İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bakiyim adet oluyumda ovulasyonlardan alıp deniycem ne zaman kullanmaya başlıyoruz onları nasıl oluyo ön bilgilendirme yapsanız bi :)

selamlar benim bata 3 gun kaldi butun gebelik belirtilerini yasiyorum kasik bel agrisi surekli uyku halindeyim bide ayrica karnimin alt kisminda minik minik baloncuk patlamasi gibi segirmeler hissediyorum neden olabilir sizce buda bi gebelik belirtisimi

olabilir canm sen gecijince test yap

vala benm adetlerim cok uzun suruyor 10 gun falan ondan sonra deniyorduk adete 10 gun kala sonra gobus mobus olayi biliyorsunuz
Abla ben bu son adetimden itibaren şuanli 10 gün kalaya kadar gün aşırı ilişki yaşadım ama tuttuğunu sanmıyorum ya d kontrol hapını doktor bir akrabam var sultançifliğinde sordum engel değil hatta kullandıktan sonra daha çabuk hamile kalınabiliyo o haplar rahimdeki kistleri temizliyo filan dediki keza dün doktorda aynısını söyledi. Ovulasyonla deniycem artık

Adette olabilir gebelikte maalesef iki durumun belirtileri neredeyse aynı sen vücudunu daha iyi tanıyorsun :)

Evet onları kullandıktan sonra hamile olan oluyor da her bünye aynı değil ki canım . Sen kendini kasma fazla en güzelini nasip etsin Rabbim

Adette olabilir gebelikte maalesef iki durumun belirtileri neredeyse aynı sen vücudunu daha iyi tanıyorsun :)
hic boyle seyler yasamazdim bel agrisi vs.sadece biraz kasik agrim olurdu sonra regl olurdum bu sefer biraz farkli geldi bana onceki gebeliklerimde de boyle belirtiler yasamamistim bende anlayamadim

hic boyle seyler yasamazdim bel agrisi vs.sadece biraz kasik agrim olurdu sonra regl olurdum bu sefer biraz farkli geldi bana onceki gebeliklerimde de boyle belirtiler yasamamistim bende anlayamadim
O zaman olabilir benimde şiddetli bel ağrım hiç olmazdı en büyük belirti buydu hamileyim şuan :)

pazartesi gidecektim bizim kucuk kizin kuranini okutmaya karara verdik saliya kaldi artk

Allah kabul etsin canim.. ama ihmal etme oldai aksam bi acile mi gitsen

Evet onları kullandıktan sonra hamile olan oluyor da her bünye aynı değil ki canım . Sen kendini kasma fazla en güzelini nasip etsin Rabbim
KAsmaktan değilde bidahaki ayı daha iyi değerlendirmek maksadıyla bide öyle deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…