İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kız napim negatifleri gör gör böyle silik öıkınca şok oluyo insan :)) ne diyip gitmiştin gebelik şüphesi mi :)
Özele gittim hcg baktırmak istiyorum dedim :) devlette yapmıyolarmış hafta sonu kadın Doğuma gidin diyorlarmış bi arkadaş yazmıştı

Çok teşekkür ederim canım iyiyim Allah’a hamdolsun çok şükür yolunda :) sen nasılsın canım

Özele gittim hcg baktırmak istiyorum dedim :) devlette yapmıyolarmış hafta sonu kadın Doğuma gidin diyorlarmış bi arkadaş yazmıştı
Evet bende o yüzden sordum canım benim ssk yok şimdi acile gidersem bi ton şey isticekler çünkü diğer gebeliğim de öyle yaptılar ssk yok diye bayılma numarası yapıp devlete mi gitsem

Kızlar şu inofolic dediğiniz ne yaaa. Ben de pcoluyum bana vermedi öyle bi şey. Hem hemen istiyorum hem de yaşım 31 olduğu için ilaç evresini geçelim vakit kaybetmeyelim dedi. Iğne tedavisine başlamıştık biz.

Evet bende o yüzden sordum canım benim ssk yok şimdi acile gidersem bi ton şey isticekler çünkü diğer gebeliğim de öyle yaptılar ssk yok diye bayılma numarası yapıp devlete mi gitsem
Canım git özele. Gebelik testi yaptırmak istiyorum de. SSK falan sormuyorlar bunda. 30 lira zaten. Medicana ya gitme ama çok pahalı o

Artık öyle bişey olsada devlette ücretli hasta diye giriş yapılıyor SSK yoksa yakınlarda yok mu uygun ücrete kan testi yapan bizim burda 25 TL’ye var mesela devlette aynı parayı alıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…