- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
hic sorma kuzum. hele birde arkadaslari varsa yandikAh bacim aah bazen cok sacma hareketler yapiyolar olmicak zamanlarda
hic sorma kuzum. hele birde arkadaslari varsa yandik
Kaç var ?
Benim bi 10 günüm var canım :) hayırlıdır bakalım İnşaAllah bir ay adet değil bebek gelirRuya2907 Umutlu Anne Bekleyiste ben de adet bekleyenlerdenim. Gelmedi hala. Gelmezse ilaç alıp olurum. Bekleyemem :)))
Kaç var ?
Aramız az değerlendir canım11kasim canim 2hafta var iste asagi yukari yarin yumurtalarin catlama günü bakalim ne oluyo
Kız niye üzgün surat yapıyon :) işin en güzel kısmındasın işte 11kasim canim 2hafta var iste asagi yukari yarin yumurtalarin catlama günü bakalim ne oluyo
Sen de bi haftaya testlerle güzel haberleri alırsın inşallah.Benim bi 10 günüm var canım :) hayırlıdır bakalım İnşaAllah bir ay adet değil bebek gelir
Yumurtlayacan ama değil mi? Ovu testi aldın mı? Güzelce değerlendir sen. Olur inşallahK Kutsal AlerjiUmutlu Anne Bekleyiste kiz üzülmüyorum m galiba cok üsütüm ben bu ay kasiklarim agriyo belim agriyo gögüslerim tas gibi o yüzden pek unudum yok bu aydanda
Yumurtlayacan ama değil mi? Ovu testi aldın mı? Güzelce değerlendir sen. Olur inşallah
Olmadım canım da hamile değilim. Ondan değil yani..Kesin bilgiYok canim test almadim tahminen bide bi uygulama var ordan takip ediyorum. Insallah degerlendiricez bakalim. Sen regl olmadkn demi hala
Olmadım canım da hamile değilim. Ondan değil yani..Kesin bilgi
Sarı akıntım yok ama Normal şeffaf akıntım vardı çok fazla. O da geçti dünden beri. Benim de belim çok kötüydü ama bugün daha iyiBende hala adet olmadım kızlar sarı sarı akıntılarım var belim ayrılacak gibi ağrıyo 3 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?