- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
daha cok yiyecen:))Sürekli açım ve uykum var :) onun dışında iyiyim çok şükür
Abla bugün balık temizleyeyim dedim bi öğürtüyle bıraktım şuan acayip bi şekilde midem bulanıyo ama kusamıyorum . Bi saat önce başım çok ağrıyordu ağrı kesici içeyim dedim ondan sonra böyle oldu napıcam ben yagebelik yoksa neden silik yada golge cikariyor. anlamis degilim
Sürekli açım ve uykum var :) onun dışında iyiyim çok şükür
kizlar dunku testimin kurumus haline bakin
kizlar dunku testimin kurumus haline bakin
Kuzum telefondan bir şey görülmüyor sen daha rahat görüyorsundur belki .kizlar dunku testimin kurumus haline bakin
allah allah. nieye boyle olsun daha senin batina var. batin bir gecsin test yap bence bazen kadin icguduleri herseyin onune geciyor hatta tipin bileAbla bugün balık temizleyeyim dedim bi öğürtüyle bıraktım şuan acayip bi şekilde midem bulanıyo ama kusamıyorum . Bi saat önce başım çok ağrıyordu ağrı kesici içeyim dedim ondan sonra böyle oldu napıcam ben ya
ewer balim ben cok net goruyorm artk.Kuzum telefondan bir şey görülmüyor sen daha rahat görüyorsundur belki .
pazartesi gidecektim bizim kucuk kizin kuranini okutmaya karara verdik saliya kaldi artkCanim ben bu testlerde hic birsey göremiyorm :s bi doktora mi gitsen artik ya
Yok be abla hamilelikten değil adet olcam zaten doktor kist var dedi onuda annem adet dönemine yakın kan birikintileri kist gibi görünüyo dedi ondan biliyomallah allah. nieye boyle olsun daha senin batina var. batin bir gecsin test yap bence bazen kadin icguduleri herseyin onune geciyor hatta tipin bile
parca parca gelmesi ondan mi yaniYok be abla hamilelikten değil adet olcam zaten doktor kist var dedi onuda annem adet dönemine yakın kan birikintileri kist gibi görünüyo dedi ondan biliyom
İşte hafta sonları ne kadar uyuyabilirsem çalışıyorum çünküOy canim normal artik bunlar :) bol bol uyuku ki bebisde dogduktan sonra uykuyu sevsin :) bende hamileyken hep uyurdum simdi kizimda uykuyu cok seviyor :) hic bilmem bebekken uykudan uyandirdigini geceleri :)
Bence bugün acild gidin Kuzumewer balim ben cok net goruyorm artk.
Valla bilmiyom abla siz daha tevrübelisiniz siz söyleyin :)parca parca gelmesi ondan mi yani
Canım bu zamanlarda mide bulantısı olması imkansız 5. 6. Haftadan sonra başlar bence psikolojik kistler oluşur patlar gider yine olur yine patlar onlar sıkıntı değil anlamadığın zamanlarda kim bilir kaç kere kistin oldu patladı adetle beraber atıldıValla bilmiyom abla siz daha tevrübelisiniz siz söyleyin :)
onun gelmesi cok iyimis balim usutunce falan oluyorValla bilmiyom abla siz daha tevrübelisiniz siz söyleyin :)
kanima girmeBence bugün acild gidin Kuzum
Evet hamilelikte hemen olmuyomuş biliyorum onu kistleri adetinle gider dedi zaten :) benim bu ay umudum yokki hasta olsamda kurtulsam diyr bakıyorum kistle hamilelik olmaz heralde engel değilmiCanım bu zamanlarda mide bulantısı olması imkansız 5. 6. Haftadan sonra başlar bence psikolojik kistler oluşur patlar gider yine olur yine patlar onlar sıkıntı değil anlamadığın zamanlarda kim bilir kaç kere kistin oldu patladı adetle beraber atıldı
Yok canım engel değil hatta hormonları dengelemek için gebelikte kist bile oluşabiliyor sonradan kayboluyo :)Evet hamilelikte hemen olmuyomuş biliyorum onu kistleri adetinle gider dedi zaten :) benim bu ay umudum yokki hasta olsamda kurtulsam diyr bakıyorum kistle hamilelik olmaz heralde engel değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?