- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
ordu giresun trabzon karmasi olduk usaklar:)Oo canim bende aslen orduluyum :)
Selam canım nasilsin nasil gidiyo hamilelikO zaman olabilir benimde şiddetli bel ağrım hiç olmazdı en büyük belirti buydu hamileyim şuan :)
bende giresunHe ablam trabzonluyum :)
Maleseff evet ne zmn ögrendin sen ben 2 ay önce güya ruyin baktirayim dedim bi şkayetim yoktu hamile kalamamak dişindaEvet canmsende de mi var ?
bende olmadim bacimYapmıştım 2 - 3 gün önce daha yapmadım negatifti
heyaOyyy kızlar bir sürü Karadenizli arkadaşım oldu desenize :)
Pkolulara epey faydalıymış onlar bana da ınofolıc Combi kapsül verdiMaleseff evet ne zmn ögrendin sen ben 2 ay önce güya ruyin baktirayim dedim bi şkayetim yoktu hamile kalamamak dişindabanada inofolik saşe verdi
Geçen ay bi işe yaramadi bakalim bu ay nolucak 45 gün kullan dedi olmazsa tekrar gel klomen başlariz dedi inşallh gerk kalmazPkolulara epey faydalıymış onlar bana da ınofolıc Combi kapsül verdi
Sende belirti çok ama bnde bişey yok :)bende olmadim bacim
allah yardimciniz olsun sifa olur insallah tez zamnda kucaginizda karninzda dolarGeçen ay bi işe yaramadi bakalim bu ay nolucak 45 gün kullan dedi olmazsa tekrar gel klomen başlariz dedi inşallh gerk kalmaz
Pkolulara epey faydalıymış onlar bana da ınofolıc Combi kapsül verdi
bi arkadaşım pkoluydu bunu kullandı bi ay adet gördü diğer ay hamile kaldı inş sizede ffayda ederGeçen ay bi işe yaramadi bakalim bu ay nolucak 45 gün kullan dedi olmazsa tekrar gel klomen başlariz dedi inşallh gerk kalmaz
Amin canım inşallahh ne zamandir bekliyosun sen bibişiniallah yardimciniz olsun sifa olur insallah tez zamnda kucaginizda karninzda dolar
hic belli olmazz cok sinsidr bir de bi bakmisin gobus kocamn olmusSende belirti çok ama bnde bişey yok :)
Ben bitince tekrar almadım ama alacağımGeçen ay bi işe yaramadi bakalim bu ay nolucak 45 gün kullan dedi olmazsa tekrar gel klomen başlariz dedi inşallh gerk kalmaz
Allah razi olsun canim inşallahhbi arkadaşım pkoluydu bunu kullandı bi ay adet gördü diğer ay hamile kaldı inş sizede ffayda eder
Ssk karşilamiyo benimkini seninkini karşiliyomuBen bitince tekrar almadım ama alacağım
İnşaAllah canım benim Allah razı olsunbi arkadaşım pkoluydu bunu kullandı bi ay adet gördü diğer ay hamile kaldı inş sizede ffayda eder
Yok canım karşılamıyorSsk karşilamiyo benimkini seninkini karşiliyomu
canim benim ya .ben. 3 tane yaptim simdi gene olma ihtimali var gibi allah sanada burdaki kadinlarada tez zamnda nasip ede inssalahh rabim. buyuktrAmin canım inşallahh ne zamandir bekliyosun sen bibişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?