gecsin test yap bence bazen kadin icguduleri herseyin onune geciyor hatta tipin bile

allah allah. nieye boyle olsun daha senin batina var. batin bir gecsin test yap bence bazen kadin icguduleri herseyin onune geciyor hatta tipin bile
Yok be abla hamilelikten değil adet olcam zaten doktor kist var dedi onuda annem adet dönemine yakın kan birikintileri kist gibi görünüyo dedi ondan biliyom

Oy canim normal artik bunlar :) bol bol uyuku ki bebisde dogduktan sonra uykuyu sevsin :) bende hamileyken hep uyurdum simdi kizimda uykuyu cok seviyor :) hic bilmem bebekken uykudan uyandirdigini geceleri :)
İşte hafta sonları ne kadar uyuyabilirsem çalışıyorum çünkü inşallah sever uykuyu o günleri görürüm hayırlısıyla

Valla bilmiyom abla siz daha tevrübelisiniz siz söyleyin :)
Canım bu zamanlarda mide bulantısı olması imkansız 5. 6. Haftadan sonra başlar bence psikolojik kistler oluşur patlar gider yine olur yine patlar onlar sıkıntı değil anlamadığın zamanlarda kim bilir kaç kere kistin oldu patladı adetle beraber atıldı

Evet hamilelikte hemen olmuyomuş biliyorum onu kistleri adetinle gider dedi zaten :) benim bu ay umudum yokki hasta olsamda kurtulsam diyr bakıyorum kistle hamilelik olmaz heralde engel değilmi

Evet hamilelikte hemen olmuyomuş biliyorum onu kistleri adetinle gider dedi zaten :) benim bu ay umudum yokki hasta olsamda kurtulsam diyr bakıyorum kistle hamilelik olmaz heralde engel değilmi
Yok canım engel değil hatta hormonları dengelemek için gebelikte kist bile oluşabiliyor sonradan kayboluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…