İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

hic gun asiri iliskim olmadi evlendigimden bu zamana:)

Canim onu siz bilirsiniz ama ihmal etme artik daha fazla sanada yazik 3tane minnak var bide agrilarin oluyor :s birazcik kendinide düsün
valla dogru dedin bacim cok haklisin .bana bise olsa kim bakacak cocuklari kaynanama birakti kucuk gorumcem isyanlarda. esimle beni resmen payladi bakamayacaksaniz nie doguruyorsunuz dedi cok gucume gitti esim patlatacakti. gozumle isaret ettim yapma. kimseden hayir yok haklisin

Öyle yawrum malesef kimseye kimseden hayir yok ne kadar eşinin aileside olsa ne kadar torunlari canlari kanlarida olsa bi iki saat bakmak zorlarina gidiyo allah böylelerini yola getirsin insallah ne var yani 2saat bi alsan baksan torunlarini sende esinle mesela güzel bi vakit gecirsen sonucta hepimizin buna ihtiyaci var ama anlamiyolar onlar böyle seylerden ya pesimize takilirlar yada laf yaparlar ..

aynen canim allah var kayibedrim gecen .hepsine bagiriyordu gavur cocugu mu bu iki saat baksaniz gondersem bi sorun gondermesm bir sorun sabah kahvaltilarini yapiorlar hemen cagiriyorlar cocuklari cocuklar hep aglayark asaga iniyor en son patlaym ama sabir ediyorum birde kaynAnam ve kayinbederimin hatri icin susuyorum. yoksa beni kimse tutamaz

Sabir de yawrum sabir allahim o sabri veriyor sükürler olsun ki.. o evlenmiyo mu :)

Abla bence sakin ol benm ader gelmeden testlerim seninkinden koyu ikinci cizgi geldi ve beta 5 di hamilelik yok testlerde olabiliyor kadinin betasi 5 i adet ve yumurtlama doneminde bazen bulabiliyormus adetin gecikti daha belirgin cikmaliydi ki supheli iliskiden 2 hafta gecmis yada gun gectikce belirginlesmeliydi taktigin icin adet olamiyosun bence

Bel agrisi başladı bugün sanki yeni eve tasinmis okadar iş yapmış yorulmuşum gibi karin altı ağrısı ve arada vajinamda kramplar oluyor kızlar birde goguslerim siserdi sisme yok ve damarlar belli beyaz tenliyim çok belli oluyor

olabilir canm. dogru diyorsun cok takmiyorm aslinda sadece supeleniyorm aslinda ben sterese girsem hwmen adet goruyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…