- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
ayyy allahina dolansinlar senin. sag ol canm benmmm cok iyisinBosver canim takma kafana ama hani sagligin icin telas yapiorum ben :s yanlis anlamani istemem
ABLa gencide yaşlısıda aynı bunların ne takıyon ya boşveraman cokta takmiyorum kafaya vurdum duymazsa ben daha oyleyim ben ona olan butum vazifelweimi yapiyorm saygida kusur etmiyorm bana saygisi yoksa hic takmiyorm kendi bilir
ayyy allahina dolansinlar senin. sag ol canm benmmm cok iyisin
aynen balim inns gec gelmezO senin güzel bakis acin canim geldiginde alsin seni götürsün ama
kiz biz o kadar yasli degilz sadece 29 yasindayiABLa gencide yaşlısıda aynı bunların ne takıyon ya boşver
can sen karadeniZli misin kuzmABLa gencide yaşlısıda aynı bunların ne takıyon ya boşver
aynen balim inns gec gelmez
yok kuzum sbah cok. vardi .suan hic yok. akintim cok var balimInsallah canim. Nasil varmi agrilarin
yok kuzum sbah cok. vardi .suan hic yok. akintim cok var balim
İhmal etme canım gidin mutlaka
Canım benim daha adete var ben muhabbeti sevdiniz dahil olmaya çalışıyorum :)Canim sende durumlar neydi ..
Canım benim daha adete var ben muhabbeti sevdiniz dahil olmaya çalışıyorum :)
Ay canım kusura bakma mesajı şimdi gördüm. Eve bu sene nedense cildimde ufak isilik gibi kızarıklar çıktı onun için ilaç kullanıyorum.Iyiyim bende tatlım çok şükür evet büyüyoruzmerak ettim yazmadın bayadır. Cilt sivilce falan mi var canım
ihmal etmek. degilde ben adama dedim . diyarli olsa ilgilenir di. ha boyle kendimi yere atmam lazim inandirici olmak icin bacim bunlar boyle allah basa vermesinCanim ihmal etme yinede eniste bey gelince bi gidin lütfen
tamam kuzummm. hosgeldin bu aradaİhmal etme canım gidin mutlaka
tamam kuzummm. hosgeldin bu arada
ihmal etmek. degilde ben adama dedim . diyarli olsa ilgilenir di. ha boyle kendimi yere atmam lazim inandirici olmak icin bacim bunlar boyle allah basa vermesin
aynen sen bizim muhabet kusumuzsunnCanım benim daha adete var ben muhabbeti sevdiniz dahil olmaya çalışıyorum :)
HOŞbuldum :)tamam kuzummm. hosgeldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?