- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
demesi kolay be. kuzum. esim eve .gelince diyecem .artk bakalim ne diyecekBencede abla acile git beta baktır.
vala gidesim var cocuklari banyoda yaptrdim bugun. anam agladi evi toplamaktan pazara eaim gitti geldi. esimde acile degil ozele kontrole gidelim diyorAllah kabul etsin canim.. ama ihmal etme oldai aksam bi acile mi gitsen
vala gidesim var cocuklari banyoda yaptrdim bugun. anam agladi evi toplamaktan pazara eaim gitti geldi. esimde acile degil ozele kontrole gidelim diyor
hic gun asiri iliskim olmadi evlendigimden bu zamana:)Abla ben bu son adetimden itibaren şuanli 10 gün kalaya kadar gün aşırı ilişki yaşadım ama tuttuğunu sanmıyorum ya d kontrol hapını doktor bir akrabam var sultançifliğinde sordum engel değil hatta kullandıktan sonra daha çabuk hamile kalınabiliyo o haplar rahimdeki kistleri temizliyo filan dediki keza dün doktorda aynısını söyledi. Ovulasyonla deniycem artık
valla dogru dedin bacim cok haklisin .bana bise olsa kim bakacak cocuklari kaynanama birakti kucuk gorumcem isyanlarda. esimle beni resmen payladi bakamayacaksaniz nie doguruyorsunuz dedi cok gucume gitti esim patlatacakti. gozumle isaret ettim yapma. kimseden hayir yok haklisinCanim onu siz bilirsiniz ama ihmal etme artik daha fazla sanada yazik 3tane minnak var bide agrilarin oluyor :s birazcik kendinide düsün
aynen canim cok gezen mi cok okuyan mi. hesabiBaşına geldiği kadarıyla öğreniyorsun işte :)
valla dogru dedin bacim cok haklisin .bana bise olsa kim bakacak cocuklari kaynanama birakti kucuk gorumcem isyanlarda. esimle beni resmen payladi bakamayacaksaniz nie doguruyorsunuz dedi cok gucume gitti esim patlatacakti. gozumle isaret ettim yapma. kimseden hayir yok haklisin
Evet canmSelam canim pco mu var sende
aynen canim allah var kayibedrim gecen .hepsine bagiriyordu gavur cocugu mu bu iki saat baksaniz gondersem bi sorun gondermesm bir sorun sabah kahvaltilarini yapiorlar hemen cagiriyorlar cocuklari cocuklar hep aglayark asaga iniyor en son patlaym ama sabir ediyorum birde kaynAnam ve kayinbederimin hatri icin susuyorum. yoksa beni kimse tutamazÖyle yawrum malesef kimseye kimseden hayir yok ne kadar eşinin aileside olsa ne kadar torunlari canlari kanlarida olsa bi iki saat bakmak zorlarina gidiyo allah böylelerini yola getirsin insallahne var yani 2saat bi alsan baksan torunlarini sende esinle mesela güzel bi vakit gecirsen sonucta hepimizin buna ihtiyaci var ama anlamiyolar onlar böyle seylerden ya pesimize takilirlar yada laf yaparlar ..
aynen canim allah var kayibedrim gecen .hepsine bagiriyordu gavur cocugu mu bu iki saat baksaniz gondersem bi sorun gondermesm bir sorun sabah kahvaltilarini yapiorlar hemen cagiriyorlar cocuklari cocuklar hep aglayark asaga iniyor en son patlaym ama sabir ediyorum birde kaynAnam ve kayinbederimin hatri icin susuyorum. yoksa beni kimse tutamaz
Abla bence sakin ol benm ader gelmeden testlerim seninkinden koyu ikinci cizgi geldi ve beta 5 di hamilelik yok testlerde olabiliyor kadinin betasi 5 i adet ve yumurtlama doneminde bazen bulabiliyormus adetin gecikti daha belirgin cikmaliydi ki supheli iliskiden 2 hafta gecmis yada gun gectikce belirginlesmeliydi taktigin icin adet olamiyosun bencekanima girme
olabilir canm. dogru diyorsun cok takmiyorm aslinda sadece supeleniyorm aslinda ben sterese girsem hwmen adet goruyormAbla bence sakin ol benm ader gelmeden testlerim seninkinden koyu ikinci cizgi geldi ve beta 5 di hamilelik yok testlerde olabiliyor kadinin betasi 5 i adet ve yumurtlama doneminde bazen bulabiliyormus adetin gecikti daha belirgin cikmaliydi ki supheli iliskiden 2 hafta gecmis yada gun gectikce belirginlesmeliydi taktigin icin adet olamiyosun bence
okuyorlar daha:)Sabir de yawrum sabir allahim o sabri veriyor sükürler olsun ki.. o evlenmiyo mu :)
okuyorlar daha:)
yok kuzu ne gitmesi kocam eve gelmedi arkadadlariyla berabermiss..Hmmm :) ne yaptin canim gittin mi doktora
Ya bana bildirim gelmiyordu ben de herkes nerde niye konuşmuyorlar diyorum. Bunca mesajı nasıl okuyacam bakalım :) hala adet olmadım canım. Bekliyorum sabırlaAyy o daha kötü sürekli sürekli Allah yardimcın olsun sen naptin adet görebildinmi takip edemedim
yok kuzu ne gitmesi kocam eve gelmedi arkadadlariyla berabermiss..
aman cokta takmiyorum kafaya vurdum duymazsa ben daha oyleyim ben ona olan butum vazifelweimi yapiyorm saygida kusur etmiyorm bana saygisi yoksa hic takmiyorm kendi bilirAma canim suan sen daha önemli olmalisin.. ah su erkekler
aman cokta takmiyorum kafaya vurdum duymazsa ben daha oyleyim ben ona olan butum vazifelweimi yapiyorm saygida kusur etmiyorm bana saygisi yoksa hic takmiyorm kendi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?