- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Kuzum ya hani yanlış anlama bizi ama görün sen . Tabi İnşaAllah daha da iyi olursun gerek kalmaz dasuan gene adet agrilarim basladi kaynanam dedim saliya kadr. bekle bi bakalim ne olck diykr
Kaynanama kızmıştım bir keresinde kadın Doğum acile gitmiştik ağrılarım var diye hamilelik bakmışlar ben de bilmiyorum eşimle dua etmiştik İnşaAllah bir şey çıkmaz diye kayınpederim vardı yanımızda kum döküyormuşum sonra kayınvalideme sen neden gelmedin diye kızmıştımsuan gene adet agrilarim basladi kaynanam dedim saliya kadr. bekle bi bakalim ne olck diykr
Merak stres hepsi karışık devam ediyo valla şu bi kaç haftayı atlatabilirsem birazcık rahatlicam:) sen nasılsınSelam canım nasilsin nasil gidiyo hamilelik
ordu giresun trabzon karmasi olduk usaklar:)
İnşallhh canım oda geçer Allahin iZni ile içini ferah tut bizlerede dua et.Bende iyiyim çok şükür çalişmaşara devam kısmet artikMerak stres hepsi karışık devam ediyo valla şu bi kaç haftayı atlatabilirsem birazcık rahatlicam:) sen nasılsın
kesinlikle katiliyorum aslinda bayada geçmiş biraz daha belirginleşmesi gerekiyo ama belkide geç döllenmiştir şu yoğunlugunu atlat da bi kan yolu gözüküyo sana sen yinede dikkatli olya canm test yapiyorm sadece golge cizgi cikiyor eger gebwysem daha dikkat etmek istiyorm hepimiz ev hanimiyiz camasirsuyuyla. kimyasllarla hasir nesiriz arti cocuklar surekli kucagimda ona gore davranmak istiyorm belirti var ama testi erken .mi yapiyorm anlamdim 3 .gun gecti hala gelen giden yok
Gecer gecer ins cnm kavinci haftadasin:)Merak stres hepsi karışık devam ediyo valla şu bi kaç haftayı atlatabilirsem birazcık rahatlicam:)
Kız ne zmn kan vericenya canm test yapiyorm sadece golge cizgi cikiyor eger gebwysem daha dikkat etmek istiyorm hepimiz ev hanimiyiz camasirsuyuyla. kimyasllarla hasir nesiriz arti cocuklar surekli kucagimda ona gore davranmak istiyorm belirti var ama testi erken .mi yapiyorm anlamdim 3 .gun gecti hala gelen giden yok
Sanirim kan vermektende korkuyoKız ne zmn kan vericen
Supheli kalmak belirsiZlik daha kotu ya ben dyanamiyorum hemen kan veriyim varsa da yoksa da kesinlessin istiyorumSanirim kan vermektende korkuyo
Kesinlikle katiliyorum çatlarim vallahiSupheli kalmak belirsiZlik daha kotu ya ben dyanamiyorum hemen kan veriyim varsa da yoksa da kesinlessin istiyorum
Bnm gecikmew yok silik cizGi yok ama brlirtiler full time devam gece daha da cogaliyor sanki kasik karın agrimdan yatakta dönüp duruyorum belim de felaket surekli acaba mi diorum 1 kasimi nasil yapixam bilmiorumKesinlikle katiliyorum çatlarim vallahi
Bnm gecikmew yok silik cizGi yok ama brlirtiler full time devam gece daha da cogaliyor sanki kasik karın agrimdan yatakta dönüp duruyorum belim de felaket surekli acaba mi diorum 1 kasimi nasil yapixam
Kiz bnm normal sartlarda hamile olmam imkansz adet oldum ama adetim cok uZun ve yogun degildi ondan supheleniyorum persembe gunu test yaptim normal ucuzlardan negatif psikolojik bu kadar ağrı mumkun mu kaldi ki ben adet olunca hamile olmadgimi kabullenmistim aslindaAy ben geçen ay ne çektimm Allah yardimcın olsun ilaçda alamiyosun varmidr diye erken gebelik testlerinden mi yapsan acabaa
Sende durum ne cnm bat ne zmnAy ben geçen ay ne çektimm Allah yardimcın olsun ilaçda alamiyosun varmidr diye erken gebelik testlerinden mi yapsan acabaa
kimisi belirti oluyor diyor kimi hiç anlamadım diyor ya[/QUO bunyeden bunyeye fark var yeminle mallastimmm 9 uykudan oluyordum simdi uyuyamiyorm
sali carsamba allah izin verirse adet olmazsam tabiKız ne zmn kan vericen
kesinlikle katiliyorum aslinda bayada geçmiş biraz daha belirginleşmesi gerekiyo ama belkide geç döllenmiştir şu yoğunlugunu atlat da bi kan yolu gözüküyo sana sen yinede dikkatli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?