Özele gittim hcg baktırmak istiyorum dedim :) devlette yapmıyolarmış hafta sonu kadın Doğuma gidin diyorlarmış bi arkadaş yazmıştıKız napim negatifleri gör gör böyle silik öıkınca şok oluyo insan :)) ne diyip gitmiştin gebelik şüphesi mi :)
Buda testim kızlar
Kız bariz belli inşallah seninledir bebişin :)Buda testim kızlar
Günaydin kizlar nasilsiniz?
woowoo hayirli olsun canim bildigin bariz cizgin belli masallah canim.. kan testide ver emin ol canim..
@Meylen canim sen nasilsin hersey yolunda mi
A Annelerin en yorgunu yawrum srn ne yaptin gide bildin mi hastaneye
gunaydin canm yok gidemdim bende saliya kadar bekleyecemm tabii hastalanmsamGünaydin kizlar nasilsiniz?
woowoo hayirli olsun canim bildigin bariz cizgin belli masallah canim.. kan testide ver emin ol canim..
@Meylen masallah canim masallah allahim dahada iyi etsin sen cift canlisin artik..
A Annelerin en yorgunu dikkat et canim kendine saliya daha 2gün var kendini yipratma fazla
tamam canm cok haklison@Meylen masallah canim masallah allahim dahada iyi etsin sen cift canlisin artik..
A Annelerin en yorgunu dikkat et canim kendine saliya daha 2gün var kendini yipratma fazla
canim senin. sari sumuksu akintin vardi degil mi bazen yogun kivami oluyor degil miAllahım isteyen herkese bi an önce nasip etsin inşallah :)
Yok hayır sümüksü değil canım gayet yoğun kıvamlı el kremi gibi sarı bazen beyazcanim senin. sari sumuksu akintin vardi degil mi bazen yogun kivami oluyor degil mi
Teşekkür ederim canım çok saol sen naptın nasılsın :)kuzum benm gozum hel seni aradi hos geldin canm tebrik edrim seni
Çok teşekkür ederim canım vericem en kısa zaman da:)Günaydin kizlar nasilsiniz?
Evet bende o yüzden sordum canım benim ssk yok şimdi acile gidersem bi ton şey isticekler çünkü diğer gebeliğim de öyle yaptılar ssk yok diye bayılma numarası yapıp devlete mi gitsemÖzele gittim hcg baktırmak istiyorum dedim :) devlette yapmıyolarmış hafta sonu kadın Doğuma gidin diyorlarmış bi arkadaş yazmıştı
Canım git özele. Gebelik testi yaptırmak istiyorum de. SSK falan sormuyorlar bunda. 30 lira zaten. Medicana ya gitme ama çok pahalı oEvet bende o yüzden sordum canım benim ssk yok şimdi acile gidersem bi ton şey isticekler çünkü diğer gebeliğim de öyle yaptılar ssk yok diye bayılma numarası yapıp devlete mi gitsem
iste benimde ole. beceteye sildigim zamn bira sumuksu gibiYok hayır sümüksü değil canım gayet yoğun kıvamlı el kremi gibi sarı bazen beyaz
Artık öyle bişey olsada devlette ücretli hasta diye giriş yapılıyor SSK yoksa yakınlarda yok mu uygun ücrete kan testi yapan bizim burda 25 TL’ye var mesela devlette aynı parayı alıyo zatenEvet bende o yüzden sordum canım benim ssk yok şimdi acile gidersem bi ton şey isticekler çünkü diğer gebeliğim de öyle yaptılar ssk yok diye bayılma numarası yapıp devlete mi gitsem
sen ne yaptin ne zamn gidecen doktoraKızlar şu inofolic dediğiniz ne yaaa. Ben de pcoluyum bana vermedi öyle bi şey. Hem hemen istiyorum hem de yaşım 31 olduğu için ilaç evresini geçelim vakit kaybetmeyelim dedi. Iğne tedavisine başlamıştık biz.
Bende yok canım öyle hiç gelmediiste benimde ole. beceteye sildigim zamn bira sumuksu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?