İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Okuyabildiğim kadariyla sanirm sen hamilesin Allah bilirde
ya canm test yapiyorm sadece golge cizgi cikiyor eger gebwysem daha dikkat etmek istiyorm hepimiz ev hanimiyiz camasirsuyuyla. kimyasllarla hasir nesiriz arti cocuklar surekli kucagimda ona gore davranmak istiyorm belirti var ama testi erken .mi yapiyorm anlamdim 3 .gun gecti hala gelen giden yok

Kesinlikle çok haklısın canım İnşaAllah en güzeli olur senin için Ben de yumurtlamadan bir kaç gün Sonra misafir gelecek diye klorak felan kullandım

Anne olan güzel bayanlar daha önce dikkat etmiş miydiniz bilmiyorum ama yumurtlamadan üç dört gün sonra herhangi bir şeyler hissediniz mi yaşadınız mı ?

Kesinlikle çok haklısın canım İnşaAllah en güzeli olur senin için Ben de yumurtlamadan bir kaç gün Sonra misafir gelecek diye klorak felan kullandım
senin icinde canim benm ya vallah hepinizin mujdeli haberlerini almak istiyorm sanki kendi kardesimin mujdesini almis gibi sevinirmm

Anne olan güzel bayanlar daha önce dikkat etmiş miydiniz bilmiyorum ama yumurtlamadan üç dört gün sonra herhangi bir şeyler hissediniz mi yaşadınız mı ?
vallA. BACIM. Yumurrtlama deigilde supeli iliski. de birden midem kalkiyor aha diyorm kesin bu gebeyim diyorm. o an insan his ediyor hatta ilk cocukta bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…