- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Hadi hayırlısı bklm Hakkında hayırlısı olsun cnmsali carsamba allah izin verirse adet olmazsam tabi
Strrs yaptin o zmn ondan oldu baktin devam ederse bir görün doktora çekme o ağrılari çok çok geçmiş olsun ayy benim bat i hiç sormaa çok var geçen ay 5 gün geciktim bende hamileyim ssndim hep silik çizgiler falan dern kan verdim kocaman bir negatifKiz bnm normal sartlarda hamile olmam imkansz adet oldum ama adetim cok uZun ve yogun degildi ondan supheleniyorum persembe gunu test yaptim normal ucuzlardan negatif psikolojik bu kadar ağrı mumkun mu kaldi ki ben adet olunca hamile olmadgimi kabullenmistim aslinda
Sende bendensinStrrs yaptin o zmn ondan oldu baktin devam ederse bir görün doktora çekme o ağrılari çok çok geçmiş olsun ayy benim bat i hiç sormaa çok var geçen ay 5 gün geciktim bende hamileyim ssndim hep silik çizgiler falan dern kan verdim kocaman bir negatifdaha yeni temizlndim 4 gün oldu benim şafak karanlik
Birlikte sayariz şafağiSende bendensindaha cok var bnm de dun fertil günler basladi olarak gozukuyir takvimde adetin 12. Gunu bugun
Kasım 15 gözüküyo adet tarihim pehhhSende bendensindaha cok var bnm de dun fertil günler basladi olarak gozukuyir takvimde adetin 12. Gunu bugun
Olur canım hadi bklm umut kasıma ins hyrlisiBirlikte sayariz şafaği
Bnmde 15 beraberizKasım 15 gözüküyo adet tarihim pehhh
İnşallaahh canımOlur canım hadi bklm umut kasıma ins hyrlisi
Bnmde 15 beraberiz
bende rizee :))ordu giresun trabzon karmasi olduk usaklar:)
4+1 oldu bugün çok yok arada :)Gecer gecer ins cnm kavinci haftadasin:)
Kasık karın aglarilarin var mi
İnşallah en yakın zamanda kavuştursun Rabbimİnşallhh canım oda geçer Allahin iZni ile içini ferah tut bizlerede dua et.Bende iyiyim çok şükür çalişmaşara devam kısmet artik
Hadi inşallah canım ne zaman kan vereceksin :)Günaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız? Benim dün adet günümdü olmadım bu sabah test yaptım ve silik çıktı umarım vardırr
Beklesem mi diyorum silik ya salı veriyim :)Hadi inşallah canım ne zaman kan vereceksin :)
Ya ne kadar sabırlısın :) ben uçmuştum hastaneye ki uçtumBeklesem mi diyorum silik ya salı veriyim :)
Kız napim negatifleri gör gör böyle silik öıkınca şok oluyo insan :)) ne diyip gitmiştin gebelik şüphesi mi :)Ya ne kadar sabırlısın :) ben uçmuştum hastaneye ki uçtum
53 den belli oliyor canm:))bende rizee :))
kuzum benm gozum hel seni aradi hos geldin canm tebrik edrim seniGünaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız? Benim dün adet günümdü olmadım bu sabah test yaptım ve silik çıktı umarım vardırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?