- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
Ne kadar peki kutusu daha uygunsa ona geçeyim bendeYok canım karşılamıyor
İnşallah isteyen herkese versin Rabbimhic belli olmazz cok sinsidr bir de bi bakmisin gobus kocamn olmus
Allah gönlundekini nasip etsin inşallah canım hakkinda hayirlisi neyse onu versin canm AMİİNNNcanim benim ya .ben. 3 tane yaptim simdi gene olma ihtimali var gibi allah sanada burdaki kadinlarada tez zamnda nasip ede inssalahh rabim. buyuktr
Yanlış anlamazsan şase yi zayıflara veriyomuş doktor kapsülü biraz daha kilolu olanlara ona göre doktora danış canımNe kadar peki kutusu daha uygunsa ona geçeyim bende
54,70 canım farkı var mı bilmiyorum etki eder belki değiştirme gene sen 3 ay dediler çünküNe kadar peki kutusu daha uygunsa ona geçeyim bende
Bilmiyorum da bana kapsül verdi ve kilo problemim var ne yazık kiYanlış anlamazsan şase yi zayıflara veriyomuş doktor kapsülü biraz daha kilolu olanlara ona göre doktora danış canım
Zayıflamaya yardımcıymış herhalde olsun halledersin sağlık olsundaBilmiyorum da bana kapsül verdi ve kilo problemim var ne yazık ki
Yok canım bende 51 liraya aliyorm 5 gün yetiyo oda alicam mecbur yeterki sağlikli sihatli evlatlar olsunlar54,70 canım farkı var mı bilmiyorum etki eder belki değiştirme gene sen 3 ay dediler çünkü
amin balim amin bugun bir cok sitede okudum. bazen teste cikmiyormus cunku deger yuksekse negatif gosteriyormus. en iyisi kan testiİnşallah isteyen herkese versin Rabbim
10 gün kullandım ben de İnşaAllah aynen tek nasip etsin RabbimYok canım bende 51 liraya aliyorm 5 gün yetiyo oda alicam mecbur yeterki sağlikli sihatli evlatlar olsunlar
Vallahi bilmiyorum bende zayif değilim yani doktor 5 kilo faln ver dedi ama veremedimYanlış anlamazsan şase yi zayıflara veriyomuş doktor kapsülü biraz daha kilolu olanlara ona göre doktora danış canım
Insülin direnciyle alakalı canım biraz daZayıflamaya yardımcıymış herhalde olsun halledersin sağlık olsunda
amin amin canm ayni sekilde senindeAllah gönlundekini nasip etsin inşallah canım hakkinda hayirlisi neyse onu versin canm AMİİNNN
Evet en sağlıklısı kan ama dediğini hiç duymadım canımamin balim amin bugun bir cok sitede okudum. bazen teste cikmiyormus cunku deger yuksekse negatif gosteriyormus. en iyisi kan testi
o zaman bilemiyorum canım öyle duymuştumVallahi bilmiyorum bende zayif değilim yani doktor 5 kilo faln ver dedi ama veremedim
evet insülin direncini düşünüyormuş inş faydasını görürsünüzInsülin direnciyle alakalı canım biraz da
İnşallahhho zaman bilemiyorum canım öyle duymuştum
evet insülin direncini düşünüyormuş inş faydasını görürsünüz
Ay evt ben ki tatli krizlerine falan girerdim kullandiğimdan beri yok gibi bişeyo zaman bilemiyorum canım öyle duymuştum
evet insülin direncini düşünüyormuş inş faydasını görürsünüz
İşe yaramış desene :)Ay evt ben ki tatli krizlerine falan girerdim kullandiğimdan beri yok gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?