- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
vala bir kac makalede okudum. keske kopyalip burda paylasaydimEvet en sağlıklısı kan ama dediğini hiç duymadım canım
İnşallahhhİşe yaramış desene :)
Özellikle kullanırken tatlı yememeye dikkat edin diyorlar bu aralar ben yedim a z da olsaAy evt ben ki tatli krizlerine falan girerdim kullandiğimdan beri yok gibi bişey
bugun bana bir usume geldi hayatimda bu kadr usumesim suan gene agrilarim basldi adet agrisi gibi ama olmaiyormİşe yaramış desene :)
Yaaaa işte onu bilmiyordumÖzellikle kullanırken tatlı yememeye dikkat edin diyorlar bu aralar ben yedim a z da olsa
Bugün ben de çok üşüdüm battaniyeyle oturdum evdebugun bana bir usume geldi hayatimda bu kadr usumesim suan gene agrilarim basldi adet agrisi gibi ama olmaiyorm
Okuyabildiğim kadariyla sanirm sen hamilesin Allah bilirdebugun bana bir usume geldi hayatimda bu kadr usumesim suan gene agrilarim basldi adet agrisi gibi ama olmaiyorm
Bana daha önce kullananlar dedi yürüyüş yapmaya da dikkat ettim bir kaç gündür kaçırdımYaaaa işte onu bilmiyordum
Ooo benim baba tarafından var giresunluluk alucra :)bende giresun
Ay çok teşekkür ederim iyiki dedinBana daha önce kullananlar dedi yürüyüş yapmaya da dikkat ettim bir kaç gündür kaçırdım
Yardımcı olabildiysem ne mutlu canım :)Ay çok teşekkür ederim iyiki dedin
bizde tireboluOoo benim baba tarafından var giresunluluk alucra :)
ya canm test yapiyorm sadece golge cizgi cikiyor eger gebwysem daha dikkat etmek istiyorm hepimiz ev hanimiyiz camasirsuyuyla. kimyasllarla hasir nesiriz arti cocuklar surekli kucagimda ona gore davranmak istiyorm belirti var ama testi erken .mi yapiyorm anlamdim 3 .gun gecti hala gelen giden yokOkuyabildiğim kadariyla sanirm sen hamilesin Allah bilirde
Kesinlikle çok haklısın canım İnşaAllah en güzeli olur senin içinya canm test yapiyorm sadece golge cizgi cikiyor eger gebwysem daha dikkat etmek istiyorm hepimiz ev hanimiyiz camasirsuyuyla. kimyasllarla hasir nesiriz arti cocuklar surekli kucagimda ona gore davranmak istiyorm belirti var ama testi erken .mi yapiyorm anlamdim 3 .gun gecti hala gelen giden yok
senin icinde canim benm ya vallah hepinizin mujdeli haberlerini almak istiyorm sanki kendi kardesimin mujdesini almis gibi sevinirmmKesinlikle çok haklısın canım İnşaAllah en güzeli olur senin içinBen de yumurtlamadan bir kaç gün Sonra misafir gelecek diye klorak felan kullandım
vallA. BACIM. Yumurrtlama deigilde supeli iliski. de birden midem kalkiyor aha diyorm kesin bu gebeyim diyorm. o an insan his ediyor hatta ilk cocukta bileAnne olan güzel bayanlar daha önce dikkat etmiş miydiniz bilmiyorum ama yumurtlamadan üç dört gün sonra herhangi bir şeyler hissediniz mi yaşadınız mı ?
İnan ben de öyleyim seviniyorum . Daha iyisin deme ?senin icinde canim benm ya vallah hepinizin mujdeli haberlerini almak istiyorm sanki kendi kardesimin mujdesini almis gibi sevinirmm
kimisi belirti oluyor diyor kimi hiç anlamadım diyor yavallA. BACIM. Yumurrtlama deigilde supeli iliski. de birden midem kalkiyor aha diyorm kesin bu gebeyim diyorm. o an insan his ediyor hatta ilk cocukta bile
suan gene adet agrilarim basladi kaynanam dedim saliya kadr. bekle bi bakalim ne olck diykrİnan ben de öyleyim seviniyorum . Daha iyisin deme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?