İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

suan gene adet agrilarim basladi kaynanam dedim saliya kadr. bekle bi bakalim ne olck diykr
Kaynanama kızmıştım bir keresinde kadın Doğum acile gitmiştik ağrılarım var diye hamilelik bakmışlar ben de bilmiyorum eşimle dua etmiştik İnşaAllah bir şey çıkmaz diye kayınpederim vardı yanımızda kum döküyormuşum sonra kayınvalideme sen neden gelmedin diye kızmıştım

kesinlikle katiliyorum aslinda bayada geçmiş biraz daha belirginleşmesi gerekiyo ama belkide geç döllenmiştir şu yoğunlugunu atlat da bi kan yolu gözüküyo sana sen yinede dikkatli ol

Kız ne zmn kan vericen

Kesinlikle katiliyorum çatlarim vallahi
Bnm gecikmew yok silik cizGi yok ama brlirtiler full time devam gece daha da cogaliyor sanki kasik karın agrimdan yatakta dönüp duruyorum belim de felaket surekli acaba mi diorum 1 kasimi nasil yapixam bilmiorum

Ay ben geçen ay ne çektimm Allah yardimcın olsun ilaçda alamiyosun varmidr diye erken gebelik testlerinden mi yapsan acabaa

Ay ben geçen ay ne çektimm Allah yardimcın olsun ilaçda alamiyosun varmidr diye erken gebelik testlerinden mi yapsan acabaa
Kiz bnm normal sartlarda hamile olmam imkansz adet oldum ama adetim cok uZun ve yogun degildi ondan supheleniyorum persembe gunu test yaptim normal ucuzlardan negatif psikolojik bu kadar ağrı mumkun mu kaldi ki ben adet olunca hamile olmadgimi kabullenmistim aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…