İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Sarı akıntım yok ama benim de belim çok kötüydü. Bugün daha iyi ama. Normal şeffaf akıntım vardı çok fazla. O da geçti dünden beri
Benimde belim kopup ayrılcak gibi hissediyorum akıntım da sarı ama koku yanma kasıntı falan yok adet oldum sanıyorum ara ara

İnşallah canım. Sırasıyla şöyle atsak pozitif testleri. Peşpeşe doğururuz artık inşallah

Insallah canim yaaa insallaaah allahim isteyen herkeze nasip etsin. Cok sükür allahima bitane minigim var ama kardes cok istiyor herkeze söylemis annemin karninda bebek var diye :)

Adetim düzensiz pko var bende eskiden 30-33 arası olurdum o günlerde geçti bakalım pazartesi beklicem en son ilişki üzerinden 10 gün geçmiş olcak o zamana olmazsam tekrarlicam
Söylemiştin canım. Karıştırıyorum bazen Pardon. Hayırlısı olsun canım. Bi kaç güne yap bi daha. Ben de pcoluyum ama hiç adet olmam kendiliğinden. En azından düzensiz de olsa olman iyi bence.

Söylemiştin canım. Karıştırıyorum bazen Pardon. Hayırlısı olsun canım. Bi kaç güne yap bi daha. Ben de pcoluyum ama hiç adet olmam kendiliğinden. En azından düzensiz de olsa olman iyi bence.
Ben kendiliğimden olurum pco ama işte bazen düzenli bazen 40 güne cıkıyo evlendikten sonra bozuldu düzenim öncesinde yoktu

Kizlar herkezden allahım razi olsun tum guzel dugalariniz icin tesekkurler soranlar olmus bebeyimin sagligi iyi 3 160 kilo dogdu eetesi gun 3 e dustu simdi 4 e yakin allaha sukur allahim hepinize nasip etsin dogumum zor 9ldu benimkinin gelmeye niyeti yoktu eşi nde proplem gordu doktor ve ilacla baslatti sanciyi sonra suni sancilar falan ikizleri daha kolay dogurmustum ama yine olsa yine normal dogumu tercih ederim herkeze guzel saglikli hamilelik ve rahat dogumu olsun insallah

Çok geçmiş olsun ve ömürlü olsun canım İnşaAllah daha da iyi olursunuz

Sağlıklı büyüsün gözünüz aydın Allah size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…