- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
İnşallah canım. Sırasıyla şöyle atsak pozitif testleri. Peşpeşe doğururuz artık inşallahInsallah sende hemen olursun ve islemlere baslarsin canim insallah hep beraber testlerimizi atariz buraya siradan
Benimde belim kopup ayrılcak gibi hissediyorum akıntım da sarı ama koku yanma kasıntı falan yok adet oldum sanıyorum ara araSarı akıntım yok ama benim de belim çok kötüydü. Bugün daha iyi ama. Normal şeffaf akıntım vardı çok fazla. O da geçti dünden beri
He ablam trabzonluyum :)can sen karadeniZli misin kuzm
Test yapmıştın değil mi?Benimde belim kopup ayrılcak gibi hissediyorum akıntım da sarı ama koku yanma kasıntı falan yok adet oldum sanıyorum ara ara
İnşallah canım. Sırasıyla şöyle atsak pozitif testleri. Peşpeşe doğururuz artık inşallah
Oooo kuzum yaaa, Allah bi kardeş nasip eder inşallah ona :))Insallah canim yaaa insallaaah allahim isteyen herkeze nasip etsin. Cok sükür allahima bitane minigim var ama kardes cok istiyor herkeze söylemis annemin karninda bebek var diye :)
Oooo kuzum yaaa, Allah bi kardeş nasip eder inşallah ona :))
Bayılırım kıvırcığa. Çok şekerdir ama eminim :) benim saçlarda düz ama kıvır kıvır perma yaptırdım.Insallah canim :) beni mahv ediyo kivircik ya
Bayılırım kıvırcığa. Çok şekerdir ama eminim :) benim saçlarda düz ama kıvır kıvır perma yaptırdım.
Yapmıştım 2 - 3 gün önce daha yapmadım negatiftiTest yapmıştın değil mi?
İnşaAllah canım benim Rabbim hepimize görmeyi nasip etsin.Sen de bi haftaya testlerle güzel haberleri alırsın inşallah.
Adetin düzenli ise tekrar yapsana canım.Yapmıştım 2 - 3 gün önce daha yapmadım negatifti
AmiiinnnnİnşaAllah canım benim Rabbim hepimize görmeyi nasip etsin.
Adetim düzensiz pko var bende eskiden 30-33 arası olurdum o günlerde geçti bakalım pazartesi beklicem en son ilişki üzerinden 10 gün geçmiş olcak o zamana olmazsam tekrarlicamAdetin düzenli ise tekrar yapsana canım.
Söylemiştin canım. Karıştırıyorum bazen Pardon. Hayırlısı olsun canım. Bi kaç güne yap bi daha. Ben de pcoluyum ama hiç adet olmam kendiliğinden. En azından düzensiz de olsa olman iyi bence.Adetim düzensiz pko var bende eskiden 30-33 arası olurdum o günlerde geçti bakalım pazartesi beklicem en son ilişki üzerinden 10 gün geçmiş olcak o zamana olmazsam tekrarlicam
Ben kendiliğimden olurum pco ama işte bazen düzenli bazen 40 güne cıkıyo evlendikten sonra bozuldu düzenim öncesinde yoktuSöylemiştin canım. Karıştırıyorum bazen Pardon. Hayırlısı olsun canım. Bi kaç güne yap bi daha. Ben de pcoluyum ama hiç adet olmam kendiliğinden. En azından düzensiz de olsa olman iyi bence.
Çok geçmiş olsun ve ömürlü olsun canım İnşaAllah daha da iyi olursunuzKizlar herkezden allahım razi olsun tum guzel dugalariniz icin tesekkurler soranlar olmus bebeyimin sagligi iyi 3 160 kilo dogdu eetesi gun 3 e dustu simdi 4 e yakin allaha sukur allahim hepinize nasip etsin dogumum zor 9ldu benimkinin gelmeye niyeti yoktu eşi nde proplem gordu doktor ve ilacla baslatti sanciyi sonra suni sancilar falan ikizleri daha kolay dogurmustum ama yine olsa yine normal dogumu tercih ederim herkeze guzel saglikli hamilelik ve rahat dogumu olsun insallah
Sağlıklı büyüsün gözünüz aydın Allah size bağışlasınKizlar herkezden allahım razi olsun tum guzel dugalariniz icin tesekkurler soranlar olmus bebeyimin sagligi iyi 3 160 kilo dogdu eetesi gun 3 e dustu simdi 4 e yakin allaha sukur allahim hepinize nasip etsin dogumum zor 9ldu benimkinin gelmeye niyeti yoktu eşi nde proplem gordu doktor ve ilacla baslatti sanciyi sonra suni sancilar falan ikizleri daha kolay dogurmustum ama yine olsa yine normal dogumu tercih ederim herkeze guzel saglikli hamilelik ve rahat dogumu olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?