- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
ben olmaz diye biliyorm ole kalan cokkk varEvet hamilelikte hemen olmuyomuş biliyorum onu kistleri adetinle gider dedi zaten :) benim bu ay umudum yokki hasta olsamda kurtulsam diyr bakıyorum kistle hamilelik olmaz heralde engel değilmi
aslinda bizim jinekoloji okumamiz lazimmis teget gectik;Yok canım engel değil hatta hormonları dengelemek için gebelikte kist bile oluşabiliyor sonradan kayboluyo :)
İyi bari dün kist var diyince korkmuştum sonra adetinle dökülür diyinve içim rahatladıYok canım engel değil hatta hormonları dengelemek için gebelikte kist bile oluşabiliyor sonradan kayboluyo :)
vala benm adetlerim cok uzun suruyor 10 gun falan ondan sonra deniyorduk adete 10 gun kala sonra gobus mobus olayi biliyorsunuzBakiyim adet oluyumda ovulasyonlardan alıp deniycem ne zaman kullanmaya başlıyoruz onları nasıl oluyo ön bilgilendirme yapsanız bi :)
olabilir canm sen gecijince test yapselamlar benim bata 3 gun kaldi butun gebelik belirtilerini yasiyorum kasik bel agrisi surekli uyku halindeyim bide ayrica karnimin alt kisminda minik minik baloncuk patlamasi gibi segirmeler hissediyorum neden olabilir sizce buda bi gebelik belirtisimi
Abla ben bu son adetimden itibaren şuanli 10 gün kalaya kadar gün aşırı ilişki yaşadım ama tuttuğunu sanmıyorum ya d kontrol hapını doktor bir akrabam var sultançifliğinde sordum engel değil hatta kullandıktan sonra daha çabuk hamile kalınabiliyo o haplar rahimdeki kistleri temizliyo filan dediki keza dün doktorda aynısını söyledi. Ovulasyonla deniycem artıkvala benm adetlerim cok uzun suruyor 10 gun falan ondan sonra deniyorduk adete 10 gun kala sonra gobus mobus olayi biliyorsunuz
O bişey değil denk geldi öğrendin adet olsaydın haberin bile olmazdı :)İyi bari dün kist var diyince korkmuştum sonra adetinle dökülür diyinve içim rahatladı
Adette olabilir gebelikte maalesef iki durumun belirtileri neredeyse aynı sen vücudunu daha iyi tanıyorsun :)selamlar benim bata 3 gun kaldi butun gebelik belirtilerini yasiyorum kasik bel agrisi surekli uyku halindeyim bide ayrica karnimin alt kisminda minik minik baloncuk patlamasi gibi segirmeler hissediyorum neden olabilir sizce buda bi gebelik belirtisimi
Başına geldiği kadarıyla öğreniyorsun işte :)aslinda bizim jinekoloji okumamiz lazimmis teget gectik;
Evet onları kullandıktan sonra hamile olan oluyor da her bünye aynı değil ki canım . Sen kendini kasma fazla en güzelini nasip etsin RabbimAbla ben bu son adetimden itibaren şuanli 10 gün kalaya kadar gün aşırı ilişki yaşadım ama tuttuğunu sanmıyorum ya d kontrol hapını doktor bir akrabam var sultançifliğinde sordum engel değil hatta kullandıktan sonra daha çabuk hamile kalınabiliyo o haplar rahimdeki kistleri temizliyo filan dediki keza dün doktorda aynısını söyledi. Ovulasyonla deniycem artık
hic boyle seyler yasamazdim bel agrisi vs.sadece biraz kasik agrim olurdu sonra regl olurdum bu sefer biraz farkli geldi bana onceki gebeliklerimde de boyle belirtiler yasamamistim bende anlayamadimAdette olabilir gebelikte maalesef iki durumun belirtileri neredeyse aynı sen vücudunu daha iyi tanıyorsun :)
Adette olabilir gebelikte maalesef iki durumun belirtileri neredeyse aynı sen vücudunu daha iyi tanıyorsun :)
O zaman olabilir benimde şiddetli bel ağrım hiç olmazdı en büyük belirti buydu hamileyim şuan :)hic boyle seyler yasamazdim bel agrisi vs.sadece biraz kasik agrim olurdu sonra regl olurdum bu sefer biraz farkli geldi bana onceki gebeliklerimde de boyle belirtiler yasamamistim bende anlayamadim
Abla bugün balık temizleyeyim dedim bi öğürtüyle bıraktım şuan acayip bi şekilde midem bulanıyo ama kusamıyorum . Bi saat önce başım çok ağrıyordu ağrı kesici içeyim dedim ondan sonra böyle oldu napıcam ben
pazartesi gidecektim bizim kucuk kizin kuranini okutmaya karara verdik saliya kaldi artk
Bencede abla acile git beta baktır.kanima girme
İşte hafta sonları ne kadar uyuyabilirsem çalışıyorum çünküinşallah sever uykuyu o günleri görürüm hayırlısıyla
KAsmaktan değilde bidahaki ayı daha iyi değerlendirmek maksadıyla bide öyle deneyelimEvet onları kullandıktan sonra hamile olan oluyor da her bünye aynı değil ki canım . Sen kendini kasma fazla en güzelini nasip etsin Rabbim
Kadınlar Yılmaz dimi bi an üzülsekte toparlanır daha iyi şeyler yapmak için uğraşırızKAsmaktan değilde bidahaki ayı daha iyi değerlendirmek maksadıyla bide öyle deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?